Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieeeta

macierzyństwo a studia

Polecane posty

Gość kobieeeta

Hej, jestem mamą dwójki maluchów 2,5 i 1,5 roku. Właśnie zapisałam się na studia :) cieszę się, bo będzie to też niejako odskocznia od codzienności. Studiowałam już kiedyś, ale zdecydowałam się przerwać studia, gdy dowiedziałam się, ze jestem w drugiej ciąży... A od października wracam :) mam nadzieję, że sobie poradzę, trzymajcie kciuki ;) a może są tu jeszcze jakieś studiujące mamusie?

od października zaczynam zaocznie w zaawansowanej ciąży, a po potem jak skończy maluszek 1,5 roku zapiszę go do żłobka, a sama wracam na dziennie :)

jestem.....:-)....wlasnie jestem na II roku i w 7tc;-)....i sobie nie wyobrazam jak przezyje sesje letnia;-)....i praktyki od teraz....

Ja mam 3 latkę i niespełna 2 latka. W tym roku obroniłam pracę licencjacką, a po wakacjach dalej coś :) Dla mnie szkoła to cudowna sprawa. Można wyjść z domu bez dzieci sesese :D:D:D Na pewno sobie autorko poradzisz.

Gość kobieeeta
ja oczywiście zaocznie... Teraz jestem na wychowawczym, ale jak dzieci pójdą do szkoły to chciałabym pójść do jakieś normalnej pracy... Chyba że praca znajdzie się wcześniej, wtedy maluchy wylądują w przedszkolu :P

Gość kobieeeta
czyli jest nas troszkę... Jak jechaliśmy na uczelnie kompletnie nic nam nie szło tak jak powinno, samochód się zepsuł, pokłóciłam się z mężem, potem nawigacja nas "oszukała" i pogubiliśmy się w mieście... No masakra, bałam się w duchu, ze to może jakiś znak :( ale jak to moja mama skomentowała "co źle się zaczyna, dobrze się kończy" :)

Gość kobieeeta
P.S. Kornelkowa mama - śliczne masz dzieciaczki! U mnie też córcia starsza :)

Masz mniejszą różnice wieku. Jak się twoje "dogadują"? Moje już od jakiegoś czasu szaleją razem i całkiem nieźle się bawią.

Gość kobieeeta
raz lepiej raz gorzej, generalnie jak to dzieci :) młody jest chyba jeszcze za mały na wspólne zabawy, ma dokładnie 16 m-cy a córka 26 m-cy :) i strasznie mu dokucza... ;) ale widzę, że są za sobą bardzo!