Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam idealnego mena

Czy Wasi mężczyźni są Waszymi ideałami męskiej urody ?

Polecane posty

Gość ja biorę ślub w przyszłym roku
3 dniowy zarost uwielbiam :D Mój nie jest moim wymyślonym ideałem, ale i tak mi sie podoba i go uwielbiam :) Włosy brązowe, zielone oczy, szczupły ale ładnie zbudowany, wzrost 185 cm

musicie podbijac ten top, zeby wszyscy widzieli co wpisalam? :o 🖐️

Gość ideał Husky
to pies PLuto, przeciez pisala w innym topełe że go wielbi i chcialaby mu ssać bimbałki, jednak on woli yorki :classic_cool:

Gość popieram pomysłe Carrie
:classic_cool:

a ja nie moge zalozyc poniewaz zalozylam juz 10 tematów w ciagu ostatniej godziny.. podobno :o

Gość wtf? ja tez podobno założyłam
10 a tak naprawdę nie założyłam zadnego:O:O:O takie rzeczy to tylko na kafe :D

Gość aleście syfu narobili
Użyszkodniczki tpsa? :D

a tak na serio to poszłam na studia bo literatura to moja pasja. Nie będę pracowac w zawodzie, bo chce otworzyc wlasna firme, zupelnie niezwiazana z moimi studiami. mam taki cel: do 30 byc zajebiscie bogata ! moze sie uda.... :P

Gość wtf? ja tez podobno założyłam
to w takim razie cos z tym trzeba zrobic :classic_cool:

no dobra to jaki ma byc ten nowy tematełe. ja tam omijam wszelkie zabezpieczenia na kafe :classic_cool:

Gość cos szokującego, najlepiej cos
o seksie:classic_cool:

Jak ktoś jest kreatywny i przebojowy, to po każdych studiach znajdzie pracę :) Oby to była prawda, bo jak nie to zostaje mi kasa w Tesco :D

Gość napiszcie cos ciekawego błagam
!!!😭

Gość taka jedna 21 aaaa
moj ( czy to nie moj, bo ciagle mu mowie ze nie chce zwiazku) jak go zobaczylam to pomyslam O BOZE MOJ IDEAL no kuuuuzwa ciemen oczy wysoki no ciasteczko, ale juz mi sie chyba znudzilo to jesgo bycie slicznym bo wkurza mnie w wielu kwestiach na codzien,i chyba wole takiego brzydkiego ale takiego co mnei fasynuje bo tamten to taka ciapcia chyba;d za bardzo mi ulega;p

Gość idealny jak ideał :)
Mój facet (mąż): 185 cm wzrostu, dobrze zbudowany (wysportowany), czarne włosy, brązowe oczy, piękny uśmiech (bialutkie równe ząbki i pełne usta). Mój ideał.

Gość gość
Sarah Jessica Parker Ja tu jestem "końskim ryjem", nie zabieraj mi przyjemności. Kurva popieram w 100% !! Buahahahah! :D:D:D:DNo ideałem to może nie jest, ale nadrabia charakterem :P

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] ZielonaWyspamoj ideał to Van Diesel niestety mojemu głupolowi daleko do niego ;pVan Diesel ostatnio mi się śnił :P Nie przyznam się co robiliśmy ahhhh cudo nie facet ! 😭 ja też go chceeeem! :D

Mój mezczyzna rowniez jest idealem - oczywiscie dla mnie:) - wzrost 185cm - b.dobrze zbudowany, poniewaz prowadzi swoja silownie, jednak nie jest rozrosniety jak te wszytkie karki tylko ladnie wyrzezbiony - oczy ma niebieskie a raczej lazurowe, kolor sie zmienia w zaleznosci od swiatla i jest bardzo intensywny - wlosy krotkie, ciemny blond i ogolnie kazda za nim lata co mnie wkoorwia😡

Mój miś nie jest ideałem męskiej urody, ale przecież nikt nie jest idealny a pozatym mnie się szalenie podoba i wiem, ze innym kobietą też. Ma 194 cm wzrostu,jakieś 100 kg, szeroką klatę, mały tyleczek, zarysowane mięsnie ud i łydek, jest prawie łysy, ma ciemną karnacje, zielone oczy i cudowne męskie dłonie:) Kocham go aj kocham:)

Gość lazurowe wybrzeże
w miłości każdy jest piękny i nie ma znaczenia ani wiek ani typ urody ani ilość partnerów prawdziwa miłośc miewa rozterki ale nie zatrzymuje się przy drobiazgach czerpie radośc z samego bycia blisko ukochanej osoby 🌻 wszystkim dnia pełnego miłości i wzajemnego zrozumienia życzę ❤️