Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taniafrania

czy tez poczulybyscie sie urazone?

Polecane posty

Gość taniafrania

Mam nadwage, moj chlopak akceptuje to i wie ze bardzo nie lubie gdy ktos zartuje ze mnie w tym temacie itd. Bylismy kilka dni temu w sklepie i na wejsciu stala jakas hostessa, ktora rozdawala jakies cukierki z wrozbami. Przeszlam obok niej obojetnie, moj chlopak wzial cukierka, podszedl do mnie i powiedzial: "wzialem to, bo to jest do jedzenia wiec pomyslalem ze cie to zainteresuje". bardzo mi bylo przykro, bylam zla. zrobilam mu awanture, bo wie ze jest mi przykro. chcialam nawet wyjsc ze sklepu. on w ogole nie widzi problemu, i uwaza ze nic zlego nie powiedzial. dziewczyny, powiedzcie szczerze jakbyscie zaragowaly na moim miejscu?

Gość taniafrania
nie wiem, bo to wyrzucil

Gość no coooz
ja bardzo lubie slodycze wiec bym sie ucieszyla :D

Gość no i co wtym strasznego
wyjścia są dwa -zaczynasz rozważnie jeść ruch - akceptuj Ty siebie i nie zwracaj uwagi na takie teksty śmiej się z tego

Gość taniafrania
czyli on moze sobie tak zartowac/

obraziłaś się bo w głębi duszy masz kompleksy on jest chłop wie że jego laska lubi jeść to chciał jej zrobić przyjemność :) i pewnie rzeczywiście nic złego nie miał na myśli nie pomyślał po prostu;)

Gość dominika1000
cham i prostak. ale nie spodziewaj się po nim więcej, gdyż mężczyźni to z natury istoty mało inteligentne.

Gość taniafrania
no tak, ale bylo mi przykro bo wie ze mnie to boli, ze mam z tym problem....i mowi tak.... to nie sa dla mnie smieszne zarty

Gość a co ojciec gania matke
ale to ty masz problem on nie ma skoro z tobą jest;) a zresztą co to kurwa parę kilo więcej :D wszystkie mamy nosić rozmiar36 czy jak kurwa,chłopom byśmy się pomyliły;) :D

Gość no coooz
ike ma racje, lubisz zrec wiec chcial ci sprawic przyjemnosc

Gość taniafrania
ej dobra, darujcie se te komentarze, lubie nie lubie, moze jestem chora, moze mam jakis problem nie jest to dla mnie przyjemny temat, czy on powinien tak zartowac? wszystko jedno czy jestem gruba, czy mam okulary czy nie mam nogi a jakbym nie miala nogi to by mi przyniosl moze skakanke albo chcial mnie wlozyc do wozka sklepowego

Gość no coooz
schudnij grubasko

Gość taniafrania
widze duze kompleksy to jest temat na inny temat a nie czy mam schudnac czy nie

Gość of course
nie powinien tak żartować , tym bardziej że wie, że Ciebie drażni ten temat. Nie potraktowałaś tego jak żart, bo to nie było śmieszne. Zachował się jak szczeniak nie zdający sobie sprawy że robi Ci przykrość albo jak cham który chciał Ci tę przykrość zrobić.

Gość taniafrania
wiadomo ze gdybym byla szczupla to bym mogla sie z tego smiac ale mi nie jest do smiechu bo to jest problem, a on o tym wie wiec nie rozumiem czemu tak mowi nie podoba mi sie ze jest taki bezmyslnu/ zlysliwy

Gość dagita
bezmyslny

Gość sama sobie komplikujesz życie
bezdenne kompleksy wychodzą. lecz się z nadwagi bo swoimi śmiesznymi fochami sprawisz że facet poleci nie tylko do kobietki o normalnej figurze dla odmiany 38/40 ale po prostu do takiej która bez świrowania można powiedzieć prawdę w twarz :classic_cool:. Jesteś tłusta zaakceptuj to albo zmień. rzeczywistości i tego co myśli on o tobie nie zmienisz

Gość ;DDD Gabi
??? Jak widze komentarze typu: "Schudnij tłusta świno", to wychodzę z siebie ... ;/ Ładnie tak ubliżać ?! Bądz sobą i się nie przejmuj tym co mówią o Tobie inni. Takim zachowaniem robią z siebie samych głupolów ;) Moim zdaniem. Powiedział to bo chciał jakoś zabłysnąć ... nie udało mu sie. Mnie też by to uraziło... Takie żarty dają ludzie idealni, którzy nie widzą świata po za sobą... Nikt nie jesst idealny ;) Puszczaj to między uszy, bo nie warto zawracać sobie tym głowy, a osoba która Ci ubliży i tak tego nie zrozumie... Ale jak z Tobą jest to musi mu na Tobie w jakiś sposób zależeć przecież ;D

Gość A wróżba brzmiała :
"Ważysz więcej niż myślisz"

Gość :D :D
Nie no, jasne, że powinien umartwiać się razem z Tobą każdego dnia i wmawiać Ci, że jest inaczej niż jest. Jeśli powodem otyłości nie jest choroba to - "Jesteś tłusta zaakceptuj to albo zmień" i daj żyć sobie i innym.

Ja ,mimo iż moja waga żekomo jest w normie, też mam jestem przewrażliwiona pod względem takich docinków. Powiedź mu ostro, że nie życzysz sobie takich uwag, a jak nie przestanie, to go rzuć.

Gość nieznajomość
ortografii razi bardziej niż nieco większa dupa...

Gość taniafrania
ja tez nie moge zrozumiec ludzi ktorzy przylaza tu i wyazywaja sie piszac jestes tlusta zryj mniej, co was to obchodzi? nie pytam czy mam schudnac, nie prosze o diete pytam czy moj chlopak powinien tak mowic wydaje mi sie to nie na miejsku bo jest to robienie komus przykrosci

Wez sie za siebie, to takie zarty nie beda Cie razic jakby moj facet mi przyniosl ciasteczko mowiac, ze to do jedzenia, wiec pomyslal o mnie, to bym sie bardzo ucieszyla ale Ty masz kompleksy spowodowane Twoim wygladem/Twoja waga, dlatego sie smiertelnie obrazilas.

Czy Twoj chlopak powinien tak mowic?? Pierwsza sprawa, jesli jest Twoim chlopakiem to akceptuje Ciebie taka, jaka jestes. A z tym zartem to pewnie nie chcial Cie urazic. A jestes pewna, ze to nie byla zadna aluzja do Twojego wygladu???

Gość taniafrania
nie posadzam mojego faceta do umiejtenosci tworzenia i odczytywania aluzji kurde ale dla mnie powiedzenie osobie ktora ma problem z waga ze przynioslo sie jej cos do zarcia bo ja to na pewno zainteresuje jest przykre....

Gość af
zgadzam się z przedmówczynią - nie powinien tak mówić, jesli wiedział, ze masz z tym problem i jest to przykre. faceci nie myślą, ale to ich nie usprawiedliwia