Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M z M3

On nie chce ze mną mieszkać

Polecane posty

Gość jdhf
a moze on juz kogos poznal? np w pracy jakas mila kolezanke?

Gość Lody bakaliowe
też byłam kiedyś w związku w którym facet po 3 latach bycia razem nie chciał zamieszkać razem mimo że mieliśmy gdzie. Tłumaczenia były podobne, że za wcześnie, że jeszcze nie teraz. Okazało się po niedługim czasie, że on w ogóle nie chce ślubu i brania na siebie odpowiedzialności z tego tytułu.. Rozstaliśmy się bo mi nie odpowiadał związek na kocią łapę. Teraz mam przecudownego faceta, z którym zamieszkałam po 5 miesiącach bycia razem i żadne z nas nie ma żadnych wątpliwości. Wspaniale się dogadujemy i wiemy że chcemy spędzić ze sobą całe życie. Także też jestem zdania jak ktoś tu wyżej pisał że Twój facet nie jest pewny czy to właśnie z Tobą chce być i brać ślub, dlatego ma wątpliwości i nie chce się decydować na wspólne mieszkanie. Aczkolwiek znam przypadek kolegi, który w życiu nie zdecydowałby się zamieszkać w mieszkaniu dziewczyny bo czułby się głupio że to jej a nie jego lub wspólne.. Porozmawiaj ze swoim mężczyzną i niech Ci da konkretne wyjaśnienia dlaczego nie chce się wprowadzić do Ciebie. Może to Ci rozjaśni sytuacji. jeśli nie jest pewien związku szkoda dalej marnować czas.

Przecież to oczywiste! Jest z Tobą dla seksu, dla bycia z kimś. Ale on Cię nie kocha - bo nawet nie myśli o Waszej (wspólnej) przyszłości, ani też niczego nie planuje. Moja rada - zakończ ten związek, to tylko tracisz czas. Być może dasz wtedy szansę na bycie z Tobą jakiemuś dojrzałemu męzczyźnie (nie dzieciakowi) i ułożysz sobie życie szybciej, niż myślisz.