Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam idealnego mena

Czy Wasi mężczyźni są Waszymi ideałami męskiej urody ?

Polecane posty

Gość mam idealnego mena

??? Opiszcie ich :)

ten tak :) niewysoki, szczuply, dlugowlosy, umiesniony, zielonooki i z wystajacymi koscmi policzkowymi kiedys wymyslilam sobie rysopis idealnego faceta i on ma to wszystko - od wlosow przez wzrost, kolor oczu, az do odcienia skory i ksztaltu twarzy i ma najpiekniejsze uszy na swiecie :P

175cm wzr / ok70kg oczka szare wlosy ciemny blond, krótkie jezdzi na moto ❤️ :P

Gość husky ty masz chlopaka
i podrywasz wszystkich facetow na kafe? :O czy to normalne?:O

Gość a na jakie kierunek
Mój jest moim ideałem 😍 190 cm wzrostu, dobrze zbudowany, ma owłosioną klate :D , ciemne włosy, niebieskie oczy i ma poczucie humoru, które uwielbiam

Gość pssst pssst psssst
Przecudny, wysoki, ciemne wlosy, ogromne oczy z dlugasnymi rzesami, duze dlonie, duzy facet i wysportowany z urokiem ;)

Gość ja ideału jeszcze nie znalazła
m. A mój ideał to: Wzrost 185cm-190cm , szczupły, z delikatnie/średnio zarysowanymi mięśniami :), wysportowany, fryzura najlepiej typu irokez , albo półdługie włosy , zadbane , koloru czarnego; oczy brązowe lub zielone, dość delikatne rysy twarzy, powiedziałabym nawet lekko niewieście :P - cóż takich właśnie lubię :D :)

Gość aleście syfu narobili
Mój ideał to ideał energicznej :D :P Musiała mi go podebrać. Z drugiej strony spotykałam się z takim i źle się skończyło, więc może i lepiej. Teraz nie mam ideału - i nie mam faceta :P

Gość aleście syfu narobili
Ma. Ale spokojnie, umiem bez niego żyć :D

Gość moze dlatego
moj nie jest:o ma czarne wlosy, brazowe oczy i sniada skore, 186cm, umiesiony ale ma najpiekniejszy umiech na swiecie!! :)

Mój przedstawia się tak: -180 cm, -70 kg, -piękne, mądre, piwne oczyska, -krótkie, jasnobrązowe włosy, -zero umięśnionej klaty, nóżki jak u kaczki, -obowiązkowy 3-dniowy zarost, bo nie lubi się golić Ale i tak trafił mi się jak ślepej kurze ziarno, więc nie narzekam :D