Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała ledijj

czy skreślacie faceta za straszne błędy ortograficzne

Polecane posty

Gość dcsfac
aaa i jak rozmawiasz to nie widac błedow ale jak mowisz to niestety widac ze nie potarfisz poprawnie zdania skonstruowac:classic_cool:

Gość cvbcvbxcbxcv
dcsfac Oj to wybacz nie pomyślałem że mógł ci się klawisz zepsuć. I co związku z tym że skończyłaś liceum o profilu matematyczno fizycznym?Ja skończyłem liceum o profilu sportowym a studiuje na politechnice. "aaa i jak rozmawiasz to nie widac błedow ale jak mowisz to niestety widac ze nie potarfisz poprawnie zdania skonstruowac" Tak ale temat jest o błędach ortograficznych a nie o składni.I kto ci powiedział że robienie błędów ortograficznych idzie parą z niepoprawnie wymawianą składnią?No nie powiesz mi że nie ma osób które mówią składnie ale piszę z błędami.A jak mówią to tego nie widać przecież.

Gość cvbcvbxcbxcv
dcsfac "aaa i jak rozmawiasz to nie widac błedow ale jak mowisz to niestety widac ze nie potarfisz poprawnie zdania skonstruowac" Jak już to słychać.

Gość dcsfac
i w zwiazku z tym widzialam ludzi którzy byli wybitnie inteligentni i uczyli sie swietnie ze wszystkich przedmiotów a byli i tacy którzy z fizyki byli dobrzy ale niestety inteligencjia nie grzeszyli wiec reguly nie ma

Gość litooościiiiiiii
cvbcvbxcbxcv, już się nie kompromituj jeszcze bardziej...

Gość dcsfac
ha ha wiedzialam ze sie czepisz słówka:classic_cool:

Gość cvbcvbxcbxcv
litooościiiiiiii Czym?Bo nie wiem. Uświadom mnie-czekam z niecierpliwością.

Gość dcsfac
swoimi długimi postami na bliżej nieokreślony temat:classic_cool:

Gość cvbcvbxcbxcv
dcsfac No widzisz,nie ma reguły więc taki co pisze super poprawnie też może nie być inteligentny jaki i taki co pisze nie poprawnie może być inteligentny. Więc o co wam chodzi z tym pisaniem?

Gość o to, że to wstyd
nie umieć poprawnie napisać podstawowych słów we własnym, ojczystym języku... I jeszcze się wykłócać, że to normalne :O

Gość dcsfac
o to ze jak w podstawówce miał w głowie takie siano ze nie potrafił wpoic sobie podstawowych zasad pisowni to musi byc po prostu głupi - o to własnie chodzi .

Gość dcsfac
jakos nie moglabym przyjac do wiadomosci, ze moj facet jak chodził do szkoly to ledwo miał średnią 2,0 i do tego był klasowym błaznem.

Gość o to, że to wstyd
dcsfac - :)

Gość dcsfac
tak tak wiem, ze mądrze prawie , polac mi prosze :classic_cool:

Gość cvbcvbxcbxcv
Dysortografia naprawdę istniej i nie chodzi mi o tą załatwianą tylko dla potrzeb ułatwienia sobie np matury.I nie każdemu uczenie się naszego język(zresztą uważanego za jeden z cięższych)przychodzi tak łatwo. Rozumiem że ty nie masz takich problemów i nie potrafisz nawet zrozumieć jak komuś może to ciężko przychodzić-brak co empatii. No ale jak jesteś tak super super to powodzenia.

Gość cvbcvbxcbxcv
Ja miałem średnią 4,6 i dwa z polskiego,to co miałem się uważać z tego powodu że robię błędy za błazna??hehe dobre

Gość o to, że to wstyd
Czegóż? :)

Gość dcsfac
co jak co ale braku empatii nie mozna mi zarzucic :classic_cool: tylko czym ta choroba moze byc spowodowana ? nie mam pojecia , mozesz wryc cała fizyke a nie nauczysz sie ortografii ?? dziwne

Gość dcsfac
wina , najlepiej sangrinity za 10 zł z bezdomki :classic_cool:

Gość cvbcvbxcbxcv
dcsfac No fizyki właśnie o to chodzi że się nie wykuwa tylko trzeba ją zrozumieć. A czym to jest spowodowane-nie mam pojęcia,ale wiem że jest to dziedziczne bo u mnie w rodzinie ma ja i mój brat orzeczoną dysortografie,a np siostra już nie ma problemu z błędami. Dobra ja idę spać. Miłego wieczoru :)

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Głupiego mężczyznę pozna każda kobieta po tym, że nie ma prawa jazdy, samochodu czy konta na portalu nasza-klasa lub facebook! Głupi mężczyzna również nie pracuje i nie ma domu własnego, bo nie umie na niego zarobić! Mądry mężczyzna np. wyjedzie za granicę do silniejszej gospodarki i tam pieniądze zarobi - głupi będzie siedział tam, gdzie się urodził! Głupi mężczyzna dziecka nie spłodzi! Durny mężczyzna nie będzie zapraszany na wesela! Durny facet nie ma przyjaciół! Durny mężczyzna ma głupie dzieci! Durny mężczyzna nie jest prawiczkiem!