Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CARMENNN

Jestem cholerny tchorzem . nie potrafie popelnic samobojstwa..

Polecane posty

Gość CARMENNN

musze..nie wiem jeszcze jakim sposobem..ale nie cche juz zyc...bezsensu jest moja egzystencja na tej ziemi..:(

Gość jak wielu z nas
też czasem mam ochotę. nie przeczę że może kiedyś to zrobię. zalezy jak się dalej potoczy mój żywot

Gość CARMENNN
nie wiem co mam zrobic zeby bylo to juz za mna..szybko bezbolesnie..jakie tabletki wziasc ? pomozcie:( pragne usic przed soba..:(

Gość CARMENNN
cudowny wieczor dla mnie juz ostatnio...i nie cche przespac mojej ostatniej nocy w zyciu,,,

Gość jak wielu z nas
nie będę cię namawiać do zmiany zdania, bo sama nie chciałabym żeby ktoś mnie odwodził od raz podjętej decyzji. Ale może napiszesz czemu taką własnie podjęłaś a nie inną?

Gość enedue rike fake
a co sie w Twoim życiu takiego dzieje?

Gość to grzech!!!!!!

"Samobójstwo nie jest kwestią wyboru, następuje, gdy cierpienie przekracza siły do walki z nim"

{ Otóż to. Nie jesteś złym człowiekiem, szaleńcem, czy osobą niepełnowartościową ponieważ masz nastrój samobójczy. To nawet nie oznacza, że chcesz umrzeć - to tylko mówi, że Twoje cierpienie jest tak silne, że nie możesz go opanować. Jeżeli zacząłbym wieszać Ci na ramionach ciężarki i tak w którymś momencie musiałbyś upaść.. }

Nie olewam nikogo. Czasem coś mi wyskoczy.. telefon od córki czy syna. Czasem domofon.. pijaki z mojej okolicy juz wszyscy wiedzą że mam urlop. :o Mam mało czasu na kafe. Cód że miałem czas i dziś zaliczyłem wymianę ostatniej baterii w domu. :P

ale mnie olałes jak taki pikny topik dla ciebie zalozylam :(

Eeeyyy, ja tam boje się kobiet.. a tym bardziej jak zakładają topiki. :o :P Zalecam luz.. :classic_cool: Nie w pochwie rzecz jasna. :D:P

Gość asfdasfd
z tych przyjaciol.org tacy przyjaciele jak z krowy koń. to jakieś kółko wzajemnej adoracji; nie oferują ludziom żadnej pomocy poza narzucaniem im swojego światopoglądu