Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam idealnego mena

Czy Wasi mężczyźni są Waszymi ideałami męskiej urody ?

Polecane posty

Jest :) Wysoki (20 cm różnicy), nie za chudy nie za gruby, śniady brunet, zielono-niebieskie oczy, piekielnie inteligentny i wygadany, genialnie się umie przekomarzać i ma cięty ironiczny humor :P

LatteMacchiato - jak przez tydz naogladałam sie filmów z nim to potem tez sie mi snił:D :^^ a w nocy wołałam do swojego faceta : Van Van kluczyki od czołgu rozwiesiłam razem z praniem :) :D:D:D

Gość gość
Zielona :D Mi on się też śnił :P Zaraz po filmie :) Mrrrr! A potem mojemu opowiedziałam o tym śnie to jaki zły chodził haha!

nad głowa wisi jego zdjecie, na pulpicie kompa mam jego goła klate:), obok kompa stoi jego fotka z autografem..Mmmmmm Jaki on jest boski. Mniam mniam :)

Niestety obiekt nie osiagalny dla takiej szarej myszki jak ja:( choc ktos tam kiedys powiedział ze marzenia sie spełniaja tylko trzeba mocno wierzyc:) Boże jak bym go gdzies dorwała to hmmmm...

Gość korczita.
blondyn o zielonych oczach, 185 cm, dobrze zbudowany ale nie jakis kark:) najlepszy pod sloncem, zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733

Mój 186cm, nie wiem, może więcej, ale ja mam 156, dlatego nie będę go jeszcze powiększać. :D Bardzo dobrze zbudowany :D , ciemno brązowe oczy i włosy, męskie rece, cudowne plecy i szyja. Często ma kilkudniowy zarost i rozmierzwione włosy ❤️ I jeszcze cudo pupa :D:D:D

Gość gość
Ale wy tych swoich menów wychwalacie trochę to dziwne :P

Gość gość
Albo Keane Reeves czy jak to tam się pisze :D Ciachoooo!

Gość mój facet ideałem nie jest ale
Mój mężczyzna wygląda tak: -niski, 170 cm wzrostu, (ja mam 160) -oczy ma niebieskie -włoski ma blond, fryzure irokeza ale tego takiego normalnego, wiecie o co chodzi:) -szczupły ale umięśniony, lubi cwiczyc -jest chory na ścigacze co mnie martwi -jest inteligentny, pewny siebie i kocham go ale czasem mnie wkurza ❤️

a ja niestety albo stety nie mam swojego mężczyzny, ale spotykam się z kimś, kto jest moim ideałem pod względem wyglądu i nie wiem czym go zdobyć, może jakbym się nauczyła w końcu dobrze gotować... :P

ja bym mu dała pozamieniac;p chyba bym sie zaryczła na smierc gdyby mi zdjecie z autorafem wyrzucił... pociełabym go i sola posypała;p

Gość sandruu88uunia
znalazłam swojego ideała-jesteśmy zaręczeni!!!!!! czarne włosy czarny zarost ogolony trymerem we wzór obramowania podbródka i ust, 198cm "akurat" nie za chudy ale nie tłusty:D ciepły ale odpowiednio niski ton głosu, a jak zakłada okulary to wyglada jak raaaasowy prawnik albo makler;p uwielbiam go.....ale niestety moje koleżanki też;P

Gość annanaa
Mój : wzrost ok 180, szatyn, zielone oczka mmm

nie wybierałam faceta ze względu na jego wygląd dla mnie to bez znaczenia a imoim deałem piekna męskiego ciała jest Keanu Reeves mój M. nie wygląda jak Keanu, tak samo jak ja nie wyglądam jak Monica Belucci ale jakie to ma znaczenie?

Gość Smutna narzeczona

a moj to blondyn ale obciety na baaardzo krotko niebiesko szare oczy 175cm wzrostu jakies 75kg i ma swietny charakter troche uparty ale wesoly typowy poznaniak jak to ja mowie ;) Kocham M.....ja ;***

Gość bella maria
Mój jest ideałem❤️;) ma cudny charakter, jest bohaterem;) i ma wygląd chłopca, co lubię:) Ma ciemne włosy, oczy, chudziudki jest, ale ma mięsnie:) bardzo mu to pasuje. Ma ładne usta, męskie smukłe dłonie:), jest wysoki(nie wiem ile ma bo go nie mierzyłam;) nie chwalił mi się:D). Sprzet ma długi:D, pupę widziałam w bokserkach;) ja uwielbiam facetów w bokserkach..więc trafił w mój gust;) Ma ładne smukłe, dłuugie nogi:)

moj jest moim idealem i z wygladu i z charakteru . mam nadzieje , ze jak juz uroda przeminie , charakter zostanie ten sam :)*

O matko znalałam swoje rocze posty, obiekt zmieniony na kogos realnego. Tak, tak :) Moj kochany jedyny 170 cm, 82 kg, dobrze zbudowany, błekitne oczka, pracowity, rodzinny, zaradny, :)

jest moim idealem, i z wygladu i z charakteru. wyglad ma taki: 188cm, 88kg, czarne wlosy, piekne brazowe oczy, idealna budowa ciala czyli dobrze zbudowany, ale nie napakowany, dobrze sie ubiera, ma gust...charakter idealny, zrobilby dla mnie wszystko, i robi....najwieksze moje szczescie w zyciu :)