Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olejek z wiesiołka

2 tyg w moim domu mieszka ciężarna koleżanka córki którą matka wyrzuciła z domu.

Polecane posty

Gość olejek z wiesiołka

Od jakiegoś miesiaca moja córka spędzała dużo czasu z ta dziewczyna. Często też zapraszała ja do domu, na obiad, wspólna nauka itp. Ta dziewczyna wyglądała mi dosyc dziwnie ale pomyślałam ze przecież nie bede wybierała przyjaciół mojej córce. Obie maja po 16 lat. 2 tyg temu córka oznajmila mi ze koleżanka się wprowadza do nas. Zamurowało mnie. Powiedziałam ze nic o tym wczesniej nie mówiła i ze ja sie nie zgodziłam ani nic. Wtedy opowiedziała mi ze jej matka wyrzuciła ja z domu i nie ma gdzie mieszkac. Zgodzilam sie ale wczoraj zadzwoniłam do jej matki. Faktycznie wyrzuciała ja oraz oznajmiła mi ze córka jest w ciąży i nie ma czego szukac w rodzinnym domu. Nie wiem co powinnam z nia zrobic. Czy pozwolic jej dalej mieszkac z nami czy znaleźć jakiś dom samotnej matki czy cos? dodam jeszcze że ta dziewczyna to tylko problemy. Mówiłam jej że u nas w domu się nie pali to zawsze pełno petów postawiała gdzie popadnie. kilka razy przyszła pijana razem z moja córka. Mówiłam jej, tłumaczyłam a ona dalej swoje. Wczesniej nie wiedziałam ze jest w ciązy ale teraz widze całkowity bark odpowiedzialnosci. Alkohol, papierosy w ciazy...

Gość odprowadź ją do domu
i powiedz jej rodzicom, że sprawe zgłosisz na policji jak jej nie przyjmą

Gość bnsnn
poszukaj jej miejsca w domu samtonej matki bo inaczej nie pozbedziesz sie nigdy ani jej ani dzieciaka. jej matka nie miała skrupułów to i ty nie miej

Gość to na pewno prowo bo nie wierz
że jesteś taka głupia i naiwna. Ale cóż... wakacje trwają ;)

Gość olejek z wiesiołka
Ale też głupio mi jest ja wyrzucic tak bez zapewnienia jakichś perspektyw życiowych. Jej matka na pewno jej nie przyjmie z powrotem.

Gość wyślij wypowiedź 767676
0/10 bez polotu

Gość bez ogródek...
OMG ...... współczuję i trafnych decyzji życzę!!

Gość JJJJZ75EU
uważaj bo dziewczyna spierdoli i cie dzieciaka zostawi