Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!1

Jaką znacie NAJLEPSZĄ odzywke do wlosow? cena nie gra roli

Polecane posty

Gość Gabi282
Bardzo dobra jest odżywka od firmy MUSE,. Jest w formie pianki, fajnie i łatwo się nakłada na skórę głowy, nie obciąża ich. Przy regularnym stosowaniu szybko można zauważyć dużo mniejsze wypadanie włosów, a po pewnym czasie nowe włoski. Jest naprawdę bardzo fajna.

Polecam przetestowanie odżywki MUSE Clio, włosy już po pierwszym użyciu sa nie do poznania. Pięknie wchłania się i wnika w strukturę włosa dodając połysku i dodatkowo zapobiega wypadaniu włosów co u mnie okazało się przydatne bo mam bardzo rzadkie włosy.

Gość gość
najlepsza odzywka jaka znam to ziele lawsonii czyli popularna chna

Gość gość
ja jestem bardzo zadowolona z odżywek kupowanych w hurtowni Fryzomania.pl sa to takie typowo fryzjerskie odżywki i rzeczywiście dużo lepiej odżywiają włosy niż te slepowe. ostatnio kupiłam marki inoar i jest rewelacja!

Gość gość
Castor oil zobacz filmik na yt u Boogiesilver i poczytaj w necie rewelacja.

Gość gość
NO rzeczywiście jest konkurs do 7 grudnia. Można wygrac pobyt w 5* hotelu. A polecasz jakiś kosmetyk z tej firmy MUSE Cosmetics?

Gość Majkaad
Ja mogę polecić odżywki z Seboradin. Bardzo je lubię bo odżywiają zarówno skórę głowy i włosy. Uwielbiam serię Niger.

Gość Fatique
Ja używam odżywek Biovaxa i jestem baaardzo zadowolona, uwielbiam te bez spłukiwania, bo to oszczędza czasu dużo, a te biovaxa nie obciążają włosów, a w przypadku innych często tak miałam. Mają wybór do każdego rodzaju włosów, trzeba wybrać pod siebie :)

Gość Ilianna
Używam Seboradin i już widzę poprawe moich włosów. Kupiłam taki cały zestaw, tam jest szampon, kapsułki i balsam i to kosztuje 70 złotych . Miałam bardzo słabe włosy, które szybko sie przetłuszczały, a teraz już nie musze myć włosów codziennie, moje włosy są mocniejsze i lśniące :D koleżanki mówią, że mam piękne włoski :D

Dla mnie podczas zimy gdy włosy robią mi się przesuszone i sianowate najlepszy na świecie jest jogurt naturalny.Nakładam go na 30 minut,owijam głowę folią,ręcznikiem a później zmywam.Włosy są super!

Gość gość
Polecam piankę do depilacji Bierzesz na rękę a potem wcierasz w skórę głowy i masz koniec problemu z włosami będąc piękne

Gość hebmet
Proszę, jako dobry przykład - http://www.pro-sprzet.pl/category/odzywki-i-maski Najlepiej wybierać markowe produkty, a nie te najtańsze. Produkty najtańsze w żaden sposób nie rozwiązują problemów - stawiajcie wyłącznie na sprawdzone.

Gość wazka_89
Moje najnowsze odkrycie? Aussie 3 Minute Miracle Moisture! Boski zapach, mogłabym wymieniać zalety tego kosmetyku, ale ten zapach... Nigdy nie spotkałam się, żeby kosmetyki do włosów miały tak obłędny zapach :) A tak poza tym to ten boski zapach długo utrzymuje się na skórze głowy i włosach, odżywka ma delikatną i lekką konsystencję, jest bardzo wydajna, nałożyłam krople wielkości jednozłotowej monety i moje średniej długości włosy były pokryte odżywką :) brak podrażnień, łagodna pielęgnacja.

Gość gość
w aptece WAX odżywka ok 10 zł super szybki efekt

Gość paulina255
Również polecam odżywke aussie 3 minute miracle moisture. Włosy po niej są bardzo miękkie i gładkie. W 3 minuty ta odżywka działa cuda. Pięknie pachnie i ułatwia rozczesywanie. Sama jej używam i efekt jest świetny

Gość gość
MACADAMIA NOURISHING MOISTURE

Gość gość
nie ma odżywki, ktora jednoczesnie nawilży wlosy i je zagęsci... to sa dwa rozne problemy 'włosowe', wiec do tego beda ci potrzebne dwa produkty ;) akurat wlosy mam geste, wiec ciezko mi cos doradzic w tej kwestii, ale z dobrych nawilzajacych maseczek mozesz sprawdzic inoar- mam juz druga buteleczke ich olejku arganowego i wlosy wygladaja po nim ladnie i zdrowo ;)

Najlepsza, to polecam https://epelo.pl/ mają takie odżywki jak do salonów fryzjerskich, dla mnie najlepsze. Do wyboru jest mnóstwo, zależnie od kondycji Twoich włosów - regenerujące i wiele innych.

Gość utratka89
ja też uważam, że najlepsze odżywki ma INOAR. Zreszta to, że fryzjerzy ich używają świadczy o ich jakości :) ja używam serii Macadamia i kosmetyki są bardzo wydajne, pięknie pachą a włosy po nich są meeega!

Gość gość
Maska PhotoShop Inoar :D

Gość gość
Dla mnie najlepszą maską jest inoar BB !