Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogrzewam mieszkanie-Devon uk

jaka macie pogode-dziadowska pogoda ,zimno i pada

Polecane posty

ogrzewam mieszkanie-Devon uk

Gość moim zdaniem jako M
u mnie w nocy zimno, ale nie ogrzewam bez przesady, po prostu spie przy zamknietych oknach :) w nocy obowiazkowo leje i tak srednio do 10-11 rano, potem troche sie przejasnia. ale generalnie jest szaro buro i ponuro. dobrze ze juz za 2 tyg jade do polski to troche slonca zobacze :)

Gość zocha brocha londyn
u nas w londynie dzis tez szaro i ponuro, wieje i leje..ale jeszcze pare dni temu upaly masakryczne byly przez caly czas.....mam nadzieje, ze powroci slonce bo przy tych deszczach i wiatrach w depreche wpadam

Gość Malwa1985
"U nas w Londynie..." hahaha, żałosne!

Gość zocha brocha londyn
czemu zalosne? a jak mam napisac? mieszkamy w londynie wiec moge napisac u nas w londynie..ale masz problemy dziewczyno....zawsze znajda sie takie marudy i zrzedy jak ty...

zocha brocha, ciekawe gdzie w Londynie bo w polnocnym jest przyjemna pogoda. Zocha, przyzwyczaj sie do tego typu komentarzy zawistnych osob (bo jak inaczej je nazwac)... Pozdrowienia i mam nadzieje, ze nic nie zakloci Wam pieknego dnia! :)

Gość zocha brocha londyn
hm..ja na stratford..no wieje strasznie, slonca brak, przed chwila padalo.....no zauwazylam, ze siedza tutaj takie tempe lochy i czekaja komu by tu dogryzc...zawistna natura polaczka wychodzi na kazdym kroku ;)

zocha, Stratfor - to rozumiem. Zupelnie na wschodzie. Moze byc roznica w pogodzie. :) Pozdrawiam cieplo i nie przejmuj sie niczym. Nie odpowiadaj na zaczepki. Ja naprawde wspolczuje tym ludziom i nie rozumiem dlaczego sa tacy zgorzkniali. Czy to, ze sami maja kiepski nastroj sprawia, ze chca by inni tez go mieli? Jak na mnie to nie dziala, wiec.... Trzymaj sie!

Gość niezly calkiem jest
u mnie slonce i duzy wiatr. Uwielbiam taka pogode :) polnocny Londyn

u mnie na południu ciepło, słonecznie. ale jak zawsze nad morzem towarzyszy wiatr. dziś mocniejszy niż zwykle. trzymajcie czapki i kapelusze mocno. ;)

Gość leyton leyton
u mnei na leyton tez wieje..wczesniej bylo zimno i brzydko, ale sie rozpogodzilo :0 typowa angielska pogoda

teraz mamy sztorm.porazka.

Gość Somerset się melduje
Wietrznie, pada, bez słońca, ok 16 stopni, bardzo niefajnie jak na połowę lipca :(

zimno mgla i resztki sztormu.

Gość takajajajaja
Szkocja- ciagle ponuro i deszcze,lata nie dalo sie odczuc, beznadzieja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba nie ma gorzej !

Gość z korespondent z man
A dzis w Manchester nawet znosnie. Nie pada nie wieje. Od czasu do czasu przeswituje slonce. Wczoraj za to lalo caly dzien.

Gość karramboll
znowu pada....ile moze padac? siapi, kropi, ponuro za oknem...siedze w domu i slabo mi sie robi..nawet wyjsc sie nie chce....aaaa a mialo byc BBQ summer w tym roku..

Gość duduaua
ponuro...wschodni Londyn, kocham taką pogodę! ;)

W polnocnym Londynie od rana ponuro, szaro, deszczowo i beznadziejnie. Rano padalo, teraz od czasu do czasu kropi i pada tak urywkami. Wczoraj lalo jak z cenra caly dzien od rana do nocy. Mam dosc deszczu. Na szczescie za tydzien lece do Polski to mam nadzieje zazyc troche slonca. ;)

Dziekii Mayor :) co do spotkania w tym tyg odpada bo mam prace caly czas a w weekend chlopaka urodziny :D Dam CI znac jak bede miala czas :)