Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po doswiadczeniach

ciaza martwa objawy

Polecane posty

Gość po doswiadczeniach

hej dziewczyny jestem juz po takiej ciazy a obecnie w kolejnej, nie pamietam jak bylo za pierwszym razem, czy mozecie mi pomoc i powiedziec czy taka ciaze mozna jakos samemu sprawdzic? tzn czy objawy ciazy zanikaja?

różnie teraz jestem w drugiej ciąży i widzę, że wtedy piersi nie bolały, mdłości nie było itd. Chociaż to nie jest regułą. Na pewno brak jakichkolwiek objawów ciąży może być znakiem, ale bez paniki jak dzień nie bolą piersi, bo czasami tak jest. Pamiętaj, że objawy zniknęłyby dopiero kilka dni po obumarciu jak spadnie poziom hcg, więc konkretnego momentu nie da się wyłapać

Gość po doswiadczeniach
dzieki a np ciagniecie brzucha mam na mysli taki bol miesiaczkowy jak zaniknie to chyba tez?

Gość po doswiadczeniach
bo gdzies czytalam, ze jak ciaza obmarla to macica sie nie rozrasta czyli logicznie myslac nie ma tych niby boli, dobrze mysle???

Gość po doswiadczeniach
nikt nie pomoze?:(

nie wiem ja w tej prawidłowej ciąży bóli miesiączkowych nie miałam wcale, a w poprzedniej tak mimo obumarcia, więc to nie jest reguła. Bóle miesiączkowe oznaczają skurcze, a rozciągająca macica raczej kłuje- przynajmniej u mnie od poczatku

ja mam od samego początku silny ból jakby miesiączkowy wiele godzin codziennie, a ciąża rozwija się odpukać wzorowo i zaczął się 5 miesiąc :)

Każda ciąża jest inna i inne mogą być objawy. Ja nawet nie wiedziałam ze ciąza obumarła, nie miałam plamien ani bólu. Gdy chodziłam w ciązy z córką, czułam się zupełnie inaczej, pierwsze 3 mc wymiotowałam i straszne miałam mdłości. Nie ma reguły.

no widzicie u każdego inne objawy ja teraz mam tylko zapowiedziane, żeby absolutnie nie dopuścić do mocnych bóli miesiączkowych ze względu na poronienie. Biorę 3*1 Mg i całe szczęście nic się nie dzieje. Jakby co musiałabym brać no-spę, a tego wolę uniknąć

Gość po doswiadczeniach
dzieki dziewczyny, ja to bardzo sie zamartowam po tej pierwszej ciazy nie pamietam dokladnie jak to bylo ale chyba piersi mnie przestaly bolec i brzuch i chodzialam taka jakas bez energii, teraz czuje sie duzo lepiej brzusio pobolewa tak sobie tlumacze ze jak czuje brzuch tzn ze lokatorek ma sie dobrze ale sama nie wiem nie moge latac na usg co tydz czy dwa bo bankrutem bede;)teraz wlasnie jestem w tym tyg co bylo obumarcie za pierwszym razem i to jest dla mnie najgorsze