Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weonka 76

Potrzebuję porady prawnika

Polecane posty

Gość Weonka 76
Rodzice tej dziewczynki stwierdzili że skoro powtarzał klasę więc musi być coś z nim nie tak a ich córka jest przecież wzorową uczennicą więc jest bardzo grzeczna i ułożona , niestety po rozmowie z wychowawcą mam nieco inne zdanie na ten temat ale nie chcę się tu rozpisywać na temat tej dziewczynki i jej rodziców teraz chodzi mi o ratowanie syna żeby ta sprawa nie ciągnęła się za nim całe życie

Gość Weonka 76
to prawda zgadzam się z tym ale nie mam pewności że dziewczynce nie stało się coś w domu nie zgłosiła faktu kopnięcia w szkole a od zakończenia zajęć do momentu ich wizyty minęło dobre 6 godzin. Ja tu nie chcę powiedzieć że syn jest niewinny poniewaz powiedział że ją kopnął ale powiedział też dlaczego że to ona podbiegła i pierwsza wymierzyła ciosy :(

Gość Weonka 76
Morska dziękuję jeszcze raz za pomoc :*

Gość kafusia
Za syna też powinnaś się zabrać sobie nie wyobrażam jak można powtarzać klasę?A może warto z rodzicami dziewczynki porozmawiać po co te sprawy sądowe

Gość kafusia
może porozmawiaj z rodzicami,że przeniesiesz syna do innej szkoły,może tam będzie sobie lepiej z nauką radził,znajdzie lesze towarzystwo

Gość PRAWNIKU CZY WIESZ
ZE LAMIESZ ZASADY DEONTOLOGICZNE ZAWODU UDZIELEAJAC BEZPLATNYCH PORAD W MIEJSCU PUBLICZNYM? CZY TEGO CIE JESZCZE NA STUDIACH NIE NAUCZYLI?

Gość Weonka 76
Może ktoś mi pomóc proszę jako matka odchodzę od zmysłów

Gość Weonka 76
Bardo proszę o pomoc

Gość beljanda
ja już znam kurva takie święte matki co niby porządne są a ich syn wariuje i bije dzieci w szkole a święta krowa nic nie wie nie wychowałaś dzieciaka łajzo i tyle !! życze ci żebyś poszła siedzieć do więzienia razem ze swoim bachorem co krzywdzi inne dzieci widziałam takie bachory jak wyżywają sie na innych ...ukręciłabym mu łeb ...gnojowi zasranemu kurva !!!

Gość Weonka 76
ty masz coś z głową bejlanda idź do psychiatry

Gość beljanda
jeszcze broń swojego bachora ...tak dziewczynka zaczęła pierwsza buhahahahahaha takiego chwasta jak twój gnój to trzeba wyrwać !

Gość Weonka 76
Ja znam takie mamusie co wierzą swemu dziecku bezkrytycznie a potem z takiej miłej dziewczynki wyrasta niezłe ziółko

Gość Weonka 76
i Ciebie też polecę Ci dobrego psychiatrę , masz ochotę komuś ubliżać bardzo proszę po mnie to spływa :)

Gość beljanda
i dlatego nie widzisz rzeczywistości i łobuza synalka teraz sie obudziłaś ja bym go spuściła z 10 piętra gnoja który krzywdzi inne dzieci, przemoc i ładowanie kitu swojej matce która wszystko kupi że gnój jest święty

Gość Weonka 76
Jesteś Bogiem i wiesz wszystko masz ochotę pisz sobie chętnie Cię wysłucham a potem wystawie fakturę vat za usługę psychologiczną :P

Gość Weonka 76
a masz wogóle dzieci?? :)

Gość Weonka 76
Proszę aby nie pisali tu ludzie którzy chcą tylko popisać

Gość
jassssne i sie sad zajmuje zwyklym kopnieciem? jakhy tak bylo to 3/4 gowniazeriimialaby kuratora, zwlaszcza mlodziez gimnazjalna

Gość Weonka 76
o bazieńka witaj:)

Gość Weonka 76
córunia dzielnicowej kochana znajdzie paragraf na wszystko

Gość
no ciesc... jakos nie chce mi sie w to wierzyc, do katowanych kobiet jakos takiego entuzjazmu nie maja probujcie dociec jak wygladala sytuacja i czy nie jest to przypadkiem prowokowane wtedy bedzie opcja " ofiana bardziej winna niz sprawca" i moga umorzyc :) powodzenia

Gość Weonka 76
Też taką mam nadzieję

Gość Weonka 76
Chodzi mi o to czy jest tu ktoś kto podpowie mi co ja mogę zrobić żeby ratować syna ma dobrą opinię ze szkoły czy ją wziąść i czy sama mam ją przedstawić w sądzie?? jak wygląda taka procedura??

Gość beljanda
niegrzeczna i podła dziewczynka naskarżyła na porządnego uczciwego chłopasia buhahahahahahaa córunia dzielnicowego- znalazłaś pusta krowo wytłumaczenie dla agresji swojego bachora już ? weź mu aureolkę jeszcze przyczep do łba pewnie skopał biedną dziewczynkę a tak suka broni parszywca i szuka sprzymierzeńców na forum ,liże doopy żeby ktoś ją wspierał spierdaIaj śmieciaro:)

Gość Weonka 76
bazieńko byłam w szkole i wychowawca jasno dał mi do zrozumienia ze rodzice zajmują pewne stanowiska i nie zawsze wykorzystują je w słusznej sprawie pozatym po rozmowie z dzieciakami okazało się że były dziewczynki które widziały jak ona pierwsza atakuje mi syna wali go w brzuch i twarz cios w twarz nawet dla dorosłego jest upokorzeniem

Gość Weonka 76
jesteś wulgarna ale proszę ulżyj sobie takie jest prawo forum :P

Gość beljanda
twój synasiek to chwast społeczeństwa spierdaIaj śmieciaro :)