Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomagam złamanym serduszkom ..

doradzę ;*

Polecane posty

Chłopacy-jeżeli macie problem z dziewczyną-postaram się coś doradzić, dziewczyny-znam ich trochę,postaram się ...

Gość moskala
ech, pomóc mi mogę tylko ja sama - jak najszybciej zapominając :(

Gość lakuza
masz tu tyle tematow to odp bezposrednio w nich.

kazdy ma jakis problem otoz np ja ze swoja "kolezanka" mam taki ze nie do konca rozumiem jej intencji : P

sam nie wiem co o Niej napisac, raz slodzi raz znika jak to kobieta duzo by o tym pisac :D

Gość moskala
Pristine - jeśli wysyła ci sprzeczne sygnały to może być równie niezdecydowana jak ja, miałam taką sytuację po zakończeniu związku gdy poznałam faceta - parę spotkań potem się nie odzywałam w sensie był fajny ale chemii nie było ale myślałam że może jednak...no szybko doszłam ze jednak nie i przestałam się tak zachowywać. trochę to nieskładne co ci napisałam (tak jak moje ówczesne zachowanie)

Właśnie nie wiem czy sprzeczne, albo po prostu nie chce wiedzieć, hmm czasami potrafimy siedziec pare godzin na gadu i sobie gdybac o czymkolwiek, nawet do pozna w nocy, zdarza sie jej powiedziec cos milego, jest inteligentna, studiuje itd nie chodzi na dyskoteki no jak dla mnie ideal sam nie wiem :/

Gość moskala
hmm podobnie było u mnie - wstyd przyznać (no niby nic nie obiecywałam ale podświadomie czułam że on po każdym spotkaniu ma coraz większe nadzieje) olałam go na 2 miesiące potem się odezwał a ja wiedząc że to świetny facet pomyślałam że może pomimo braku chemii jestem w stanie z nim spróbować a wszystko wyjdzie po czasie. no cóż oczywiście nie wyszło, ale życzę ci by w twoim przypadku było inaczej.

oprocz tego uprawiam anal