Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nileta987

Obalamy stereotypy

Polecane posty

Go艣膰 nileta987
dobrze powiedziane ka偶da jest pi臋kna na sw贸j spos贸b tylko nie ka偶da wie jak to wydoby膰 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mozemy obalac, a ludzie i tak
No i wlasne o to chodzi :) Statysttyki tworzy jktos kto ma okreslone spojrzenie na rzeczywistosc. W czasie II wojny swiatowej instytut badawszy Heinricha Himlera tez prowadzil badania i wynikalo z nich, ze zydzi to rasa podludzi, a czy to prawda ? Do czego doprowadzily te badania? Tylko ludzie elastyczni w danym systemie, maja na niego wplyw :)

Udost臋pnij ten post

Stereotyp z kt贸rym si臋 spotka艂am : "Karmienie piersia odchudza" Tylko niekt贸re z nas...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niebieskooki-blondas nl
nileta987 - Od wydobywania ma si臋 te偶 przyjaci贸艂 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nileta987
ale wracaj膮c do tematu szczerze m贸wi膮c denerwuj膮 mnie panny kt贸re my艣l膮,偶e dzi臋ki niebieskim oczom i blond w艂osom bed膮 bardziej adorowane i niejako jad膮 do W艂och czy Hiszpani si臋 'dowarto艣ciowa膰' oczywi艣cie nie wszystkie takie s膮 ale mam w swoim 艣rodowisku par臋 dziewczyn kt贸re by艂y na wakacjach we W艂oszech i ich podekscytowaniu nie by艂o ko艅ca jak si臋 do nich lepili :) i nie my艣lcie,偶e jestem jak膮艣 zazdrosn膮 brunetk膮 bo sama jestem blondynk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ttttttttt
cyga艅ski stereotyp akurat sie potwierdza (mieszkam w rejonie gdzie oni maja swoj膮 enklawe) na szcz臋艣cie s膮 wyj膮tki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna dupa
a ja tych wszystkich po艂udniowc贸w nie lubi臋 :P tzn nie podobaj膮 mi si臋

Udost臋pnij ten post

nileta987 Michal Aniol zapytany jak rzezbi tak piekne anioly odpowiedzial, ze widzi w kawale brzydkiego kamienia aniola i stara sie go uwolnic... wiesz niektorzy ludzie sa w kamieniu, tylko, ze dzisiaj tym kamieniem sa kompleksy, problemy ze soba i chec bycia kims kim nie jestesmy, chec dorzenia za czyms czego nikt z nas nie potrzebuje tak na prawde.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nileta987
czy Ty my艣lisz,偶e lecz臋 jakiekolwiek kompleksy ? nie! pytam o zdanie je偶eli nie pasuje nikt nie prosi o wypowiadanie si臋 :)

Udost臋pnij ten post

Mimo wszystko. Poka偶 jakiemu艣 cz艂owiekowi z p贸艂nocy, Polakowi, jak膮艣 "czekoladk臋", niekoniecznie czarna, ale mulatk臋, b臋dzie si臋 bardziej podoba艂a ni偶 te stada blondynek, kt贸re wida膰 na ulicach. Ludzie ju偶 tak s膮 zaprogramowani, 偶e inno艣膰 bardziej poci膮ga.

Udost臋pnij ten post

Mimo wszystko. Poka偶 jakiemu艣 cz艂owiekowi z p贸艂nocy, Polakowi, jak膮艣 "czekoladk臋", niekoniecznie czarna, ale mulatk臋, b臋dzie si臋 bardziej podoba艂a ni偶 te stada blondynek, kt贸re wida膰 na ulicach. Ludzie ju偶 tak s膮 zaprogramowani, 偶e inno艣膰 bardziej poci膮ga. Niezupelnie. Znam wielu ludzi, ktorzych innosc drazni. Nacjonalizm - mowi Ci to cos ? I znowu oczywista oczywistosc, nie jest tak oczywista.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna dupa
A ja lubi臋 typowo s艂owia艅sk膮 urod臋, ci po艂udniowcy s膮 aseksualni :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nileta987
chyba ju偶 tak jest w mentalno艣ci ludzi podoba si臋 im to czego u siebie nie maj膮.Cho膰 blondynek przybywa do po艂udniowych kraj贸w

Udost臋pnij ten post

Mentalnosc jest rzecza bardzo umowna, poniewaz wielu jest ludzi, ktorzy sie boja tego co obce, wiec takie uogulnienia nigdy nie sa prawda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nileta987
co艣 w tym jest masz racj臋

Udost臋pnij ten post

PO prostu jedni lubia takie dziewczyny, a inni inne, tak to juz jest na tym swiecie. Ja osobiscie lubie Polki :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nileta987
w ko艅cu Polki s膮 najpiekniejszymi kobietami czy偶 nie?:)

Udost臋pnij ten post

Wedlug mojej mapy rzeczywistosci, moich doswiadczen i spostrzezen i moim subiektywnym zdaniem YES, YES, YES :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nileta987
:)

Udost臋pnij ten post

No spadam kochani i pamietajcie MYSLCIE SAMODZIELNIE, ROBCIE TO CO UWZACIE ZA DOBRE DLA WAS ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 testerka3
Dziewczyny potrzebuj臋 pomocy!!!!! Bior臋 udzia艂 w konkursie kulinarnym na najlepszy przepis. Prosze pom贸偶cie mi i zalogujcie si臋 na t膮 stronk臋: www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab Wy te偶 mo偶ecie wygra膰 jak tylko chcecie a je偶eli nie to prosz臋 o pomoc. Zajmie wam to dok艂adnie 5 sekund Jeszcze raz Wam serdecznie dzi臋kuj臋 i jak co艣 to mog臋 si臋 zrewan偶owa膰 Dzi臋kuj臋 za Klikni臋cie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nileta987
jak nudno...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rezolutny rezun
obalamy stereotypy 1)wcale nie jestem pijakiem 2)nie wygladam jak kloszard 3)myje zeby 4)i nie tylko 5)nie pracuje na dwoorcu 6)jako ochroniarz 7)tak!znam j臋zyk polski! 8)w stopniu komunikatywnym :classic_cool: 9)nie olewam 偶ycia 10)mam wszechstronne zainteresowania 11)o kt贸rych nie napisze :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nileta987
?

Udost臋pnij ten post