Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aquarel truskawkowy

Zdradzamy i... dobrze nam z tym!

Polecane posty

Tak się już w społeczeństwie przyjęło, że jak facet zdradza, to maczo, a jak kobieta, to kurwa. I zawsze najgorsza jest ona... nie facet. Facetowi wolno :)

Z nim oczywiście już skończyłam. Szkoda, bo zapowiadało się fajnie i ciekawie. Ale nie jestem typem, który daje drugą szansę. A... jak poznam kogoś interesującego, to nie wykluczam ;) wieeem zołza jestem straszna :P

Mam jednego fajnego znajomego, ale tylko korespondujemy... już długi czas. Wiele razy zapraszał mnie na kawę, no ale nigdy nie skorzystałam. Może teraz dam się skusić :)

Mąż, to inna bajka. Praca i komputer, to sens jego życia :o Chyba, że też dobrze się maskuje... Oczywiście wiem, że w końcu będę musiała się rozwieść, bo te małżeństwo nie ma najmniejszego sensu, ale ... Jakoś ciągle to odkładam :o

Gość podsumowanie uzytkownika renia
cytat: renia1190 sluchaj jakiś głupku nie podszywaj sie za mie widocznie niegrzeszysz głupotą i idiotyzmem Hahaha i wszytsko w temacie Po pierwsze za MNIE nie za MIE Po drugie jak ktos nie grzeszy glupota znaczy ze jest madry ale skad Ty mozesz to wiedziec w koncu ROZUMIEM NIE GRZESZYSZ :d Oto obraz polskich puszczalskich, dziekujemy :)

Gość podsumowanie uzytkownika renia
Acha i nie z czasownikami piszemy oddzielnie NIE GRZESZYSZ

Aquarel truskawkowy to może sobie wspólne "opłakiwanie" urządzimy?? :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ja tam płakac nie będę :d Ani zamartwiać się na zapas. Co ma być, to będzie. Życie mam tylko jedno.. I mam zamiar wykorzystać je maksymalnie. Reszta tak, jak w Twojej stopce :)

O jakiej pustce myślisz?? O tej w technologii budowlanej?? :D:D:D:D:D

Ale uparty ten mój "G" :P Dalej do mnie pisze... żebym dała mu szansę porozmawiać ze mną, że zależy mu na mnie jako na kobiecie, a nie tylko na seksie (choć to już wiedziałam) i że jak był u mnie rano, to miał kwiaty... Zakochany kochanek - to nie może dobrze się skończyć :o