Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uucczzuucciaa i teeskknootyyyy

Jestem beznadziejna. Piję na odwagę.

Polecane posty

:( Niedługo wpadnę w alkoholizm chyba :O Czasem muszęs obie coś wypić jak np idę na spotkanie z jakimś chłopakiem żeby mieć odwagę, bo inaczej nie odezwę się słowem albo będę gadać pierdoły. Jestem beznadziejna? :(

Gość ladaco
bardzo

Gość nunaaaaaaaaa
tez tak mam :O wystraczy ze wypije jedno piwko i od razu jstem rozluzniona i fajnie ze mna sie gada :O a NA trzezwo wstydze sie i jestem spięta :O:O to chore.

W gronie ludzi, których dobrze znam też jestem rozluźniona, ale gdy mam się spotkać z osobą obcą, na której chcę zrobić dobre wrażenie to muszę się napić przed wyjściem :(

Gość BLONDYNA w czarnym AUDI ;)
nie jestes beznadziejna. i uwierz mi że nie ty jedna tak masz. ja tez zawsze na pierwsze spotkanie lubiłam sobie wypić jakiegos browarka ;) Bo wiedomo z nowo poznanym chłopakiem za bardzo nie wiadomo o czym gadać oprócz "czym się zajmujesz na codzień" itp. heheh. po browarku łatwiej pogawędzic, zawsze bedziesz czuc sie rozluźniona i bardziej swobodnie. Także nie ma czym sie martwic :D

wiadomo chłopak który nam się podoba może nas oniesmielac :)

Gość dziewczyna-ze-Śląska:)
spokojnie... nie jesteś beznadziejna, ja mam podobnie;) przez pierwszy misiąc gdzie spotykałam się z moim obencym facetem też byłam spięta itd, niekiedy też wypiłam desperadosika przed wyjściem, ale gdy tylko sie do Niego przyzwyczailam juz tak nie mam... :)

nie ma co przesadzać. kiedys przed spotkamiem wypiłam 3 piwa ;) i poszłam na spotkanie z chłopakiem. on jeszcze zaprosił mnie na duuuuzy kufel wiec go wypiłam. byłam tak pijaniutka że masakra ;( na nastepny dzień na szczęście było wszystko oki ale od razu od naszego pierwszego spoptkania byliśmy od razu razem i to dzieki mnie i mojej odwadze heheh ;p nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło ;D

to wiadomo, jak juz sie z nim "oswoisz" piwko nie bedzie potrzebne :)

Gość wiesz lepiej pomilczec na
spotkaniu niz mowic tylko po alkoholu. Zreszta zapewniam, to tylko tym, co pija, wydaje sie ,ze po alkoholu nie mówia pierdol. A faceci wcakle nie lubia gadatliwych kobiet. Lepiej wymysl sobie pare sensownych pytan do niego ( najlpeije o nich, a jego zainteresowaniach, pogladach na swiat - bedzie gadałi bedzie szczesliwy, a ciebie uzna za najbardziej interesujaca osobe - to stary chwyt i zawsze działa. Poza tym przestan mowi,ze jestes beznadziejna, zamiast pic,zajmij sie czyms sensownym, wtedy bedziesz miala o czym mowic . Pierwsza rzecz to odstaw alkohol. bo to jest wlasnie beznadziejne.

Mam tak samo, nie jestes jedyna :) Tyle ze nie pile piwa tylko setke wodki i jest b.dobrze :D A potem dostaje smsy jaka to jestem supcio i w ogole na klazdy temat ze mna mozna pogadac ;p

Gość gość

A co będzie jak sie przebudzisz i będziesz trzeźwa? z ręką w nocniku?