Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aga1008

Golić czy nie golić?

Polecane posty

Mężczyźni chyba wolą dziewczyny z zadbanymi, ogolonymi miejscami intymnymi

Gość skąd wiesz
?

Gość gfsfaghsdh
oglądała miasto kobiet :D

Gość o rrrrrrrrrrrranyyyyyyyyyyyy
Od kiedy zadbanie to ogolenie? :O Dbać należy o higienę, a golenie to tylko moda - chcesz, to rób to, nie chcesz, to nie.

z pewnoscia wiekszosc preferuje ogrody w stylu francuskim, a nie angielskim... znak czasu co nie oznacza, ze konieczna jest totalna kosiarka podobnie sprawa ma sie z meska klatka - swetek na wakacje to widok zanikajacy. ale tu akurat ja ide pod prad - i tak pozostaje pewien odsetek kobiet chetnych na zabawe na dywanie :D

Gość fajna?
ja lubie dywan to bardziej meskie niz ogolona gejowska klatka

ogladaliscie "Miasto Kobiet" wczoraj? To byla powtorka. Rozmawiali tam wlasnie o depilacji. Co mysliscie o tej depilacji laserowej? Ja osobiscie uwazam, ze depilacja "bikini" jest obowiazkowa, a dalej to zalezy od upodoban. Podobno faceci nie lubia jak kobieta ma wygolone miejsca intymne "na zero", bo to wyglada jak u malej dziewczynki.

dywan zostawiam, natomiast panuje nad sytuacja pod pachami - jestem aktywny sportowo i pawi ogon pod pacha sprawialby, ze czulbym sie malo komfortowo :/

Gość fajna?
hm co do pach BOguslav to sie nie zgodze....jak juz to lepiej wygladaja przystrzyzone a nie calkiem gole...facet ma byc facetem

Gość apokaliptos_man
ja lubie taki skromny paseczek o taki: http://zapodaj.net/1b8e5f8d305f.jpg.html na zero raczej nie bo to takie troche dziecinne, a wielkie krzaczory to jak zaniedbany ogrodek z pokrzywami i trawa na 0.5 metra - to jak widok ladnej dziewczyny, ktora podnosi rece a tam pod ramionami zarost jak u faceta - to bylby straszny widok dla mie moglbym potem bac sie takich miejsc odwiedzac ;(

Gość apokaliptos_man
a facet musi byc facet meski jak zwierz z lekim zarostem na klacie i wlosami pod pachami tez a nie jak pedal wydepilowany nawet na jajach - to pedalskie - co innego kobieta bez tego zarosyu pod pachami na nogach i w strefie bikini, ale nie facet

nie mowie o goleniu pod pachami, jedynie o przycinaniu - nie moglbym zyc z tym, ze mi sie majta taki piuropusz jak niektorym :/ i co, gram w siatkowke na plazy, albo w kosza, i mam pokazywac pod pachami ociekajace potem hery? no co Wy :)

nic gorzej nie wyglada jak piecio centymetrowe klami ;ppod pachami u kobiety. sluchajcie ostatnio sie przerazilam jak zobaczylam dziewczyne ladna zgrabna blondynka okolo 20 lat, ktorej z pod pachy wystawaly takie wlasnie wlosy. to obrzydliwe

Sadzę jednak, że kobieta do pewnego wieku powinna być ogolona. W moich oczach wygląda to tak, że nieogolona jest po prostu nieestetyczna

visionaria chyba nie mowisz powaznie :/ moim zdaniem nawet faceci powinni jakos to ogarniac... a co dopiero mloda dzierlatka :/ szok

Gość Floo
Zdecydowanie żadnych włosów! dziewczyna powinna być wyuzdana i gładziutka (BIKINI! pachy i nogi ofc) czyli wszystko co niezbędne. A facet? pod pachami może mieć zero albo minimalne włoski, klata może być gładziutka albo z włosami aaa w slipkach moim zdaniem powinien mieć gładko. Nie oszukujmy się to nie lata 80te i moda na krzaki mineła!

Gość krzaki krzaki
"...to jak widok ladnej dziewczyny, ktora podnosi rece a tam pod ramionami zarost jak u faceta - to bylby straszny widok dla mie moglbym potem bac sie takich miejsc odwiedzac ;(" A ja jestem całkowicie odmiennego zdania:)

Gość bgffgcdssasas
popieram Bogusłava. nie lubię u facetów kłaczków pod pachami. na nogach i na klacie ok ale widok wlosow pod pachami działa na mnie nawymiotnie.

Gość chlopak156
Pewnie ze musi byc ogolona. Dziewczyna z kłakami z gory odpalona, chociaz i tak zdecydowana wiekszosc sie goli. Wlosy tylko na glowie u kobiet. Jakbym zobaczyl kłaki pod pachami i na pi*ce u dziewczyny to bym sie chyba pozygal

jak dla mnie to wlosy moglo by rosnac tylko na glowie... przynajmniej u kobiet , ok , faceci niech sobie maja na nogach .. ale miejsca intymne , pachy i klata.. zdecydowanie wydepilowane

depilacja jest bardzo ważna i czesto decyduje o opinii, np. dziewczyna z klakami pod pachami jest uznana za nieestetyczna, niedbajaca o siebie, a czasem nawet za brudasa. Jednak nie mozna przesadzic z depilacja. Chodzi mi o facetow. Mezczyzna z wydepilowanymi nogami( a takich widzialam, choc jest ich malo) wygladaja nie mesko, odrazaja.

Gość apokaliptos_man
Nie zgadzam sie z opiniami wielu osob jesli chodzi o facetow, golenie jajek i ptaka to debilski pomysl ponadto wyglada sie jak pedal i zachowuje pedalsko, facet musi byc meski a nie pedalski, inna sprawa jak bym sie tak chcial golic wszedzie to bardzo duzo czasu by mi to zajelo a ponadto golenie sie w kroku na 0 strasznie potem drapie i zle sie mozna czuc. Mam delikatny zarost taki niewielki na klacie tzn. lekko pokryte wloskami piersi, ktore to wloski schodza sie do mostka, a potem delikatnym paskiem biegna w dol, ponizej pepka jest ich wiecej tak wiec sciezka milosci fajnie wyglada i mi jest z tym tak mesko. Inna sprawa to mam jeszcze porosniete nogi i tez mi sie moj zarost na nogach bardzo podoba wiec sobie nie wyobrazam abym mogl sobie depilowac/golic jajka i okolice a dalej juz z wlosami. tak jak visionaria napisala faceci depilujacy dogi wygladaja odrazajaco, sa faceci, ktorym natura nie dala zarosyu na klacie innym dala ale taki naturalny stan jest O.K. taki sztuczy golona klata nogi itd taki nienaturalny i zle to wyglada u facetow, inaczej jest z kobietami gdzie sloneczka nie maja takiego zarostu jak faceci wiec skoro cala gobieta jest milusia to pod pachami zarost jest zbedny, strefa bikini to juz od jej indywidualnego gustu, ale ja wole takie ktorym nie wystaja krzaki spod kapielowek, a maja taki przyciety zadbany trawniczek na wzgorku ;)