Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Persephone

Sukienka a odkryte/półodkryte ramiona w kościele

Polecane posty

Witajcie, niedługo mamy chrzciny w rodzinie (mój narzeczony jest chrzestnym). Będę miała sukienkę podobną u góry do tej http://www.trendylook.pl/photos/1354b.jpg i stąd moje pytanie: czy muszę jeszcze dodatkowo zakrywać czymś ramiona, czy tak będzie ok? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Oj sory, myśłałam, że to Ty jesteś chrzestną! w takim razie możesz tak iść bez problemu :) nie zarzucaj nic ;p

hm przy takiej sukience masz zakryte plecy więc chyba możesz tak iść:) wielkiego dekoldu nie ma i odkrytych pleców więc ok:D

Gość dcsfac
co to za pomysły zeby do koscioa sie zakrywac pfff , pewnie księża boja sie zbytnio podniecac :classic_cool:

obojętnie kim się jest chrzestną, czy po prostu uczestniczką mszy św. :-)

No właśnie nie ma ani dekoldu, ani jakiś wąskich ramiączek (czy w ogóle ich braku) :) A pytam, bo obiło mi się właśnie o uszy, że księża się czasem bulwersują :P

Gość dcsfac
ja np osobiscie mam bardzo głeboko w odbycie to co ktos soebie kiedys tam ustalil :classic_cool:

Gość raczej zakrutka
sukienka o 50 cm

Gość dcsfac
ha ha właśnie nie chodze ze wzgledu na to ze kosciół chce sie wpieprzac w kazda sfere zycia , naet w to w co sie ktos ubiera , stringów do kościoła tez nie mozna ?? :classic_cool: jeszcze mi powiedz ze sie nie wolno malowac :classic_cool: jak by ksiadz mi zrobil jazde to bym mu kazala spierdalac , obróciłabym sie na piecie i wyszła i ciao :classic_cool:

raczej zakrutka >> O długości się nie wypowiadałam, napisałam tylko, że ma podobną górę ;)

Gość dcsfac
moze ci nawet byc widac tzipe a ksiedzu gówno do tego :classic_cool:

myślałam, że tam się chodzi się po to by się pomodlić i w związku z tym potrzebne jest skupienie, a nie chodziło o księdza :-)

Gość w górę ę

Gość kulturalny czlowiek ubiera
sie stosownie do miejsca i sytuacji. Czyli do kosciola - zasloniete koloana i ramiona. Sukienka ladna, delikatny zakiet nie zaszkodzi.