Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oh.

Zadzwonić czy nie?

Polecane posty

Gość Oh.

Słuchajcie jest taka sprawa. Rozstałam się z chłopakiem jakiś miesiąc temu, postanowiliśmy się przyjaźnić. Przez ten miesiąc się spotykaliśmy, ale umawialiśmy się zawsze na GG do czasu aż nie zepsuł mu się komputer. Jutro mieliśmy się zobaczyć, ja powiedziałam, że zadzwonię rano albo niech będzie dziś na GG na komórce to się ugadamy. Kilka godzin temu napisałam mu wiadomość co z naszym spotkaniem itp. i prosiłam o to, by odpisał. Kilkanaście minut temu wszedł na GG i za chwilkę zrobił się niedostępny, no ale chyba moją wiadomość widział, skoro przez chwilę był. Nic nie odpisał i albo zszedł albo poszedł na niewidok. I teraz nie wiem czy czekać na jakiś jego ruch ( dodam, że on do mnie nie zadzwoni, bo nie mam telefonu, miałam do niego dzwonić ze stacjonarnego a tego nr on nie ma ) aż odezwie się na GG czy jednak jutro rano zadzwonić tak jak wcześniej mu powiedzialam, że zrobię ? Wiem, że generalnie problem głupi, ale nie chcę wyjść na taką co włazi drzwiami i oknami ...

Gość waranka z komodo
ja bym zrobiła tak jak się z nim umawiałam i tyle

Gość Oh.
Czyli niech się dzieje wola Boża?:P Tylko właśnie nie chce wyjść na kretynkę, ale też nie jestem pewna czy on w ogóle przeczytał to co napisałam, bo tak tylko mrygnął na GG i już go nie było, to coś go tam może rozłączyło...

Gość thethingsyousaid
a nie moglas mu smsa wczesniej wyslac zamiast zostawiac wiadomosc na GG? ( pisalas cos o tym, ze nie masz tel?? :o ten upal daje sie we znaki....:o )

Gość Oh.
No właśnie czytaj ze zrozumieniem. Nie mam telefonu więc nie mogłam wysłać sms'a. Dzwonić miałam ze stacjonarnego.

Gość Oh.
up

Gość Oh.
Ty Boga nie wzywaj, Ty mów co mam robić :P Ku.rwa wiem, że problem jest natury gimnazjalnej, ale ja naprawde nie chce wyjść na taką co się narzuca.

Gość thethingsyousaid
dziecko nie oburzaj sie na starszych wiekiem, ok ? :) w nawiasie dostalas dopisek, wiec jednak co nieco jeszcze do mnie dociera... ;) a chcesz zadzwonic :D?

Gość olevajka
Dzwon do niego i po sprawie byliscie na fon umowieni wiec nie wciskasz mu sie na beszczelnego-dzwon-

Gość Oh.
Jakie tam ze mnie dziecko :P No w sumie to chcę zadzwonić, żeby później nie siedzieć i nie myśleć czy on mnie olał czy po prostu nie dostał wiadomości :O

Gość Oh.
Olevajka No w sumie tak ;)

Gość Majciochy w grochy
Oglądałaś film "kobiety wolą bardziej?"

Gość olevajka
Wlasnie tego napisalam autorko -dzwon- ja to podlug siebie-niecierpie niejasnosci bo potem sie gryze,wole miec wsio czarno na bialym wiec sie niezastanawiaj i bez obaw,tak byliscie ugadani,tak wiec robisz,pozdrawiam i milego spotkania z chlopakiem,przyjacielem

Gość Oh.
Nie oglądałam :) Olevajka - dzięki :) Z przyjacielem ... :P Ale zamierzam się postarać, żeby znów był chłopakiem ;)

Gość olevajka
Autorko mocno trzymam kciuki oby wam sie udalo byc znow razem powodzenia

Gość Oh.
Bardzo dziękuję:)

Gość thethingsyousaid
no to panna dzwon:)

Gość Oh.
No to zadzwonię :P

Gość thethingsyousaid
Napisz potem na czym stanelo ;)

Gość Oh.
No napiszę rano :)

Gość Majciochy w grochy
W tym filmie glównie chodzi o to że babeczki zawsze wymyślają 10 tysięcy powodów dla których faceci się nie odzywają a prawda jest jedna: jak facetowi zależy to na rzęsach stanie żeby mieć kontakt ze swoja ukochaną;)

Gość Oh.
Aha, no tylko, że ja wiem, że to nie ja jestem jego " ukochaną " ;)

Gość demii
sorki ale jak dla mnie sprawa jest prosta on nie chce sie spotkac z Taoba....nie wiem po co ludzie radza Ci sie odezwac.....jezlei sie do niego odezwiesz to sie spotkacie ale wylacznei grzecznosciowo...Kurcze radzilabym zaiwestowac w nowa znajmosc

Gość demii
a film to byl chyba kobiety pragna bardziej ;D ;D...

Gość thethingsyousaid
Przeciez kazdy i tak zrobi to, co chce. A Autorka chciala zadzwonic. Zadzwonila. I tyle/ :)

Gość Oh.
Nie no jeszcze nie zadzwoniłam, bo umówiliśmy się, że jak coś to zadzwonię rano. Właśnie już kilka razy miałam wrażenie, że on się ze mną z grzeczności widzi... Wprawdzie ostatnio 3 dni pod rząd był u mnie ale to dlatego, że zamawiał przez mojego kompa części do swojego nowego komputera...