Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Susanna_24

możecie mi doradzić?

Polecane posty

Gość Susanna_24

Mam do was prośbę. Czy możecie mi doradzić co mam zrobić? Mieszkam w Anglii od 3 lat. Tam spotkałem miły chłopak. Problemem jest to, że ma dziewczynę, która jest także polski. Po obgadywałam do znajomego, bo nie wiedziałem, że rozumie, ale okazuje się, że aby zrozumieć wszystko. Teraz on mnie nienawidzi i wiem, że o mnie źle mówi jej chłopak, ale lubię go i myślałem, że będę mógł odwrócić się o nim, ale teraz nie wiem co zrobić, jeśli łamie moim zdaniem?

Gość Susanna_24
Po raz pierwszy starał się przełamać jej opinii, ale mnie, bo historia klimatu kraby mnie do swojego chłopaka, który mi się podoba. I nie ma tutaj zbyt wielu przyjaciół, nie mam chłopaka, więc pomyślałem, że może być? Widać, że bardzo pasuje, ale w tej sytuacji nie wiem co robić?

Gość ddsfdfdfdsf
Hehe.. :)

Gość alice19
powinnas porozmawiac z tym chlopakiem i juz;)wyjasnic mu wszystko..

Gość Susanna_24
Nie rozumiecie mnie? Chłopak ma dziewczynę, która mnie nienawidzi, i to mi się podoba. Ona mówi do mnie źle i nie wiem co teraz zrobić?

Gość Susanna_24
Porozmawiaj ze chłopakiem? No, ale teraz on mnie nienawidzi, po co ona powiedziała mu o mnie. :( Jak to odkręcić? Porozmawiaj z nią i może mówić źle o niej? On naprawdę mnie lubi.

Gość jajo1212
zaproponuj trójkącik

Gość alice19
jak z nim nie pogadasz to niczego nie odkrecisz..

Gość Susanna_24
Wiesz, ja pierwszy nie daje nic więcej do siebie, że mi się podoba. Ale poznawałam go bliżej i stwierdził, że nie są zgodne, ntomiast on i ja - tak. Natomiast usłyszała złe rzeczy i miał czas dla mnie naopowiadać głupoty, zanim mogłem nic zrobić, a ja potrzebowałem czasu na kręcić wokół niego, i wyrzucić.

Gość Livre__
Przeczytaj to co napisałaś jeszcze raz,a zobaczysz ,że trudno się zorientować o co Ci chodzi.Dziwnie piszesz po polsku...;)

Gość jajo1212
E, Susanna, a Ty jesteś facet czy baba?

Gość alice19
fakt ciezko cie zrozumiec raz piszesz jak dziewczyna a raz jak chlopak

Gość jajo1212
Susanna, jesteś geniuszem! Dawno się tak nie ubawiłam. Powinneś pisać scenariusze do Mody na Sukces. Gratuluję ;)

Gość Susanna_24
Jesteśmy młodzi i plotek w naszych czasach wpływ na opinię i tak trudno odkręcić jednym zdaniu. Jestem tu już spalony, i jest to jeden z niewielu moich znajomych. Dziękuję za radę. Ale nie wiem? Może po prostu odpuść, poszukaj innego, co? Porozmawiaj z nią? Zaprzyjaźnić? Bo raczej tu zostać. Tak, to ja z nim na początku pracowałem, mogłem następnie uruchomić go, ten chłopak. Smutno mi.

Gość Susanna_24
Jestem dziewczyną, ale trudno mi w języku polskim.

Gość Mogę zapytać?
Susanna,czy jesteś osobą głuchoniemą? Latwiej będzie Cię zrozumieć wiedząc to.

Gość Susanna_24
Kiedyś usłyszałem, że ona opowiadała mu o moje rzeczy, dobrze, rozumiem, że mści się, może ja też nie był zadowalający, ale w miłości i wszystko idzie wojna. :) Wtedy potrzebne przyjacielu, może po prostu tylko wydaje mi się, że on i ja do masażu w domu? Nie są one długo, zaledwie pół roku

Gość jajo1212
Tylko nie mówcie, że w to uwierzyliście. Ktoś robi nas w jajo (hehe). Nie umiesz po polsku? To ciekawe kiedy się tych wszystkich ogonków (ą, ę, ć) nauczyłoś.

Gość Susanna_24
Jestem zdrowa. I słuchać i mówić. Ale pamiętaj, trochę polskiego. Ale widzę, że jak mnie stara się zrozumieć i doradzić, dziękuję. Dawno, dawno nie miałem w języku polskim, a teraz piszę w języku polskim przez strony. Rozumiesz mnie? Kiedyś nawet nie wiedział, jak dobrze mi się podobało to polski bufet.

Gość Susanna_24
Nie bufet. Kafeteria. Piszę przez tłumacz.

Gość jajo1212
Dobra, ja się zamykam. Poradź się lepiej obcokrajowców.

Gość Susanna_24
Wracając do temat. Moi rodzice byli w innym kraju, przybyli tu z moim przyjacielem, o którym napisałem. Szybko znalazł pracę w pubie i tam spotkałem tego chłopca. Potem znalazłem inną pracę, a on nadal tam pracuje. Jego dziewczyna, Polak, poznałam przez przypadek jeden dzień.

Gość Mogę zapytać?
❤️Susanna❤️

Gość Jak ona cię nienawidzic
TO TY JĄ W DUPĘ KOPAC :)

Gość ty ale jajajaja
ty piszesz przez translator? to jakiej jesteś narodowości? gdzie się urodziłaś/eś? no mi to na translator wygląda- tłumaczyłam w nim służobowe dok. kiedyś hehe

Gość ty ale jajajaja
ale ponieważ w ang. okoliczniki i te jak im tam- osoby są zmienione: określ nam swą płeć!! male/female? wee dont understand:D

Gość Mogę zapytać?
Jeśli dobrze wszystko rozumiem...... Oni są razem pół roku,chcesz to popsuć? Wyjaśnić nieporozumienia,myślę,że warto. Mówić o niej źle-nie warto,bo On stanie się Twoim wrogiem. Pozdrawiam!