Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weonka 76

Potrzebuję porady prawnika

Polecane posty

Gość Weonka 76
powtarzasz się

Gość Weonka 76
:) brak argumentów wywołuję potok obelżywości??

Gość Weonka 76
Czekm na poważne posty

Gość beljanda
spierdaIaj :) tu nie ma prawników krętaczko,twojego bachora zamkną w poprawczaku

Gość Weonka 76
Żeby się twe słowa w G obróciły . I Tobie też tego samego życzę

Gość Weonka 76
A na poprawczak trzeba sobie zasłuzyć :P a tak na marginesie widzę że rozmawiam z kwiatem polskiej inteligencji brawo !!!!

Gość beljanda
tatuś wchodzi mi pod kocyk :classic_cool:

Gość
wiesz co zlotko naipsz na jakims forum prawniczym chociaz na moje jesli udowodnicie prowokacje to powinni umorzyc ze wzgledu na opinie, pierwsze wykroczenie, skruche i takie tam tez powinni "art. 157 1. Kto powoduje naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia, inny niż określony w art. 156 1, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. 2. Kto powoduje naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia trwający nie dłużej niż 7 dni, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. 3. Jeżeli sprawca czynu określonego w 1 lub 2 działa nieumyślnie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. 4. Ściganie przestępstwa określonego w 2 lub 3, jeżeli naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia nie trwał dłużej niż 7 dni, odbywa się z oskarżenia prywatnego. 5. Jeżeli naruszenie czynności narządu ciała lub rozstrój zdrowia trwał dłużej niż 7 dni, a pokrzywdzonym jest osoba najbliższa, ściganie przestępstwa określonego w 3 następuje na jej wniosek."

Gość Weonka 76
bazieńko dzięki za artykulikwszystko to już przemaglowałam znalazłam prawnika idę we wtorek po pomoc dojdę prawdy a jeśli syn jest winny poniesie karę.

Gość Weonka 76
Bardzo pomogła mi morska podesłała takie artykuły naprawdę pomocne . Buzial ogromniasty dla niej.

Gość Weonka 76
A najsmutniejsze w tym jest to że jak spytałam syna czy jest mu przykro powiedział cytuję : jest mi przykro że to ja pierwszy się postawiłem żeby nie być jej workiem treningowym co ty na to bazieńko kochana ?? serce się kraja ze w dzisiejszych szkołach jest tak a nie inaczej przemoc i jeszcze raz przemoc:(

Gość fajansiarz
Sprawa w sądzie za kopnięcie koleżanki - ładnie się posunęliśmy do przodu...

Gość yyyyyyhhhhhhhhhhhh
Nie czytałam całości, ale czy została przedstawiona w sądzie sytuacja z relacji syna? Że to nie on był prowokatorem? Może skocz z nim do psychologa, opisz sytuację najpierw i potem po rozmowie z synem psycholog powinien wystawić opinię na temat zajścia. Z drugiej strony zastanawiam się jakie to były siniaki, że rodzice tej dziewczynki zrobili sprawę w prokuraturze.

Gość Weonka 76
Rodzice Nie pokazali siniaków córki twierdząc że nie jestem lekarzem. Dziwne jest to że obrazenia nie przeszkadzały w kontynuowaniu zajęć w szkole wtym na lekcji wf-u wogóle cała ta sprawa jest bardzo podejrzana

Gość Weonka 76
Jeszce nie było rozprawy sądowej dopiero byliśmy na policji gdzie przedstawiono mu zarzut i przyjęto zeznania.

Gość Weonka 76
hm