Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pominieta zostałam dola mam

co byscie zobiły na moim miejscu????

Polecane posty

mój narzeczony został poproszonyprzez swoja kuzynke na ojca chrzestnego jej synka. Jestesmy razem 3 lata od roku zareczeni a jego kuzynka zaprosila go samego. przykro mi z tego powodu. uwazam ze powinien odmowic skoro mnie nie zaprosili, ale on mowi ze dziecku sie nie odmawia. w dodatku to wiaze sie ze sporym wydatkiem bo musi kupic sobie nowy garnitur wiadomo pare stów pojdzie i prezent dla dziecko kolejna kasa, a wobec mnie narzeczony ma dlug 1000 zł. nie wiem co mam zrobic w tej sytuacji.jak sie zachowac???

Gość nickonicko2010
niech partner idzie ale niech przekaże wiadomość od ciebie że nie jesteś zadowolona z tej sytuacji:)no i niech partner przypomni dyskretnie na stronie temu facetowi o długu:) ... http://tnij.org/fajneubrania

Gość o rzeszty
obiadku, kofam cie ❤️

Gość olej ja
jak jestescie zareczeni to ja olej. Tak sie nie robi. Pogadaj z jego rodzicami co o tym sadza. O to ze dziecku sie nie odmawia... to bylo 20 lat temu :P

Gość asia 29.07.1986
sorry ale moj brat tez wzial tylko mnie bez narzeczonego i nikt nie robi problemow

Gość o rzeszty
normalnie jedzcie razem, przeciez jestescie para, skad wiesz, ze kuzynka NIE CHCE cie tam widziec? albo facet moze do niej zadzwonic, porozmawiac ogolnie o sprawach organizacyjnych, na pewno bede mieli to i owo do przedyskutowania, no i powiedziec, ze przyjedziecie oboje, cos w tym stylu.

Gość byłam w podobnej sytuacji
przed ślubem (byliśmy zaręczeni) kuzynka mojego męża zaprosiła go na komunię swojego syna (twierdzi, że mój mąż to jej ulubiony kuzyn, najmłodszemu synowi dała tak samo na imię, jak ma mój mąż), a mnie poprosiła do obsługi gości i pomocy w kuchni :( odmówiłam, nie poszliśmy w ogóle, nie żałuję i nie mam wyrzutów sumienia

jest mi strasznie przykro z tego powodu, a do tego jestem zła że mój narzeczony nie potrafi sie odpowiednio zachowac, ja gdybym byla na jego miejscu to bym stanowczo powiedziala ze albo zapraszaja nas oboje albo wcale. W dodatku chodzi tez o kwestie finansowa , narzeczony ma kredyt do splacenia co miesiac 600 zł jeszcze rok, a w dodatku pozyczylam mu 1000 zł jak zepsul sie mu samochod a ta kasa jest dla mnie wazna bo odkladalam sobie na pewien cel. uwazam ze juz sama kwestia finansowa powinna sprawic ze odmowi.

Gość psylocybina6666
idź na spacer, gdy on będzie na chrzcinach, by ci tak żal dupy nie ściskał i nie robić z siebie księżniczki - żenada, a także nie wypominać narzeczonemu pieniędzy - wstyd i materializm - porażka z twojej strony

psylocybina6666 nie zgrywam ksiezniczki tylko jest mi przykro w tej sytuacji i mow o sobie a nie o mnie, zal tobie jezyk powinien scisnac ze jadem plujesz

Gość a ja tam
Cię rozumiem i wspólczuję dziecinnego partnera. Mam tylko jedno pytanko, czy mieszkasz z narzeczonym razem, bo to dla niektórych jest ważne, że np. bez ślubu a tu taka ściśle rodzinna uroczystość. To jest mocno dyskusyjna sprawa, ale tak niestety się często zdarza

Gość kukaczlukacz
na twoim miejscu zjadłbym budyń zaprawiony kisielem i od razu ci będzie weselej :)

tak mieszkamy razem

Nie może odmówić byciem ojcem chrzestyn. Fakt nie ładnie, że ciebie nie zaprosili. chociaz jak ja bylam jeszcze z moim mezem jako narzeczonym to ja rowniez nie bylam proszona tylko on byl w kosciele potem na obiedzie w domu a wieczorem przyszedl do mnie.

Gość a ja tam
To może zmieniać trochę postać rzeczy. Może tamta rodzina jest bardzo tradycyjna i chce mieć na chrzcinach tylko członków rodziny, musisz wtedy to zrozumieć. Jeśli masz zaufanie do swojego narzeczonego, to nie rób problemu ze sprawy. A może Ty na ten czas też gdzieś wyjedź