Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda1993

SKad biora sie młoty, ktore glosuja na Prawo i sprawiedliwosc?

Polecane posty

Gość Amanda1993

Brak kompetencji, wieczne ataki, pseudokatolicyzm, hamowanie reform itd. Przeciez trzeba miec inteligencje ponizej zera IQ, zeby zaglosowac na to badziewie

Gość no a co ?

Gość senna :D
no i takich widać w naszym kraju na pęczki:classic_cool:🖐️

Gość gogogogodd
Obrażasz tu duży procent Polaków

Gość jakich reform ja tu nie
widzę nawet prób reform :classic_cool:

Gość wetrrq
a jakim tzreba byc mlotem do kwadratu zeby glosowac na Po! z palikotem na czele http://www.kontrowersje.net/blog/matkakurka i tuskiem prorosyjskim. zal mi was ludzie -debile. przez glupia demokracje amdrzy msuza byc rzadzeni przez motloch i scierwo ktore daje soba manipulowac tvn-owi. i mi tu k** nie wyjezdzaj ze ejstem zacofana i prokatolicka bo to nie prawda. widac za to ze wyborcy PO nie maja pojecia o polityce , o przeszlsoci obecnych rzadzacych mowiac ze to" niepotrzebne ataki", jedynie kaczynscy chcieli oczyscic rzad z przekupowanych i zdradzieckich politykow. jak kurwa mozna tego nie widziec i jeszcze ich oczerniac. zal mi was.

Gość piiiszczałka
Raczej ty masz niskie IQ i pokazujesz jaka jesteś nietolerancyjna. obrażając ludzi, którzy głosowali na PiS. Ja głosowałam na PiS, ale nie uważam, żeby ktoś, kto poparł PO lub inną partię w Iturze, są młotami!

Gość julka kulka
mysle ze ten duzy procent pisowcow to zmanipulowane przez kosciol stare osoby a mlodzi cos raczej debile

Gość jweqttt
ja narazie zadnych reform nie widze, tylko to ze oddalismy gaz lupkowy usa prawie za bezcen, tusk wznowil festiwal piosenki rosyjskiej, a rosjanie beda mieli wglad do tarcz antyrakietowych w pl , oczywiscie zeby ich uspokoic i dbac o nasze "dobre stosunki"...tak zajebsicie rozwinieta teraz bedzie polska..zwlaszcza pod wladza rosji! witamy w III PRL .

Gość jweqttt
debilem julka to ty jestes przez sam fakt ze myslisz takimi stereotypami. K88 odpeirdolcie sie od tego ksociola. ja mam w d** kosciol, ale PiS to jedyna prawdziwie polska partia! ludzie wlaczcie myslenie k***! zawsze opozycja musi sie uzerac z plebsem zmanipulwoanym przez mass media i myslacym ze to oni sa madrzejsi bo mysla tak jak im sie wmawia.

AUTORKO TEGO POSTA.............JESTES BARDZO GŁUPIA I ZUPEŁNIE NIE ZNASZ ALBO DOSTATECZNIE NIE SŁUCHASZ CO SIĘ DZIEJE W POLITYCE......musisz jeszcze dużo poczytać, albo posłuchac......mądrych innych.........

Gość debilka1234567890
a takie młoty jak ty to pewnie z in-vitro

Gość ZBOJKOTOWAĆ
autorkę tego wątku to najprostsze rozwiązanie. Ludzie, nie dajcie się wciągać w głipie intrygi

Gość debilka1234567890
Bo mnie na ten przykłąd wystrugał tatełe penisem w klocku drzewa i zakonserwował dobrym słowem. My w Wolsce musimy trzymać się razem, jakeśmy na plażeee spędzone owieczki z metra cięte, Szalom!

Gość CIOCIAJÓZIA
SAM JESTEŚ CEPEM - PROSTOTO

Gość lęgną się w Mordorze