Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annemarie93

Pokój na poddaszu, proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość annemarie93

We wrześniu przeprowadzam się do innego mieszkania, ma dwa poziomy, ale ten górny (poddasze) stanowi jedynie 30metrowa wolna przestrzeń, w której będę miała wydzieloną łazienkę i małą garderobę zastępującą szafę. W pozostałej części urządzam swój pokój i teoretycznie mam w tej kwestii wolną rękę, ale wiadomo, że finanse jednak ograniczają. Mój problem stanowi urządzenie pokoju- zupełnie nie mam pomysłu. Chciałbym, żeby był oryginalny, raczej kolorowy, ale bez przesady, bo ma być to równocześnie moja sypialnia. Macie może jakieś pomysły, wizje, jak Wy urządzilibyście ten pokój? Jeśli chodzi o konkrety bardzo lubię coś w stylu etnicznym, boho, indyjskie klimaty, ale z nutką nowoczesności. Bardzo proszę o radę. p.s mam 16 lat ;)

Gość annemarie93
Weszłam w jakiś temat z dyskusji ogólnej i wskoczyło na życie erotyczne, dlatego jest tu. Niestety się mylisz, za to Tobie najwyraźniej myślenie jest obce, mogłeś się domyślić, że tak się mogło stać, z tego co widzę nie jesteś na kafeterii od wczoraj, chamie ;)

Gość annemarie93
Rzeczywiście popełniłam karygodny błąd, przepraszam, teraz wszystkim osobom przeglądającym tematy w tej kategorii drastycznie opadnie podniecenie, gdy zobaczą tytuł mojego tematu, koniec swiata. wybacz mi!

Gość dopochwowy
Przaepraszam, bo nie doczytałem początku. To jak Cię brał na tym poddaszu? I czemu tylko z kolegą, nie mogliście zaprosić więcej zanjomych?

Gość Aha tak to ja
może podziel pokój na część "dzienną" i "nocną"? po prostu jedną część pokoju pomaluj na jasny kolor ( najlepiej żółty!) , to część dzienna. w niej znajdują się hmmm... biurko, półki etc. drugą część pomaluj na kolor ciemno niebieski lub granatowy. po tej stronie znajdować będzie się łóżko, stolik nocny, szafa itp możesz ze specjalnego papieru świecącego w nocy powycinać gwiazdy i przykleić je na sufit. nad łóżko możesz przyczepić tabliczkę z napisem "tu sypia najszczęśliwszy człowiek na świecie". :) ozdoby to ważny element wystroju pokoju, należy jednak pamiętać aby nie było w nim przepychu. przepięknie wygląda wysuszony bukiet kwiatów dopasowany pod kolor ścian, zwisający na sznurku z sufitu lub z lampy. mam też inne pomysły, jednak nie wiem czy się dalej rozpisywać...

Gość albiii35
e a może jej chodzi by to był taki specjalny pokój do dupcenia? i dlatego topic na erotyczne trafił :)

najpierw zainwestuj w klimatyzator - na poddaszu przewaznei jest goraca i duszno - wez to pod uwage