Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet szukający kobiet

ujrzałem włosy na rękach dziewczyny. masakra?

Polecane posty

Gość cxfjxf
wystarcxzyło ze ta laska kiedys zgoliła raz te włoski i za drugim razem juz dłuzsze wyrosły np. ja taka glupote zrobiłam jak byłam młoda teraz musze ciagle depiloeac bo faktycznie długie jak u faceta a wczesniej były mało co widoczne

Kac - u mnie to już kilka lat się pojawia, i chyba atakuje w nocy :D Bo wieczorem przy czyszczeniu twarzy go nie widzę, dopiero rano jak się budzę :o I to już taki dłuższy, znienacek wredny :D I niestety, zawsze tak samo twardy i czarny (boże jak to śmiesznie brzmi) :D :(

Gość mam taaaakiego kaca, że szok
"chłopcze poćwicz czasami mózg liczący kalorie to przesadnie dbający o siebie facet, który wcale nie jest męski" Wtrącę się ponownie. Karolajna, muszę powiedzieć, że niestety piszesz głupoty :( Na dodatek chyba nie masz pojęcia ani o jakimkolwiek sporcie, ani o facetach :(

Dziewczyny też mi się taki okaz czasem pojawia:classic_cool:🖐️ Rwać chama! Ot co;)

Karolajna_21 teraz to na serio żal mi Ciebie masz posrane pojęcie o męskości, siłownia, sztuki i sporty walki to są mężczyźni, trzymamy się razem i zbieramy najlepsze laski zawsze i wszędzie , a ty pewnie wolisz duże brzuszki z piwkiem i meczyk w TV HAHA takich facetów nawet nie popycham, nie jestem cioto-bokserem -- żalisz się z nastką o wygląd faceta jakbyście ważyły 200 kilo i faceci by od was uciekali...

Gość lkdd
Także nikt mnie teraz nie zmusi do wydepilowania ich (chociaż nigdy nie słyszałam nic na ten temat). Mam faceta od 4,5 roku i twierdzi że mam bardzo ładne ręce (lekko umięśnione, bo ćwiczę). I nie narzeka na te włoski.

Gość fajna Dżaga30
idioto jest taka choroba jak hirsucyzm ....ja tez mam wlosy i nie zamierzam ich golic tylko dlatwego z etakiemu debilowi jak Ty to sie nie podoba.nie kazdy ejst idealny...ciekawe czy Ty ejstes taki waspanialy pewn ie z malym wacusiem

Gość nio dobra
ja prawie nie mam wlosow na rekach, czy ramionach i malo na nogach gole naprawde rzadko, a moj chlopak uwilbia je gladzic niedawno widzialam dziewczyne ktora miala ciemne- nie geste ale widoczne wlosy na clych rekach i przedramionach- powiem ze nie wygladalo to dobrze po prostu nie spotykaj sie z nia i juz - nie pasujecie

Uff ulżyło mi, że nie jestem sama :D A tego swojego włosa to sama nie zauważam tylko wyczuwam palcami :D Praktycznie codziennie dotykam tego miejsca i jak coś poczuję to od razu traktuję to pęseta.

facet szukający kobiet - ważę mało, jestem gładka, ale z włosami gorzej - długie nie są, ale krótkie też nie, nie znoszę chłopięcych fryzur u kobiet:)

Gość czuwalna
a ja jestem wlosiona cala i co?? mam sie schowac w domu albo golic by dopiero wygladac gorzej?

fajna Dżaga30 mam Cię przepraszać za to jak wyglądasz? nie wiem czy moja randka jest na to chora jeśli tak to podziękuje jej muszę się przypatrzeć następnym razem

Jestem natka a nie nastka, gdybyś miał problemy z czytaniem. "siłownia, sztuki i sporty walki to są mężczyźni, trzymamy się razem i zbieramy najlepsze laski zawsze i wszędzie" teraz ty żartowaleś, prawda? Bo uśmiałam się do łez :D Karolajna_21 🌼 ;)

Kac - nie jesteśmy same, kiedyś na innym forum był taki temat dziwnych zabiegów kosmetycznych ruszany i co druga dziewczyna pisała o takim włosku :D

Gość fajna Dżaga30
poprostu durniu nie obrazaj innych nie wiedzac co i jak...ona temu nie jest winna..nie pasuje ci pustaku to spierdalaj

bella, daj link :D Poczuję się jeszcze bardziej zintegrowana ze społeczeństwem :D :D :D

Oblubienica napinam co raz więcej mięśni jak czytam kolejne Twoje wypowiedzi... --- jak widać są na forum dziewczyny które mają podobne podejście do 3 "wymagań" które wymieniłem -- karolina faktycznie, chyba Cię ktoś patelnią po głowie bije jak to piszesz. nie wiesz co to znaczy sport na poziomie nie wiesz co to znaczy zdrowy styl życia nie wiesz o tym że są faceci którzy nie piją alkoholu, wcale itd jednym słowem, żal

fajna Dżaga30 mniejsza o to jak wyglądasz, wyrażasz się jak prostak z obory nastka, przejaskrawione to było ale jest w tym dużo prawdy, najwyraźniej nie spotkałaś jeszcze prawdziwego faceta no chyba że twój ideał to leń , chlejący codziennie , bez pasji w życiu

Gość mimimimimimi
mam zapalenie spojówek :(

Gość fajna Dżaga30
facet prostactwo to raczej od ciebie wychodzi jak i sloma z butow wystaje, wiesniaku................

karolina tak ale jak możesz pisać że ktoś na diecie to metro-pedał? zapraszam cię na moją siłownie , stwierdzisz że jest tam wszystko ale nie metro!!!

Gość hahaha, ale wy durni
Adam Małysz również jest dla was metro? Notabene liczy kalorie :D

Gość mimimimimimi
wy tu sie od wiesniaków wyzywacie i o włosach gadacie a mi oczy ropieja :P

fajna Dżaga30 :-D

Natka cieciu jestem :) Spotkałam prawdziwego mężczyznę i uwierz, że męskość nie mierzy się w mięśniach. Ale co ty możesz o tym wiedzieć :) Poza tym nie ma czegoś takiego jak ideał. Ile masz lat?

kurcze mówię kolejny raz metro to nie pedał metro to facet, który przesadnie o siebie dba a ty taki akurat jesteś no i z tego co czytam to jesteś w sobie na maksa zakochany i wiesz, bywam na siłowni i są tam właśnie faceci twojego pokroju, którzy myślą, że jak mają wielki biceps to są zajebiście męscy

bella, szkoda :( Może już wymyśliły skuteczny sposób na pozbycie się tego cholerstwa :D mimi, Tobie oczy ropieją, a ja mam taaakiego kaca, że szok 😭

25lat nie powiedziałem że męskość to tylko "biceps" i wygląd ale wspomniane przez mnie miejsca - gdzie ostro się trenuje to wylęgarnia facetów a kogo wy szukacie to już nie wiem, jak kręcą was cioty to wasza sprawa karolina , zbłaźniłaś się i nie potrafisz przyznać się do błędu -- słabo mnie namawiacie do akceptacji kudłów nad łokciami, nawet podpuchy typu "jesteś zapatrzony w siebie" nie działają