Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewek284

Nienawidze teścia

Polecane posty

Mieszkamy razem z mężem i z córeczka z teściami (w ich domu) poniewaz nie stac nas na wynajem.. I nie moge już znieść atmosfery w domu Mój teść jest okropny uparty nerwowy wiecznie wkurzony . Teściową "wychował" na służącą nie reaguje gdy na nią krzyczy że kubek źle stoi wiecznie macha ręką. Oczernia mojego meża przy znajomych i rodzinie wiecznie go krytykuje i wymyśla nie stworzone historyjki żeby ludzie myśleli że nic nie robi. A on pracuje cieżko po 12 godzinie wraca z pracy i jeszcze remontuje dom. Mimo to teść potrafi powiedzieć że on sam wszystko robi a mój mąż tylko ucieka z domu> Pozostałych dwóch synów adoruje i często sie ich radzi ponieważ sądzi że mój mąż zawsze jest w błedzie. Nie moge juz sluchac jak chodzi trzaska drzwiami robi awantury a nie moge sie tez wyprowadzic > nie mam juz sil a moj maz tylko sie zalamuje

Jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest usamodzielnienie się. Dziwne to troszkę, że nie pomyśleliście o swoim gniazdku, ale zdecydowaliście się na dwójkę dzieci. I nie pisz że nie stać was na wynajm. ja samotnie wychowuję dziecko i nie mam alimentów-tatuś nie płaci, i jakoś daję radę opłacić wynajete mieszkanko, utrzymać syna i siebie.

Zgadzam się zDinusik. Atmosfere w domu macie okropna. Jedyne wyjście to wyprowadzka. Nie będzie kolorowo, ale lepiej. Twoja rodzina nie mogłaby Wam jakos pomóc na poczatku?