Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jade mpk

BRZYDKIE dziewczyny mają zjebany charakter

Polecane posty

Gość jade mpk

:classic_cool:a przynajmniej większość z nich. To pewnie przez to że są sfrustrowane i niechciane, ale kto chce brzydką chłopczyce ? :D

Gość tomasz morusek
co ty tam wiesz, ja spotykam się z brzydką, i nie jest sfrustrowana. zajebista pod każdym względem. taki typ mi odpowiada, a ty pewnie spotykasz takie w dyskotekach :classic_cool:

Gość jade mpk
tomasz morusek po co się spotykasz z brzydką ? 90% brzydkich które znam ma zjebany charakter, a 90% ładnych dziewczyn które znam ma fajny charakter :classic_cool:

Gość sratatatatatat
ike swoim wygladem potwierdza to za kazdym razem

Gość tak samo wsrod
brzydkich jak i ladnych kobiet znajdziesz te jak to nazwales ze zjebanym charakterem

Gość gość
Osz w mordę mam zjebany charakter :( 😭

Gość tomasz morusek
spotykam się z nią bo nie zdarzyło mi się jeszcze z nią nudzić. mam dość duże konto, jeśli chodzi o kobiety. być może inne brzydule są takie jak piszesz, nie każda nadaje się na partnerkę, kochankę, wiernego przyjaciela, i towarzysza rolicznych podróży. z nią wiem, że mogę objechać cały świat, a nie zrobi miświństw. to właśnie zadecydowało, że jestem z tą konkretną kobietą, a nie np. z dodą :P

Gość bobek smrodek
tomasz morusek - jak wyglada twoja dziewczyna i jaki ma charakter?

Gość tomasz morusek
poza tym to jedna z niewielu kobiet mi znanych, z którą da się o wszystkim porozmawiać. no i mamy też wiele wspólnych pasji, co znowu idzie na jej korzyść i czego nigdy bym się nie wyrzekł. w sekrecie powiem też, że ma grono chętnych, którzy by ją przerżnęli, ale ona śmieje im się w nos.:classic_cool:

Gość tomasz morusek
bobek, mam ci opisać jak wygląda, czy wkleić fotę ? :P

Gość bobek smrodek
jak to mozliwe ? piszesz tomku ze jest brzydka to skad to grono osob ktore by ja ..........?

Gość bobek smrodek
wklej i opisz

Gość krowka91
ja n jestem brzzydka a charakter mam spoko normalny! skad te durne teorie??

Gość jade mpk
mamutowa nie wiem skad wy bierzecie swoje teorie z obserwacji życia. wszystkie paszczury które znam mają zjebany charakter i zachowują się jak chłopczyce, do tego zazdroszczą fajnym dziewczyną chłopaków i wzięcia :classic_cool:

Gość niebieskooki-blondas nl
Nie wiem, mieszkam na wsi, a tu miażdżąca przewaga ładnych bądź pięknych :P ehh... No i osobowość czasem mają fajną, ale to już inna bajka :D

Gość MB AMG
chłopaku nie generalizuj tak wszystkiego.zdarzają sie takie przypadki o których pisałęś.ale uwierz mi ładne dziewczyny też czasem mają nie równo pod sufitem http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość jade mpk
znam taką jedną wyjątkowo brzydką chłopczycę która dosłownie chodzi i gada jak facet :( tacy ludzie nie powinni się rodzić :classic_cool:

Gość jade mpk
MB AMG chłopaku nie generalizuj tak wszystkiego.zdarzają sie takie przypadki o których pisałęś.ale uwierz mi ładne dziewczyny też czasem mają nie równo pod sufitem zobacz 4 wpis od góry licząc z tematem.

Hahahaha a czemu niktorym brakuje inteligencji...to tez jest pytanie bez odpowiedzi....Zreszta co oznacza beznadziejny charakter..tak n aprawde charakter przeciez nie zalezy od wygladu tylko od osoby, wychowania, wlasnych wartosci, srodowiska w jakim sie dodrasta...wiec nie pisz tak beznadziejnych teorii bo to brzmi jak wypowiedz osoby ograniczonej:)

Gość Livre__
tacy ludzie nie powinni się rodzić ----mocno napisane...zakładam,że Ty i wszyscy w Twojej rodzinie są urodziwi,a ewentualne dzieci wyrosną na okazy piękna;)

Gość jade mpk
Hahahaha a czemu niktorym brakuje inteligencji...to tez jest pytanie bez odpowiedzi....Zreszta co oznacza beznadziejny charakter..tak n aprawde charakter przeciez nie zalezy od wygladu tylko od osoby, wychowania, wlasnych wartosci, srodowiska w jakim sie dodrasta...wiec nie pisz tak beznadziejnych teorii bo to brzmi jak wypowiedz osoby ograniczonej tobie najbardziej brakuje inteligencji :classic_cool: wiem co widzę

Gość jade mpk
----mocno napisane...zakładam,że Ty i wszyscy w Twojej rodzinie są urodziwi,a ewentualne dzieci wyrosną na okazy piękna dobrze zakładasz :classic_cool: stara tego paszczura jest brzydka jak jesień średniowiecza, a jej stary to trol 165 cm wyglądającym na downa. z takiego połączenia nie mogło wyjść nic dobrego :classic_cool:

Gość Livre__
:):):)

Gość jade mpk
nie ściemniam ale do tej pory tylko mój kumpel (prawdziwy twardziel) był wstanie popatrzyć na nią 5 sekund. ja wytrzymuje 2 sekundy :classic_cool:

brzydkie dziewczyny brak urody staraja sie nadrabiac charakterem i czasami sa naprawde sympatyczne ale wiekszośc to zgorzkniałe dziewczyny. natomiast ladne dziewczyny swiadome swej urody nie zawsze maja fajny chcarakter no ale im zostaje to zazwyczaj wybaczone z prostego powodu- bo sa ładne