Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamutowa

a teraz ode mnie zalezy czy dostanie ta prace...

Polecane posty

Mam dylemat, była dziś u mnie na szkoleniu w pracy pewna dziewczyna.. młoda, ładna, inteligentna, bardzo szybko wszystko łapie, wie o co chodzi...generalnie nadaje się do tej pracy...ale jest jeden kłopot...znam ja z widzenia, odbiła mojej przyjaciółce faceta, z którym była 2 lata, pobawiła się nim i rzuciła go..moj przyjaciółka bardzo długo po tym cierpiała i było jej ciężko, pamiętam przez co wtedy przechodziła... Wiem,że jeśli powiem szefowi,że się nadaje to ja przyjmie, bo liczy na moje zdanie, jeśli powiem,że jest lewa, będziemy szukać dalej. Jeśli ją polece szefowi..co wtedy z moją przyjaciółką, ona jej nienawidzi i nie dziwie się jej wcale, i tak sobie myśle, gdyby to ona miała to sytuacje, bardzo bym nie chciała zeby pomogła mojemu wrogowi zdobyc prace.... :(:( jestem w kropce, co robić?

Gość (nie)szczęściarz?
nie zatrudniaj jej - takie osoby, dla własnej korzyści, są zdolne szkodzić firmie i współpracownikom.

Gość Samanta DżONS,
ja bym nie zatrudniła jej. serio. moze to wredne i mało profesjonalne ale coz nie chciałabym pracowac z taka osoba. nie chciałabym tez pracowac z zadna była laska mojego chłopaka itp. ja bym jej nie przyjeła i tyle.

Gość 3 dni wystarczy
no ,ale sorry...jakby ten koles napawrtde kochal twoja przyajcoilke to bym do innej nie poszedl...a skad ze ona sie nim bawila,moze po prostu im nie wyszlo........wg mnie ,nie powinienes meiszac spraw zawodowych z prywatnymi..........

Gość gość
Też jestem na NIE, bo jeszcze będzie pod Tobą dołki kopać :) Kawał suczy i tyle!

Gość mammmarylacogotuje
nie zatrudniłabym jej

Gość gość
Ale ten facet polazł za nią, ona wiedziała, że on kogoś ma... więc koło się zamyka, niech spada na drzewo!

trudno oddzielic w takiej sytuacji życie prywatne od zawodowego... skoro raz wyrzadzila komus krzywde mozliwe ze jest takim typem osoby ktora bedzie to robila notorycznie i to nei tylko w sferze uczuc...

Gość karolinazkatowic
tez bym je nie zatrudniła. nie chciałabym takiej obok siebie w pracy. a ktoz wie? moze sie na szefa połasi by ciebie kiedys zwolnic? nie nie nie

Samanta to nie jest byla laska jej faceta. Tylko była laska faceta od kolezanki a to trochew roznica. I nie powinna sie w to wtracac. Jesli dziewczyna sie nadaje jest zdolna prace powinna dostac nie tobie ja osadzac. Nikt nie musi wiedziec ze ty o tym decydowałas

Gość 123456 berek ty
tez bym jej nie zatrudniła. po co? nie ma mowy.

Gość gość
Zatrudnisz, a potem Ciebie zwolnią skoro to takie złośliwe dziewczę wejdzie do łóżka szefowi :D

Gość 3 dni wystarczy
no ale SORRY ludzie-wy nigdy nie zrobiliscie komus krzywdy? nie chce mi sie w to wierzyc............ moze wasze zachowanie poza ''godzinami'' pracy tez nie ejst godna nasladowania ,ale do pracy hcodzi sie po to ABY PRACOWAC!

Gość 123456 berek ty
jestem dobrze wykształcona, mam 2 fakultety, pracowita, inteligentna, gdyby przyszła do mnie dziewczyna która wiem ze odbiła mojej kolezance meza/chłopaka nie zatrudniłabym jej. nie i juz.

Gość nie nie nieeeeeeee
Ja również bym nie zatrudniła. Nawet bym się minuty nie musiała nad tym zastanawiac.

To nieprofesjonalne i żenujące, ale ja bym na twoim miejscu nie poleciła jej do pracy. Ktoś już wyżej napisał, że postępując tak z tamtym chłopakiem, okazała prawdziwą twarz. Skąd wiesz, że nie zacznie bruździć przeciwko tobie do szefa? Bycie pracownikiem to nie tylko umiejętności, ale i osobowość. Zatrudnisz złodzieja, choćby nie wiem, jak kumaty był?? Poza tym, no cóż - zemsta jest słodka:)

Gość laaskaa
nie wiadomo co by było jak ja zatrudnisz... odbijając cudzego chłopa dziewczyna pokazała jaką jest intrygantką, jak ja zatrudnisz to faktycznie wejdzie szefowi do łóżka żeby dostać awans:P

Gość karlskroona
Nigdy w życiu nie zatrudniłbym takiej suki. Dziwię się, że Ty sie w ogóle nad tym zastanawiasz.

Gość rodeo
ja bym zatrudnił.jakbyś przyszła i powiedziała prawde dlaczego niechcesz by pracowała to szef by cie wysmiał albo zwolnił.chcesz zaszkodzić jej karierze a nie życiu uczuciowemu.dlatego cie nie rozumiem http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość ja powiem tak...
zgadzam się z wypowiedzią powyżej, nie wolno łączyć życia prywatnego i pracy...............

nie jesteś profesjonalistką powinno się umieć w pracy oddzielić życie prywatne od zawodowego a tak na marginesie znasz tylko relację Twojej przyjaciółki jeśli chodzi o tamtą sytuacje i podchodzisz emocjonalnie co jest zrozumiałe jakby facet na prawdę kochał to żadna inna baba nie byłaby w stanie zawrócić mu w głowie taka jest prawda ...dlaczego zawsze musi być winna kobieta ?....pamiętaj że prawda zawsze leży po środku a ona mu pistolet do głowy przyłożyła ? ja przyjęłabym kogoś takiego skoro zna się na pracy i ma zadatki na dobrego pracownika ...a jeśli już tak bardzo chcesz możesz z nią pogadać o tamtej sytuacji

Energiczna Trzydziestolatka a znasz dziewczynę że zaraz używasz słów podła i bezwzględna ?....łatwo oceniać prawda jak się kogoś tak na prawdę nie zna...a skąd wiesz że ona nie żałuje tego że związała się z tym facetem dajcie spokój skoro ktoś przychodzi pracować to ma być profesjonalistą i znać się a jego życie prywatne nie powinno nikogo obchodzić

Gość superExtra
powinno się oddzielać życie prywatne od zawodowego. praca to praca, wykonujesz swoje obowiazki i basta. nie wiem czy bym ją zatrudniła czy nie, możliwe że tak i bym jej uprzykrzała życie:P http://odlotek.pl/zaproszenie/24843