Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosferata

6 tydzień w USG

Polecane posty

Gość nosferata

jestem w 6 tygodniu ciąży, na usg nie widać ani aktywności ruchowej płodu ani akcji serca. czy ktoś tak miał i było dobrze?

Gość emmaljunga to jest
ale serce bije od ok. 21 dnia wiec jak ma bic? Nie rozumiem po co tak wczesnie robic USG i sie nakrecac. Ja mialam pierwsze w 13 tygodniu i wystarczy :)

Gość nosferata
a może mam tak dlatego bo zapłodnił mnie Alien i moje dziecko rozwija się w mózgu...ach już sama nie wiem

Gość BasiaM;(
To nic nie znaczy kolezanka tak miala jak piszesz i lekarz jej powiedzial ze nic z tego a teraz jej dzidzia ma 3 latka;)to za wczesnie naprawde.

akcje serca widać w 6 tygodniu.. 21 dzień to 4 tyg i 1 dzień, więc co Ty mówisz emmaljunga? ;/

Gość BasiaM;(
To nic nie znaczy naprawde nie masz sie co martwic,kolezanka tak miala jak piszesz w 7tyg i lekarz jej pow ze nic z tego nei bedzie a Ona zmienila lekarza i teraz jej Niunia ma 3 latka;)głowa do góry

Gość BasiaM;(
nienawidze jak zawiesza sie net i neiwiadomo czy wyslalam czy nie i teraz jest dwa razy;p

Gość nosferata
mam przetokę odbytniczo-waginalną, moje dziecko okazało sie skumulowaną masą kałową z 4 miesięcy :( Ale przynajmniej zjadłam sobie to gówienko ze smakiem :classic_cool:

Gość nosferata
jakiś kretyn pisze w moim imieniu. współczuję jego matce że tak batdzo nie umiała go wychować