Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iloveya

stresuje sie w ciazy...:(

Polecane posty

Gość iloveya

jutro ide na badania krwi...m.in.na kiłę...czy to normalne?? boje sie bo od stycznia mam ciagle problemy ze zdrowiem...jestem b.oslabiona (malo sypialam, mialam duzo stresow, schudlam w miesiac 4kg, gdzie i tak malo wazylam), wypadaja mi wlosy od paru miesiecy... a w lutym mialam cos tak jakby opryszczke narzadow plciowych...wszystkie objawy sie zgadzaja poza jednym-nic mnie wczesniej nie swedzialo... Teraz czytam w necie i to sa objawy kiły... az sie boje... Czy lekarz moglby nie zczaic ze to kiła tylko jakias grzybiczna infekcja lub opryszczka? (bo dokladnej diagnozy nie psotawil...;/)

Ja też miałam w pierwszej ciąży badanie na kiłę, teraz już nie... To chyba standard, żadnych objawów nigdy nie miałam. Tak samo robi się badania na toksoplazmozę przecież.

Gość dobra dara...
nie denerwuj się napewno będzie dobrze a to tylko dziecku szkodzi wiem sama jak stres wpływa na dziecko =(

Zrobisz WR i będziesz miała 100% pewności. Mysle że z tą niepewnością lekarza to różnie moze być bo czasem objawy bywaja niespecyficzne i niejednoznaczne. W medycynie nie jest tak jak w matematyce że 2+2=4.

Gość w ciąży robi się różne badania
więc objawy które miałaś nic nei wskazują,i tak sie je robi, te badania bada sie hormony płciowe, tarczycy i inne takie a chudniesz bo sie stresujesz

Gość iloveya
ja wiem ze nie moge sie stresowac...niestety cala ta ciaza (2 miesiac) to dla mnie jeden wielki stres. jest wynikiem wpadki...chlopak mnie troche odrzuca...rodzice sa przy mnie....ale boje sie tej choroby...jak bede zdrowa to bede tak strasznie szczesliwa... ale pwoeidzcie....gdybym zlapala kiedys gdzies kiłę i kochala sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia to on na pwno tez by sie tym zarazil i mialby jakies objawy prawda? a on nie mial nigdy nic w tych okolicach...do tego jestem jego pierwsza dziewczyna pod tym wzgledem...

Gość iloveya
a wiecie po jakim czasie sa wyniki z morfologii, moczu, glukozy i WR?

Gość iloveya
??

Gość Ewelinka;)
stresuje sie ze jestem w ciąży co mam robić?

Gość Ewelinka;)
boli mnie od 4 dnich brzuch z jakiego powodu to nie wiem

mi kazał jeszcze hiv zrobić :) najdłużej sie czeka na grupe krwi a tak to jak pójdziesz rano to czasem wyniki są popołudniu