Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejka wszystkim_

Z jakiego jestescie miasta i co o nim sądzicie?

Polecane posty

Gość arrleta
tak ok 70 km od wrocka [studiowałam we wrocku moja uczelnia była na rynku i to jest moje ulubione miejsce we wrocku] i 21 od Legnicy ;)

Gość 1,5 dziecko dostaje wpierdol?
a toi w Twoim mieście jest ta prywatna klinika FEMINA? czy mi się pomyliło.

Gość arrleta
tak to u mnie jest ta klinika dla kobiet FEMINA moja mama miała tam operacje na mięśniaki i była zadowolona

Olsztyn. I nie wiem co o nim napisać, wszędzie lasy, jeziora, mamy całkiem ładną plażę miejską, stare miasto i coś tam by się jeszcze znalazło ciekawego.

Gość ixina75
Sanok woj. Podkarpackie 🌼 Blisko do Bieszczad a tam piekno, cisza, spokoj Solina 🌼 - mozna napic sie piwka, i pozaglowac :) Nie za duzo sklepow, nie za malo. Rynek bardzo fajny i lampeczki w nocy Wystarczajaca pubow... Zawsze tam powracam gdy tylko moge ;)

no bo głównie z tej FEMINY Lubin słynie, nawet we Wrocku prywatnej kliniki nie ma a u Was proszę:) nie wiesz ile kosztuje tam poród? ( tak off top, ale może się orientujesz)

Bukowno , malutkie miasteczko w Malopolsce ( obok Olkusza) , w sumie nic tam nie ma , ale uwielbiam to miasto :)

Bombel to Ty na tych zdjęciach?

Gość alefajniee
czarnobyl, polecam swietne miasto i w nocy widno jak w dzien sa tez bardzo zadkie zwierzeta np. z dwoma glowami

ciekawa uroda:)

Gość arrleta
nie wiem ile tam kosztuje poród ale cos kiedyś słyszałam ze ok 1000 zl jeszcze tam nie rodzilam ;) moja mama za pobyt w tym szpitalu 3 -4 dni zaplacila 500 zl ale to bylo 4 lata temu.

aha, bo właśnie nie mam od kogo sie dowiedzieć a skoro Ty jesteś z Lubina;)

Gość Eklerka__
Częstochowa Miasto jak miasto... nic ciekawego sie nie dzieje własciwe, nie powiem bo na piwo jest gdzie siąść, ale w weekendy knajpki przepełnione... A tak to za mało rozrywek jak na moj gust. Koncerty sporadycznie, wydarzen kulturalnych prawie żadnych...Mało dyskotek. Do jeziora kilkanascie km, trzab autkiem podjechac. Basen odkryty jeden gdzie pełno ludzi. No i z pracą trochę cięzko...

Gość Eklerka__
No i te pielgrzymki...:O

Gość Eklerka__
Właśnie zacząl sie sezon na nie... A ja w samym centrum mieszkam...:O

haha;)

Gość anka.skakanka
Kraków :) Uwielbiam moje miasto, przede wszystkim jest piękne, spacery po starej częśći miasta (Kazimierz, okolice Rynku, Wawel) to sama przyjemność. Oprócz tego w Krakowie jest ogromnie dużo kawiarni, klubów, pubów itd. więc i w dzień jest gdzie pójść i posiedzieć, i w nocy jest się gdzie pobawić. Dużo galerii, sklepów, można się naprawdę fajnie ubrać, czasami bardzo tanio, kiedy są wyprzedaże. Komunikacja miejska jest w porządku - nie jest wielką filozofią poruszać się po mieście, wręcz przeciwnie, wydaje mi się, że bardzo łatwo, bo wszystkie tramwaje, autobusy i przystanki są jasno oznaczone i ciężko się pomylić ;) Czy jest zielono, hmmm... To zależy w której części miasta. To i mamy bulwary nad Wisłą ;) Idealne miejsce na letnie spacery ;)

Gość anka.skakanka
A jeszcze wady Krakowa - dużo turystów :O Nie mam nic do nich, wręcz przeciwnie, bo miasto się bogaci, ale denerwuje mnie zawsze czerwiec, bo wtedy są wycieczki ze szkół :O a dzieci strasznie krzyczą, śmiecą itd.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa789
Gdańsk, korki masakryczne,morze ale wiecznie przeludnione jeździmy na okoliczne jeziora, starówa fajna poza sezonem, plus taki że wszystko jest,wszystko znajde co mi potrzebne :)

tteż Częstochowa. nic specjalnego, jedyna atrakcja dla turystów - Jasna Góra i nowo wybudowana Galeria Jurajska. Jeden fajny klub, reszta dyskoteki dla lachonów. Zero przyszłości...

Gość polaczek już nie.
Warszawa, praga. Warszawa, to przy europejskich miastach syf i brud, wyjeżdzam niedługo. PL sux. Oceania > PL

Gość xłodka kawa
Wejherowo ! małe klimatyczne miasteczko na Kaszubach

Gość izia87
ja jestem z Krak i do żadnego innego miasta bym sie nie przeprowadziła:)

Gość fhjlhbknc
ŁÓDŹ- uwielbiam to miasto a szczegolnie ulice Piotrkowska- noca jest tam pelno ludzi bez wzgledu na to czy jest zima czy lato pelno klubow pubow ciekawych ludzi jak bedziecie w Łodzi odwiedzcie PUB Łódz Kaliska:)

Gość wrocław
nienawidze , głownie ze wzgledu na masakryczne korki :O:O