Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytajacaNiewiedzaca

Okres a ciąża

Polecane posty

Gość PytajacaNiewiedzaca

Witam. Jakiś czas temu brałam tabletkę 72 h po (dokładnie dwa miesiące). Po jakichś 3 tygodniach od wzięcia jej zrobiłam test ciążowy, który wyszedł negatywny.. po kilku dniach dostałam okres. Po miesiącu kolejny okres. Teraz jestem kilka dni po miesiączce i pobolewają mnie sutki - nie jakoś mocno, że nie da się wytrzymać, ale są takie drażliwe. Moje pytanie brzmi : czy mimo dwóch NORMALNYCH ( takich jak zawsze ) okresów istnieje możliwość, że jestem w ciąży ? Dodam, że nic innego dziwnego mi się raczej nie dzieje.

Gość PytajacaNiewiedzaca
uppp!

Gość lucka123
gupia babo, wal biegusiem do gina, tu nie miejsce na tak poważne sprawy!!!!!

Gość lucka123
a ta tabletka ma nazwę RU486 albo Postinor

Gość lucka123
i nie można jej traktować jako antykoncepcyjnej częściej niż raz na kilka miesięcy, bo zniszczysz organizm i staniesz się kupą bezpłodnego, bezczuciowego mięcha!!!!!

Gość PytajacaNiewiedzaca
dodam, że lubię wpierrdalać embriony i takie tam :classic_cool:

Gość lucka123
wpierdalam postinor aż mi sie uszy trzęsą i z mężem bawię się w aborcję :classic_cool:

Gość lucka123
jestem podobna, tylko mam większą dupkę 🌼

Gość mascara17
Hej mam 17 lat mój chłopak jest o rak starszy jesteśmy ze sobą 8 miesięcy od jakiegoś czasu uprawiamy seks ze zabezpieczeniem pewnego dnia on po prostu nie miał ze sobą gumek tylko raz wszedł we mnie na parę sekund dokładnie na 2 -3 nic się nie stało wytrysku nie było . Ale po tej sytuacji jakieś cztery dni po tym powinnam dostać okres , przez ten czas się bardzo baliśmy że może coś było może coś się dostało do mnie , codziennie czekałam na ten okres , czytałam fora , zero snu sam stres a okresu nie ma , płacz lament że to ciąża pewnie jest liczenie dni przypominanie sobie sytuacji że może do czegoś doszło , okres spóźnił mi się 10 dni mamy teraz lipiec upały są przerażające gorąco i ten stres przed ciążą czytanie objawów ciąży same schizy ..... Okres dostałam dzisiaj nie ma się co martwić ale nigdy nie uprawiajcie seksu bez gumki nie ma nic gorszego , a zajście w ciąże przez petting? nie da się zajść przez petting w ciąże jeżeli chłopak się w ciebie bez gumki nie spuścił ...przez majtki też się nie da . Dziewczyny nie martwcie się jeżeli chłopak nic w tobie nie pozostawił to nie jesteście w ciąży ... wyluzujcie wiem to sama po sobie stres to jest najgorsze co może być ... Powodzenia