Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

OHO! zaraz będzie burza

Polecane posty

no i po burzy :) ostro było, tak gdzieś pierdykło koło mnie, że prądu nie było, a jak już wznowili dostawę to maszyna do lodów w pobliskiej lodziarni nie działała 😭

Gość andie
oglądałam pogodę i podobno w centrum mogą się pojawić, ja liczę na to dajcie znać czy coś się dzieje bo u mnie nadal nic...

Gość andie
zagrzmiało? a ja wypatruję nadal i nic... tylko chłodniej się zrobiło i wiaterek powiewa mocniej

ktoś tu pisał, że po 20 lipca mają być jakieś nawałnice. mógłby mi ktoś przybliżyć ten temat?

Gość czikita.
u nas upal-Poznan zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733

cos mi sie o uszy obilo, ze przez niemcy przeszlo tornado. żeby toto do nas sie nie przywlekło 😭

Gość naladowana pozytywną energią36
:) 🌼

naładowana pozytywną energią czesć :) 🌼 jak tam? u mnie dzis od rana tak jakos niewyraznie, chwile popadalo ale strasznie duszno jest :/ a jesli chodzi o 20 lipca to jakies bzdury,ktos sieje zamęt :o

oczywiście,że są terapie, teraz dobry psycholog czy psychoterapeuta pomoże przemóc wiele fobii, szczególnie,że Twoja związana jest z konkretnym traumatycznym wydarzeniem... myślę, że powinnaś się wybrać do takiego specjalisty jeśli sama już o tym myślisz, przede wszystkim dla wlasnego dobra i dobra dzieci, bo one widząc jak Ty boisz sie burzy, odbierają ten strach jako normalne reakcje na to zjawisko i będą reagowac tak samo

a w okolicach Krakowa upał :o nie zapowiada sie na burze ani na mały deszczyk nawet...

tak zrobię czarna dziuro tym bardziej, że mam kontakt z jednym psychiatrą, w tej chwili już nikły, ale zawsze można ożywić. Kiedyś już o tym myślałam ale słyszałam, że jest to terapia szokowa czyli np.fobię burzy leczą burzą . Zapewne nasłuchałam się głupot i znalazłam wygodne wytłumaczenie. Wiem, że to moje zachowanie źle wpływa na dzieci, w takich sytuacjach one pocieszają mnie. Chciałabym to zmienić.... bardzo bym chciała :(

Gość dziura pijesz duzo wody