Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mefistoo

Co ważniejsze, Uczucie czy Kasa

Polecane posty

Gość Pijącykawe
Uczucia.

Gość kajajaka
heheh dla niektórych obie te rzeczy,ale znam MNÓSTWO dziewuch,dla których kasa jest najważniejsza bo bez niej nie utrzyma się siebie i rodziny.

Gość bezposrednia jestem
w teorii: UCZUCIE w praktyce: KASA

Gość se*tnik
uczucie jest piekne ale z doświadczenia wiem że małzenstwa z rozsądku sa o wiele trwalsze :classic_cool:

Gość wania z drągiem za pociągiem
uczycie bo kasy możesz się dorobić albo ja stracić

Gość se*tnik
a uczucie moze sie wypalić :P

Gość i jedno i drugie
ale i ważna jest kolejność. Najpierw uczucie , później kasa. Miłości tak ja zdrowia nie kupi sie.Ale brak pieniędzy , problemy z tym związane rozwaliło nie jeden związek. Trzeba dużżżo siły obojga by ewentualne problemy ogarniac wyłącznie uczuciem.

Gość kot13
oto moja odpowiedź:-) Ja byłam zatrudniona, w wesołej pewnej rewii, niestety był niewypał, aktorzy zawiedli. Nie mieli nadziei, że biznes ten sie uda, wiec biznes diabli wzieli, bo nikt nie wierzył w cuda. Bo trzeba mieć nadzieje, że biznes sie opłaci, że bedzie z niego zysk, a firma nic nie straci. Bo to co nas podnieca, to sie nazywa kasa, a kiedy w kasie forsa, to sukces pierwsza klasa. Bo to co nas podnieca, to czasem też jest seks, a seks plus pełna kasa, to wtedy sukces jest. Lecz jeśli nie masz głowy, lub brak ci tez talentu, to odpuść interesy, i nie rób w nich zametu. Jest pewne sztywne prawo Tak jasne, jak to słońce, ze jeśli robisz biznes, to zrób teżi pieniądze.

Gość wania z drągiem za pociągiem
może ale nie musi jak jest prawdziwe i jak wstajesz rano i podchodzisz do lustra to widzisz siebie z ukochaną osoba a nie obcą osobę która ciągle myśli o kimś innym i co by było gdyby