Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BLONDYNKA_86

doradzcie coś, prosze;(

Polecane posty

Gość BLONDYNKA_86
przestań!!

Gość katiess83
starszy facet nie oznacza mądrzejszy.Mój jest o 4 lata starszy ode mnie...Ale taki niezaradny,że aż wstyd pisać.

Gość BLONDYNKA_86
przestań!!

Gość czytam wassssssssssss
BLONDYNKA_86 - zaczernij nick wtedy nie beidze podszywow

Gość BLONDYNKA_86
przestań podszywie!!

Gość BLONDYNKA_86
przestań wstrętny podszywie PRZESTAŃ bo jak wróci mój facet to go zapi.e.... dolę i będzie to Twoja wina

Gość BLONDYNKA_86
nie wiem co bedzie jak wróci do domu. pewnie wielki foch ;/ i jak zwykle odkręci wszystko tak, żebym to ja czuła sie winna, bo nie mamy kasy a ja glupia chce jechac na zakupy po ciuszki :( zalamka, opadaja mi ręce ;( zadzwonić nie długo do niego????? w sumie czemu to ja zawsze mam pierwsza reke wyciagac???;(

Gość alejazda:o
Asia jestes jescio?

Gość katiess83
Ale po co masz do niego dzwonić.On jest uzalezniony od Ciebie.Spakój go.Przecież z nim czy bez niego jesteś nieszczęśliwa.

Gość katiess83
Podszywie tylko na to cie stać? słabiutkie buty.

Gość BLONDYNKA_86
No dobra podumujmy temat: jestem żałosną debilką z niską samooceną, uważam się za ludzkiego śmiecia, ten wieśniak który mi się trafił to szczyt moich mozliwości, już mnie raczej nikt inny nie zechce, mam do wyboru - być jego służącą albo kopnąć go w doopsko. Wole być służącą i nawet tyłem mu wyliże byle ze mną był. Mentalnośc szmaty mam po prostu więc może on to wyczuwa i dlatego mnie jak szmatę traktuje?

Gość BLONDYNKA_86
sper***** j debilu bo pójde na policje!!! na szczęście mam znajomego i mi pomoze, zobaczymy wtedy baranie zasrany!!!!!!! jeb***ł cie pies!!!!

Gość BLONDYNKA_86
no nie wiem czy jest taki uzależniony....

Gość BLONDYNKA_86
znajomy jest co prawda z obyczajówki ale wytropi Cię skur....wielu niczym ogar na polowaniu. Wiem. bo mnie tak kiedys znalazł :( trochę wstyd ale ciekawa znajomość

Gość oj nie ładnie tak przeklinać
wyżywasz sie w necie a do swojego fagasa jesteś taka przymilna te tłumiione emocje i agresja muszą znaleźć ujście więc atakujesz ludzi w internecie :) no cóż się spodziewałaś? sytuacja jest klarowna - ten twój facet to dziadostwo, meczysz się z nim a nie odejdziesz czyli jestes jak żona alkoholika - woli tkwic w patologii niz kopnąć lumpa w tyłek PS a teraz skończ z ta pisaniną i idź piec ciasto swoijemu Panu bo znowu cię op...że sie cały dzień leniłaś! I o piwku nie zapomnij, ma być dobrze schłodzone jak Pan przyjdzie!

Gość BLONDYNKA_86
dużo w tym prawdy... niestety:( jeśli tego nie zrobię to znowu mnie zwiąże i schowa na pół dnia do wersalki :(

Gość moze juz poszla
ale i tak jest glupia jak but z lewej nogi:o czy wy macie sieczke w glowach zeby uslugiwac takim dziadom????????:o skad wy w ogole ich bierzecie????:o