Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paatus

NIE WIEM CO ROBIĆ !! SPOTYKAM SIĘ Z ZARĘCZONYM FACETEM !!

Polecane posty

Nie mam zielonego pojęcia, chyba mnie do takich jakoś podświadomie ciągnie..

Gość ale glupoty piszecie dziady ka
"Zresztą my narazie oprócz tego że mnie przytuli nic nie robimy, więc nie można tego nazwać zdradą, bo nawet się nie całowaliśmy... Więc ta jego laska nie poczuje się na pewno oszukana.. " Hmmm mam nadzieję ze tez bedziesz tolerancyjna jesli twoj partner bedize sie tyko przytulal z obcymi dizewczynami :) zycze szczescia :p

Ja nie jestem zadowolona z powodu jak mój facet rozmawia z koleżankami ale moi znajomi mają takie związki, i nic złego w tym nie widzą, to wszystko zależy od człowieka, zresztą dobra dzięki za odpowiedzi.. Ale już wiem co robić ;) Pozdrawiam !!

Gość facet gra, ze mu "zalezy"
jestes zaslepiona i dasz sie mprzelecie robiac z siebie kochanke w trojkacie?

Nie, życie jest jedno.. Ja związku narazie nie chce żadnego, ale jeśli wyczuję że chce tylko jedno, to się pobawię trochę... A jeśli on ze swoją kobietą będzie, jedynie mogę jej wtedy współczuć że ma takiego faceta.. Ja przynajmniej będę miała udane wakacje ;) A on będzie jedynie zawiedziony, że nie zdobył tego co chciał :)

Gość Pomysl!!
Musisz pomyslec czego chcesz, facet moze i ja zostawi ale na pewno nie od razu !! poczekaj jeszcze troche i z nim porozmawiaj zobacz jak zareaguje i co zrobi

Gość towhy
skoro swoja laske ma gdzies, to dlaczego z nia nie zerwie, co? nie zastanawia Cie to?

Gość fbbbh
No wlasnie moze ja zostawi?? A dlugo sa razem? Jesli to dlugi zwiazek to jesli naprawde ma ja gdzies, od razu jej nie zostawi sam wiem po sobie, porozmawiaj z nim , zobacz jak on cie traktuje, a potem powiedz, albo ona albo Ty

Oni są prawie 3 lata razem, może ją zostawi, ale nie od razu.. Sama wiem po sobie byłam też z kolesiem ponad 3 lata.. i przez ostatni rok nie układało się i miałam go coraz bardziej w tyłku, aż w końcu po roku go zostawiłam !!

Gość Paulina ze stumilowego lasu
Droga Autorko tematu, nie będę Cię osądzała, pisała Ci, że jesteś niemoralna i tak dalej... Jesteś zauroczona. I on też. Jeśli zależy mu na bzykaniu wyłącznie to bzyka na boku i nie interesowałby się Tobą w kontekście rozmów i emocji. Facet nie może bzykać non stop, jeszcze taki cud na tym świecie nie powstał, bez przesady. Zauroczony Tobą, przyzwyczajony do niej. Jeśli od niej odejdzie - super. Lecz jeśli nie odejdzie - po prostu brak mu odwagi. Nic z tym nie zrobisz, nie dodasz mu jej żadnymi słowami. Pozdrawiam i życzę mądrych wyborów.

Dzięki za odpowiedź !! Właśnie też tak myślę, że gdyby chciał się bzykać to by nie interesował się mną, nie martwił i nie był zazdrosny.. Zobaczymy co z tego wyjdzie, poczekam jeszcze z miesiąc i z nim porozmawiam już otwarcie..

Gość dobra ja
POGADAJ Z NIM !! A NAJLEPIEJ GO KOPNIJ W DUPE !!