Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyskietka84

Zdrada emocjonalna, zapraszam

Polecane posty

Gość i tak on zrobi co chce
jejku dziewczyno, problemem nie jest obca kobieta ale to że twój facet nie widzi nic złego w tym że cię oszukuje wszystko i tak pewnie wyjdzie w praniu bo bez względu na to co zrobisz lub nie.....faceta zmęczy gra pozorów i gra na dwa fronty albo rozstanie sie z tamtą albo rozstanie z tobą albo oboje będziecie udawać ze nic się nie stało

Gość Dyskietka84
Wiec co mam zrobic? zapytac go wprost czy sie z tamta nie spotyka i nie utrzymuje dalej kontaktu, skoro i tak powie ze nie?!

Gość kobietka też
Sama musisz zdecydować,faceci kłamią bez zająknięcia,jedynie pozostaje ci czekanie na jego kolejny błąd i wtedy to już wylot,drugi raz nie mozesz mu wybaczać,bo będzie cie zdradzał przez całe życie. Nie dzown do tej kobiety,nie poniżaj się

Gość Dyskietka84
ma jeden telefon o ktorym wiem, chyba ze zdazyl sie juz zaopatrzec w drugi, bo podobno po pierwszy razie, facet robi sie madrzejszy i nie popelnia tych bledow co wczesniej..

Gość Dyskietka84
zs :) nie nie bylo, i dziekuje wszystkim za wypowiedzi :)

Gość testerka3
Dziewczyny potrzebuję pomocy!!!!! Biorę udział w konkursie kulinarnym na najlepszy przepis. Prosze pomóżcie mi i zalogujcie się na tą stronkę: www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab Wy też możecie wygrać jak tylko chcecie a jeżeli nie to proszę o pomoc. Zajmie wam to dokładnie 5 sekund Jeszcze raz Wam serdecznie dziękuję i jak coś to mogę się zrewanżować Dziękuję za Kliknięcie :)

Gość kobietka też
faceci czesto trzymają drugi telefon w samochodach,lub kasują od razu rozmowy,no chyba,ze im ktos w miedzyczasie przeszkodzi i nie zdązą-tak wlasnie zlapalam mojego;).Udawalam,ze sie kąpię,zostawilam uchylone drzwi,woda sie lala a ja po cichu wyszlam z wanny:D,niby,ze czegos zapomnialam,no i wpadka haha

Gość Dyskietka84
kobietko - tlumaczyl sie jakos? Pewnie mial dziwna mine.. co bylo z wami dalej>?

Gość Dyskietka84
Provokejszyn mam, nic tam nie ma na domowych, oprocz paru telefonow do lekarza

Gość kobietka też
w telefonie zostal milosny sms,awantura max,wczesniej mowil,ze to koleżanka.Kazalam mu sie wyniesc,obiecal,ze zerwie z nia kontakt,w tej chwili jest idealny,minąl rok,ale nie mam juz do niego zaufania.

Gość kobietka też
Minę to mial kretyńską:D,nie dziwną.

Gość Dyskietka84
Kobietko pewnie to byla taka kolezanka jak u mnie - zwykla kolezanka i tyle ot co. Smiechu warte, moj jak kiedys trzymal telefon na widoku tak teraz go zaczal chowac, wylaczac i nosic przy tylku, byle tylko nie wpadl mi w rece, a jak kiedys zapytalam czemu go wylacza, to powiedzial ze nie chce zeby mu ludzie z pracy przeszkadzali, wydalo mi sie to troche dziwne i od tej chwili zaczelam patrzec jak sie miota i kombinuje zeby jej odpisac na smsa albo odczytac od niej, sprawe przelaly billingi, kiedy to mi pierwszej jakos tak nieszczesliwie wpadl w rece rachunek za telefon :):) nie mialam szczescia zapoznac sie wczesniej z billingami, bo jakos predzej ladowaly w koszu..

Gość Dyskietka84
najwazniejsze, ze jak tylko mialam okazje dostac ten telefon to zaraz byla akcja zmiany pinu po kilka razy w miesiacu, jak nie w tygodniu..

Gość Dyskietka84
provokejszyn - nie mam za bardzo na to czasu ==> praca, studia, dziecko

Gość Dyskietka84
Odezwe sie pozniej, bo koncze wlasnie prace \ zajrze na forum wieczorem

Gość Dyskietka84
Hej hej po dlugiej przerwie, staralam sie z mezem porozmawiac i wiecie co? Moglam przewidziec ze znowu dojdzie do klotni. On mysli ze ja tak szybko o tym zapomne, gdy mu probowalam powiedziec co mnie boli on sie wsciekl ze ponownie draze ten temat, nie bede mowic co bylo, bo kazde z was na pewno wie. Na dodatek na jaw wyszly nowe okolicznosci, on cos wtedy juz krecil jak probowalam go ciagnac za jezor, nie przyznal sie tylko mnie oszukal, gdy mu o tym powiedzialam dostal ataku wscieklizny, ze nie bedzie mi sie spowiadal bo nie obchodzi go to co mowia inni a on mi juz cos na ten temat powiedzial. I dalej jestem w kropce k... mac!

Gość jedno mnie ciekawi
kim sa kobiety, które są tak zdradzane?:D:D:D ale w sumie czytając to co wyprawiacie facetom nie ma sie co dziwić. jestescie niemalże jak siostry syjamskie. macie ten sam styl pisania i takie same poglady na wiele spraw . facetom musi sie bardzo nudzic że szukają atrakcji :D:D:D:D:D

Gość ####
dlatego uważam, że ten patent dot. szczera rozmowa jest mocno przereklamowany i nie na każdego faceta działa... :) nie zawsze się sprawdza, niestety. Czasami można zaoszczędzić na czasie i taką rozmowę fejs tu fejs, w cztery oczy ryzykować, ale jak druga strona nie podejmie współpracy, wcześniej obliczywszy ilość zysków i ewentualnych strat w wypadku "odkrycia kart", to siłą rzeczy będzie ukrywać prawdę lub też przedstawi "prawdę" wygodną dla samego /samej/ siebie. :)

Gość ####
Nudzić...? pewnie tak, bo w sumie jedna taka rozmowa, może być już dużym stresem dla faceta, a jeśli kobieta zaryzykuje ich kilka dziennie, to dla faceta to jak wyrok :D:D:D

Gość jedno mnie ciekawi
takie szczere rozmowy powinno sie przeprowadzic zanim do zdrady dojdzie. Brak komunikacji i informacji z obu stron grozi ryzykiem :D:D Dla mnie facet juz zaryzykował i wie jak pogrywać. Zna ciebie i wie że nic nie zrobisz:P Kobiety czesto sa zbyt uzaleznione od faceta i zbyt mocno zaangazowane emocjonalnie wiec rzadko podejmuja decyzję o odejsciu a czescie walczą jak lwice podnoszac tym samym ego faceta :classic_cool:

Gość ####
dokładnie tak:) jak już dojdzie do zdrady, to wtedy trudno o taką rozmowę, bo: 1. kobiety czasami boją się takich rozmów wiedząc, że mogą otrzymać niestety szczerą odpowiedź, a wtedy /mając resztki godności/ muszą się zdecydować na zakończenie związku -a są już zbytnio zaangażowane, żeby z tego powodu nie odczuwać cierpienia 2. czują jaki może być finał takiej rozmowy, mając już pewne sygnały dotyczące tego, że facet zdradził i że mimo zapewnień faceta, słyszą fałsz w jego głosie i zachowaniach.

Gość mgr. tola
rozmowa nie ma nic do rzeczy. Rozmawiać mogą dwie całkiem zdrowe na umyśle osoby i wtedy mogą dojść do jakiś sensownych wniosków i postanowień co da się odczuć w ich postępowaniu. W przypadku autorki tematu jak i podobnych problemów rozważyłabym tak na serio problem uzależnienia przez osobę poszukującą od stymulatorów wrażeń emocjonalnych bądż nowych bodzców uczuciowych wpływających na dobre samopoczucie poszukującego, wchodzącego w te inne relacje. To jest forma uzależnienia jak alkoholik ktory musi sie napić, narkoman który musi zarzyć działki, tak osoba taka jak mąż autorki poszukuje wciąż nowych doznań na tle emocjonalnym by wprawić sie w dobry nastrój.

Gość Dyskietka84
Dokladnie, chyba zamiast tracic czas na gadanie i durne rozmowy, zaczne po prostu dzialac.

Gość jedno mnie ciekawi
mgr.tola rozmowa ma wielkie znaczenie :) wyznacza granice których przekroczyc nie mozna :P Tylko tyle że te granice wyznacza sie madrą komunikacją w czasie kiedy jest spokój ;) czyli tuz po slubie :D okresla sie na przyszłosc czego napewno nie zaakceptuje i jakie za złamanie i przekroczenie granicy groża konsekwencje :classic_cool: no i w tych konsekwentnych działaniach wtedy wytrwac do konca :) tak Dyskietka przestań reagowac a zacznic działać. przeanalizuja wszystko co masz do zyskania i stracenia i do dzieła :)

Gość mgr. tola
granice w małżeństwie są wyznaczone już od dawna, akurat na tym tle rozmowa jest zbędna. Jeśli ktoś dopuszcza się takich zachowań jak mąż autorki to sprawa może mieć dwa podłoża: 1. zdrada w wyniku j.w. sugerowałam 2. zdrada w wyniku zauroczenia się inna osobą na tradycyjnych zasadach wynikających z problemów w relacji bądź innych klopotów

Gość Dyskietka84
W przypadku mojego jeszcze malzenstwa, granice byly jasno okreslone, jednak ktos mial to gleboko w d..

Gość mimoza56
dyskietka84 Zaden mezczyzna nie chce podwazyc swego ego,to prawda,ze niektorzy mezczyzni nie dorosli do roli mezow,czy ojcow. To moze sie przytrafic mezczyznie w kazdym wieku. W moim przypadku maz tez zdradzil mnie emocjonalnie,chociaz ma juz siwiejace skronie. I co mam z tym zrobic?... Nie mozna wszystko postawic na jedna karte i nie jest jednoznaczna odpowiedzia spakowac go i odejsc! Ludzkie odczucia sa rozne. Ale nielatwo odbudowac zaufanie,ktorym darzylo sie kogos przez wiele lat. Po zdradzie jakiejkolwiek,zawsze nastepuje pewna refleksja,czy to moze zdarzylo sie z mojej winy. Czasem w zawiazek wkrada sie rutyna,ale bez niej tez nie byloby zycia. Pytasz,czy ktos dal druga szanse ...Jestem ta osoba,ktora mu to dala a czas pokaze co z tego wyniknie. Dobrze by bylo gdybys sie odezwala,bo jestem ciekawa jak potoczyly sie Twoje losy. Poczytal sobie moj topik pt."Czy to tylko milosc platoniczna?"

Gość zdrada emocjonalna? jasne
"mówi że z nią nie spał"- kobiety, do jasnej ch... przestańcie być takimi ślepymi naiwniaczkami bo mi wstyd za was :(