Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizia mizia pizia lizia

czy kupno mieszkanie we Wrocławiu to dobra inwestycja?

Polecane posty

Gość gość
o no prosze, nie wiedzialam, ze na klecinie bedzie mozna kupic mieszkanie z ogrodkiem! :) wyglada naprawde pieknie.

Gość gość
Pewnie że warto :) Byłam niedawno we wrocławiu (totalnie się zakochałam!!) i pan u którego wynajęłam pokój miał mieszkanie 100m2 i kupił je za tyle za ile mogłabym sprzedać swoje mieszkanie w warszawie o połowę mniejsze... Do wrocławia przyjezdza duzo turystów i studentów, miasto się super rozwija więc myslę, że to dobry moemnt żeby kupić mieszkanie. Tym bardziej że inwestycja w mieszkanie jest dośc pewna a nie jakieś lokaty...

Gość tallka
nie ma co porównywać warszawy do wrocławia. różnica cenowa jest duża. a to że na Klecinie Zielonej można kupić mieszkanie z ogródkiem to nie słyszałam i jest to super sprawa....bo czesto jest tak że ogródek jest dzierżawiony od miasta a nie że jest się włascicielem ziemi..

Gość Surdutt
We Wroclawiu sporo sie buduje:) Cieszy mnie to, jest w czym wybierac. Jednak dla moich potrzeb odpowiednie sa osiedla dobre dla tak zwanych "mlodych rodzin" :) Zielona Klecina jest wobec tego jednym z lepszych wyborow

Gość utrot
Tak, tak! to dobra inwestycja:) Miasto sie maksymalnie rozwija przeciez !:) ja wybralem z rodzina Klecine (Zielona Klecina dokladniej) i jestesmy zadowoleni:)) bedzie nam sie dobrze mieszkalo, tak mysle

Gość marlena12
utrot, to może będziemy sąsiadami, bo rozważamy kupno w tamtej okolicy. Ale musimy jeszcze poczekać, bo nie chcemy dużego kredytu brać. Przez pół roku dozbieramy trochę i wtedy będziemy działać :) Zielona Klecina fajna dla rodzinek się wydaje. Blisko do parku, cicho i spokojnie. Do tego całkiem dobrze przemyślany rozkład.

Gość ruda_mina
Zielona Klecina, o ktorej piszesz jest wspaniala inwestycja:) Sama bym chetnie zamieszkala,a w sumie mieszkam obok:) Wiec jakby wiem,ze okolica jest niezla

Gość ompon
mnie np w tym osiedlu przekonuje na prawde ladna architektura - widziałem na wizkach. Do tego dodajcie ochronę i zielony dziedziniec. juz jest niexle moim zdaniem skromnym

Gość bielka
Wrocław jest miastem rozwojowym, myśle osoby które chcę tutaj zostać powinny zainteresować się kupnem mieszkania - jest sporo ciekawych inwestycji. Zielona Klecina jest jedną z nich - rośnie osiedle i to zielone bo widziałam ze sporo starej zieleni zachowują.

Gość brekos
Nie ma żadnych problemów ze znalezieniem mieszkania, jest bardzo dużo wolnych nieruchomości i dzięki temu ceny idą mocno w dół, zobaczcie to - http://tabelaofert.pl/mieszkania-na-wynajem/Wroc%C5%82aw tak więc jeśli macie zamiar szukać mieszkania to najlepiej właśnie teraz.

Gość jewgienji
Wg mnie mieszkanie to zawsze dobra inwestycja. Zwłaszcza we Wrocławiu, który jest dużym miastem, jest tu sporo uczelni i korporacji. Zawsze można sprzedać lub wynająć. Teraz się buduje dużo w niskiej zabudowie i takie bloki są co raz popularniejsze. NP. właśnie Zielona Klecina w takim norweskim, prostym stylu blisko natury

Gość kripek
pewnie że dobra, tyle inwestycji teraz powstaje że jest w czym wybierać. mi pasuje Zielona Klecina - lokalizacyjnie i sama forma osiedla jest dla mnie bardzo atrakcyjna!

Gość Geralt4
Jak szukasz spokoju i ładnej okolicy we Wrocławiu to może nowoczesne osiedle Parkowe Maślice spełni twoje oczekiwania. Fajna architektura i lokalizacja przy parku. Mieszkańcy mają zapewniony parking a niektóre mieszkania wyposażone są nawet w klimatyzację.

Gość sulka
Zielona Klecina faktycznie wygląda atrakcyjnie i jest tam w czym wybierać!

Gość shinaa2
To bardzo dobra inwestycja :) A ktos tu wspomina o lokalizacji Zielonej Kleciny, ktora jest swietna ;) bardzo mi sie podoba i okolica, ale takze sam projekt

Gość alexixa
zielona klecina jest bardzo fajna! budynki rosną jak na drożdżach a warto chyba się zakręcić wokół tej inwestycji bo jest bardzo fajna

Gość AdamWroclaw
Wrocław w ostatnim czasie obfituje w bardzo ciekawe inwestycje nad którymi warto się zastanowić. Ja polecałbym w szczególności Stare Miasto ewentualnie również Pilczyce, bo tam buduje się wiele ciekawych budynków. InfoDeweloper http://wroclaw.infodeweloper.pl/ zamieszcza bardzo ciekawe informacje, można poznać większość inwestycji w mieście.

Gość woclove34
Prawda, dużo ciekawych inwestycji można znaleźć - takich, gdzie stawia się na pierwszym planie komfort mieszkańców - zieleń, bezpieczeństwo, dobry design - dla mnei takim osiedlem jest Zielona Klecina.

Gość gruszkaka
Wszędzie tylko ta Zielona Klecina. Ktoś spamuje wszystkie fora nt. mieszkań we Wro. Masakra! A gdzie obiektywizm? Ad rem, wg mnie jeszcze się opłaca kupować pod wynajem, szczególnie jak ktoś ma nadmiar gotówki, albo możliwości kredytowe. Poza tym stawiałabym na studentów (tu najlepsza lokalizacja to centrum, blisko uczelni) i świeżych absolwentów jako potencjalnych wynajmujących (dla tych miejsce to loteria ;), zależy gdzie kto pracę znajdzie). W samym Śródmieściu jest sporo nowych inwestycji różnych developerów: Śródmieście odnowa, Pomorska 44, Stara Odra, La Boheme, Bulwar Drobnera, Kaszubska 9. W sumie najwięcej ma i2 dev., ale inni też się znajdą, gołym okiem widać, Śródmieście to jeden wielki plac budowy.

Gość Yezza
Zdecydowanie dobra, szczegolnie jak masz w planach powiekszenie rodziny jak ja:) A wspominana tu Zielona Klecina - rosnie obok mnie i przyznać muszę, że osiedle świetne!

Gość łontka
też myślę ze to cąłkiem ciekawa inwestycja która jak widać jest nastawiona na młode rodziny...bo zieleń i dobra infrastruktura:)

Gość Lillliankka
I jest ładnie :) jest tam jedno super mieszkania 70 m :) esh chciałabym :) ale pewnie zdecyduję się na mniejsze :)

Gość Rybeńka_złota
O 70 m to marzenie :) Patrzę, że już im mało mieszkań zostało, trzeba się szybko decydować :) W sumie nie dziwię się, ładne osiedle, w mega fajnej okolicy.

Gość gość
Moim zdaniem jednym z najlepszych osiedli mieszkaniowych we Wrocławiu jest parkowemaslice.pl . Mieszkam tam od dłuższego czasu i muszę przyznać, że to była bardzo dobra decyzja. Już na pierwszy rzut oka widać, że osiedle super – nowoczesne bloki, czyściutko, mieszkanie też mam bardzo ładne.

Gość terr
Z pewnością dobrze będzie Ci się mieszkało tutaj http://parkowemaslice.pl . Jeśli zależy Ci na bezpieczeństwie i wygodzie to jak najbardziej będziesz zadowolona. Osiedle jest naprawdę nowoczesne. Pod względem wizualnym moim zdaniem prezentuje się super.

Gość monni
jeżeli ktoś chce tutaj na stałe to myślę ze jest to doskonała opcja. . Mieszkam we Wrocku od 10 lat, teraz kupuję mieszkanie na Zielonej Klecinie i nawet jak będę się przeprowadzać to znaję chętnych na wynajem bo to doskonała lokalizacja!

Gość Ilnina
jeżeli ktoś tu mieszka albo chce się przeprowadzić to dobra inwestycja! mi się podoba nowa inwestycja na Skarbowców II - ceny i lokalizacja bardzo fajna!

Gość fert
Bardzo fajne mieszkania są do kupienia w inwestycji Parkowe Maślice – http://parkowemaslice.pl. Różny metraż, ja kupowałem tutaj mieszkanie 50 metrowe, ale są większe, nawet 100 metrowe apartamenty. Wysoka jakość wykonania, zastosowali najlepsze technologie jeśli chodzi o izolacje lokali.

Gość gość
Zależy jakie. Ja kupiłam mieszkanie, które później sprzedałam w bardzo dobrej cenie za pośrednictwem Biura Abrys. Do dziś nie żałuję tego kroku.