Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amirolka

kobiety ,ktore miały raka piersi i przeżyły więcej jak 5 lat

Polecane posty

Gość amirolka

Ja mam za sobą ciężką chorobę i chce by nie wróciła .Staram się nie jeść mięsa i słodyczy.Napiszcie jak wy sobie radzicie.

Mi w czerwcu mineły 4 lata od diagnozy, a we wrześniu miną 4 lata od wycięcia guza (wraz z cyckiem i węzłami). Jest bardzo duzo amazonek, które mają za sobą już 5 lat i zyją normalnie - wejdź np. na www.amazonki.net - tam na forum możesz pogadać naprawdę z wieloma dziewczynami, z długim i krótkim stażem, po wielu przeżyciach. Na pocieszenie Ci powiem, że ja dopiero po chorobie dostałam w pracy awans, wyszłam za mąż, a teraz .... jestem w trzecim miesiącu ciąży (swojej piperwszej, a mam już prawie 37 lat). Grunt, to się nie załamywać :-)

Na prawdę podziwiam Amazonki takie jak Wy. Jesteście wspaniałymi, silnymi kobietami. :) Gdzieś słyszałam: "Obcięta pierś to nie ujęcie kobiecości. To dowód na to że pokonałyście śmierć" :) I to jest piękne :)

Gość amirolka
Agawa-Agawa dziękuję że odpisałaś ,mam pytanie do Ciebie czy jesteś na jakiejś diecie?Cieszę się ,że Ci ta się powiodło iże zaszłaś w ciąży i życzę zdrowego bobaska.

"Gdzieś słyszałam: "Obcięta pierś to nie ujęcie kobiecości. To dowód na to że pokonałyście śmierć" " Ale brednie:P.Tu coś o tym: http://www.faceci.com.pl/r_rak_metody_konwencjonalne.html :P.A najwazniejsze w zapobieganiu i leczeniu to jest stosowanie odpowiedniej diety:P.Np. gersona a także łykanie specjalnycxh proszków jak l. askorbinian potasowe:P.Co prawda samego proszku nie łykam ale w cieczy to zażywam:P.

Gość ...CCC
Agawa gratuluję ciązy!!!! Moja przyjaciólka ma usuniętą pierś .Minęło 6 lat od tego czasu.W styczniu urodziła ślicznego synka.W ogóle nie je słodyczy.Rak jak wiadomo uwielbia słodkości. DZIEWCZYNY WSZYSTKIM ŻYCZĘ ZDROWIA I DUŻO OPTYMIZMU. Serdecznie pozdrawiam

Gość Syla19
Hej jestem tu pierwszy raz mam pytanie do kobiet ktore mialy raka , jak zauwazylyscie ? od niedawna bola mnie piersi ale boje sie isc do lekarza mam roczna coreczke niechce sie dowiedziec ze mam raka niechce mowic o tym nikomu straznie sie tego boje moja mama ma raka wiem ze jest prawdopodbienstwo ze tez moge miec