Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CherryBlossom_

Czy to już ciąża?

Polecane posty

Właśnie czekam na okres który miał się zacząć 3 dni temu (mam juz regularne miesiączki. Zaobserwowałam większy rozmiar piersi i dziwne kłucie w podbrzuszu. Do tego mam wielki apetyt i równie wielkie wypryski. Czy to może sugerować mi ciążę?

patrzac na to, co chcesz osiągnąć w odchudzaniu, to raczej odchudzanie Ci przesuwa termin ;/ za mało chcesz ważyć

Gość BasiaM;(
A kochałas sie z partnerem podczas owulacji?

Gość BasiaM;(
Mari-onetka -święta racja.....dołączam ;)

Nie jestem na głodówkach więc to chyba nie to. Zresta ostatnio i tak nie jestem na zadnej diecie. Nieważne. Napiszecie o swoich pierwszych objawach?

ogólne zmęczenie organizmu..a le nie takie normalne, a patologiczne, że nie miałam siły podnieść kubka z herbatą i zasypiałam na stojąco.. po paru tygodniach doszły nowe:)

Gość BasiaM;(
Ból piersi ale nie taki jak przed okresem tylko gorszy i po bokach piersi ze musze spac w staniku ból lewego jajnika....zmęczenia humory teraz to juz mdłości....zawroty glowy mialam wczesniej jak sie schylalam albo szybko podnioslam z kanapy czy zrobilam szybki ruch....i dusznosci straszne od poczatku;)

I jeszcze jedno... Co z testem? Robić czy od razu uderzać do lekarza? Od razu wykryje tak wczesną ciążę (jesli jestem(?

ból brzucha czułam okropny i czuje do dzis, ale biore juz leki.. miałam też lekkie krwawe skrzepy gdy wykąpałam sie wgorącej wodzie, a nie wiedziałam jeszcze, ze jestem w ciazy.. odrzucalo mnie tez od ukochanej herbaty, mdlilo, choc nie wymiotowalam.. byłam słaba i senna

powienien wyjść 2 tyg po zapłodnieniu, zatem zazwyczaj po terminie okresu juz wychodzi, ale moze lepiej zrobić betę hcg, co daje 100 % pewnosci i kosztuje kolo 20 zł

Gość BasiaM;(
Już spokojnie mozesz zrobic bo 3 dni po terminie jest jezeli beda dwie kreseczki to kup sobie odrazy kwas foliowy i bierz jedna tabletke dziennie i zapisz sie do lekarza....Ja jestem w 5dac tylko pęch tyg i widac tylko pęcherzyk a tydzien temu jeszcze nic nie bylo widac....

Gość BasiaM;(
Teraz spać to ja moge całe dnie....i pracowac mi sie nie chce;p