Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (nie)szczęściarz?

Bogaty i przystojny - problem...

Polecane posty

k.kobieta21 jeszcze ci nie wybaczylem za podprowadzenie cytatu woodiego allena :P No coz zapraszam do londka badz krk to mi pelcki pomasujesz bo klate nie tzreba :)

Gość laaskaa
cholera źle przeczytałam, ale faktycznie jak się jest nastolatkiem łatwiej się zakochać z wzajemnościa;)

Gość monimini
hej- myślę ze w końcu trafisz na swoją- taką co nie poleci tylko na kasę- ja mam znowu taki problem że mimo iż jestem atrakcyjna to mam jakąś związkofobię i np mnie twoja kasa by raczej odstraszyła- ostatnio na południu PL (mały urlop) widziałam fajnego chłopaka w nowej beemce - chwilę pogadał a ja wtedy sobie pomyślałam że wszystko byłoby ok (bo zauważyłam że mi się przygląda-wyglądał na zainteresowanego tyle że nie znamy się dobrze-( trochę to skomplikowane) ale ta beemka jakoś mnie mierziła - takie skojarzenie z pustakiem i lanserem - zgubiłam wątek...:( W każdym razie chodzi oto że na bank w końcu trafisz na piękną , mądrą i nie lecącą na kasę kobietę twojego życia- tego tobie życzę ( a sobie normalnego faceta) :D

aj aj blizej mam krk, ale to ja zapraszam do Lublina :P a cytat... widac cos nas łaczy, a przynajmniej poglady :P

k.kobita21 szkoda tylko ze twoje zdjecie wygaslo i nie mozna Cie obejrzec ;) No nie wiem czy laczy Choc zawsze chcialem byc masazysta I nic nie jest powiedziane ze nie zostane niebawem :)

Gość h bt btb
sorry kolego ale treść tego problemu zabrzmiała jak tanie ogłoszenie matrymonialne z metra. Myślę, że sam na takie dziewczyny lecisz a potem się dziwisz. Nie lubie takiego typu facetow - cwaniaczków. I żeby nie bylo ze zazdroszczę swoje równie wysokie źródło dochodów mam

wstydziuch- w prawdzie masazysta nie jestem ale rehalibilitanka tak ;)aleee masaz tez mi niezle wychodzi :P takze.. a zdjecie.. o faktycznie..

Gość (nie)szczęściarz?
przez znajomych, nie mam gdzie zacząć ich szukać.... w ogóle chciałbym zmienić otoczenie - starzy znajomi stali się wobec mnie "sztuczni" odkąd zaczęło mi się powodzić... w klubach i na imprezach większość dziewczyn to te co lecą na kasę więc te możłiwości odpadają(przetestowane : ()

"w klubachi na imprezach większość dziewczyn to te co lecą na kasę" ---- wszystkie od razu wiedza ze masz kase? Poszukaj sobie kobiety niezaleznej finansowo ;)

Masz beznadziejne podejscie, ja chodze do klubow.. w klubach bywaja rozni ludzie nie kazdy widzi "dolary"w oczach i na Tobie.. opanuj sie, zreszta dla kobiety wazny jest status finasowy faceta bo pieniadze w duzej mierze oznaczaja bezpieczenstwo. Zadna matka nie chce by jej dzieci gryzły kamienie,

moze rzeczywiście problem tkwi w Tobie??? idac na impreze laski nie maja pojecia czy masz kase czy nie. musisz czyms na nie tak dzialac, moze stoisz przy barze,pijesz kolorowe drinki i zbyt porzadnei wygladasz... zreszta na imprezie nie znajdzie sie porzadnej dziewczyny czy faceta wiec moze lepiej zmień śodowisko i pokaż ze jestes normalnym facetem...

Gość (nie)szczęściarz?
ale jak mam zmienić środowisko, nawet nie wiem jak...

Gość kjnn
to prowokacja kurwa ludzie tak koles zarabia 30k m-c i nie ma co robic z czasem tylko siedzi na kafe i płacze bo naprawde jest taki uczuciowy ze chciałby sie zakochac i strasznie przeszkadza mu dymanie naprade dobrych suk... kurwa sam juz nie wim kto jest bardziej zenujący ludzie robiacy prowokacje czy ci ktorzy taks sie tym jaraja

Gość chyba się pochlastam
Idź do kościoła, tam poznasz normalną dziewczynę, której będzie zależało na miłości, a nie na pieniądzach. To jest szczera rada. Bo prawda jest taka, że jedyne co utrzymuje kobiety w moralności, to religia, kościół. Sama jestem kobietą, więc możesz mi uwierzyć na słowo. Niestety dziewczyny chodzące na dyskoteki, imprezowiczki, to taki typ, któremu zależy na facecie z pieniędzmi, a nie na prawdziwej miłości.

Gość dziwna 25
a moze ja.... mam swoja kase i nie zalezy mi , chcilabym fajnego chlopaka ale nie wiem jak go znalezc :/...

Gość kjnn
chyba sie pochlastam brawo kolejna prowokacja jak kto to skomentuje to jest debilem

Gość (nie)szczęściarz?
dziwna 25 napisz proszę: malwin@mailplus.pl

nie dziwie Ci sie ze ciezko znalezc Ci jakas normalna dziewczyne skoro do tej pory kazdy wiedzial czym sie zajmujesz. Na pewno nie raz dziewczyny mowily: o to ten ktory ma tyle hajsku i jezdzi takim i takim autem. Chyba jedyna mala rada to taka zebys byl skomniejszy, nie obnosil sie z tym ze masz tyle siana itp. Wtedy jak kogos poznasz to wtedy bedziesz wiedzial ze ten ktos lubi Cie za to jaki jestes a nie za to co masz. P.S. znam jedna taka historie. Chlopak mial siano i tez nie mogl znalezc sobie normalnej dziewczyny. Zaczal jezdzic na impreze jakims smiesznym staaaarym przedpotopowym autem i jak sie z juz z jakas laska spotykal to tylko tym autem jezdzil zeby sprawdzic reakcje dziewczyn. No i ta ktora nie uciekla zostala jego zona. Niedawno urodzilo im sie dziecko :) takze sa sposoby :)

Gość dziwna 25
a skad jestes ? ja woj. lodzkie mysle ze ma to znaczenie ....

Gość (nie)szczęściarz?
małopolskie... krakow

Gość kjnn
P.S. znam jedna taka historie. Chlopak mial siano i tez nie mogl znalezc sobie normalnej dziewczyny. Zaczal jezdzic na impreze jakims smiesznym staaaarym przedpotopowym autem i jak sie z juz z jakas laska spotykal to tylko tym autem jezdzil zeby sprawdzic reakcje dziewczyn. No i ta ktora nie uciekla zostala jego zona. Niedawno urodzilo im sie dziecko takze sa sposoby....................................tez to widziałem fajny film a tka na marginesie abstrachując od tego tandetnego tematu jezeli trafiłby na naprawde normalna to tez miakabyh go w dupie za to ze taka akcję odstawił i na samym początku zalożył ze jest blachara i poleci na jego kase

Gość Kulturalna przez duże K
a palisz papierosy i pijesz alkohol? Czy bierzes........

nie okazuj ,że masz dużo pieniędzy skromniej się ubieraj ale schludnie,nie zapraszaj od razu na chate. Życze /Ci wartościowej dziewczyny. Ale takiej dziadówy to sobie też nie bierz bo takie najwięcej lecą na kase. W domu smród bród i ubóstwo to szukają bogatego męża

Gość hehe jakbym zarabiala 30k/
miesiac, to bym nie miala czasu martwic sie brakiem odpowiedniego faceta, kasa pozwolilalby mi na realizowanie swoich pasji, dzieki ktorym mialabym stycznosc z ciekawymi kolesiami, ewentualnie jej zarabianie zabieraloby mi caly czas poza snem;P

katoliczki czyli tzw myszki kościelne też odpadają. Wiesz czemu? katolicy to podli ludzie pójdzie na msze a po mszy Cię okradnie