Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet szukający kobiet

ujrzałem włosy na rękach dziewczyny. masakra?

Polecane posty

I żeby nie było to naturalnie jestem blondynką z jasnym odcieniem ale meszek i na rękach i na policzkach mam :D Nad wargami też :D

A ja od tego lata zaczęłam depilować ręce, ale tylko od łokcia w dół, powyżej nie mam potrzeby - ręce są ładniejsze:) Co nie znaczy, że uważam, że każdy musi, bo i ja to robię:) Ja uwielbiam gładkość u kobiety. sama jestem kobietą i zawstydzają mnie moje włoski, dlatego z nimi walczę. Natomiast mojemu mężowi jest to obojętne, czy aktualnie mam gładkie nogi i bikini, czy nie. Więc wszystko to kwestia gustu. Uważam, że skoro twoja randka nie spełnia oczekiwań, jakie masz wobec kobiet, nie spotykaj się z nią i nie rób jej więcej nadziei. Mnie np. odrzuca od facetów wypicowanych i liczących kalorie:o

Jeżeli ty tak wyglądasz, to już wiem dlaczego nie umiemy się dogadać :)

Gość mam taaaakiego kaca, że szok
a wąsik też mam, ale w sumie o tym już zapomniałam, bo regularnie chodzę z tym do kosmetyczki, więc nawet nie pamiętam jak to wygląda na mojej twarzy :D

Gość rzyrafa
hej kuź 🖐️ ;) ja mam nawet gorzej niż ty w takim razie bo brzuch to mam cały owłosiony a ścieżke szczęścia to mam na prawde grube i czarne włoski, prawie jak u faceta :o no ale wyrywam, nie wiem mam nadzieje że znajdzie się facet, dla którego moje owłosienie nie będzie stanowiło problemu :D

Oblubienica dasz mi swój numer? :-D :-D :-D spokojnie przyjmuję Twoje niezrozumienie mojego stylu życia i diety , jesteś niewtajemniczona , jest takie powiedzenie że kulturystyka to piękno które trzeba odkryć, liczenie kalorii? śmiech na sali, nawet mniej niż kropla w morzu potrzeb natka* ale ze spokojem już i bez złośliwości, DLACZEGO? :-D pytam tylko z ciekawości bo i tak podejścia do życia nie zmienię ps. proszę cię ładnie, jak ważysz 200 kilo i nie masz sił z tym walczyć to nie wypowiadaj się , za to możemy wymienić się mailami ułożę ci dietę i trening :-D :-D :-D

Rzyrafa jak sie z jednym spotykałam to widziała mój brzuch i tylko powiedział "fajny brzusio";) Są tacy co im to nie przeszkadza:) No i jakoś całował się ze mną, że ciężko było się odkleić, więc chyba nic mu nie przeszkadzało;)

mylisz bycie męskim i umięśnionym z przesadnie dbającym o siebie, zakochanym w sobie, liczącym kalorie itp. malujesz sobie paznokcie u stóp żeby ładnie błyszczały w łóżku ? ;)

A u mnie na brzuchu wyrasta kilka takich ciemnych włochów. Jak jakaś sierść :O Ale wyrywam je pęsetą. Jest ich kilka, ale zawsze odrastają i wcale nie robią się słabsze mimo, że je wyrywam.

Gość rzyrafa
kuź, no ale on widział ten twój zarost na brzuchu? :D ja kiedyś jeszcze z moim byłym zeszłam na temat włosów i go zapytałam czy mu te moje baki nie przeszkadzają to był w ogóle wielce zdziwiony i kazał mi pokazać (zawsze mam rozpuszczone włosy żeby je zakryć ;) ) bo ich w ogóle nie zauważył i mnie wyśmiał że mogłam w ogóle pomyśleć że coś takiego może przeszkadzać :D no ale brzucha to mu chyba nigdy nie pokazałam więc nie wiem jaka by była reakcja :P

Ja jestem spokojna mój drogi :) Po prostu odrzucają mnie faceci z takimi mięśniami. Nie wiem dlaczego, tak po prostu mam :) I jak dla mnie za bardzo dbasz o swój wygląd, np z ta dietą i liczeniem kalorii. Nikt nie każe ci zmieniać swojego podejścia, każdy żyje jak chce i sztuką jest nauczyć się akceptacji :) A jeżeli ps. było do mnie, to chcę cię uświadomić, że mam 174 cm i 56 kg, chociaż dla ciebie to pewnie słonica a nie kobieta :P

No brzuch był odkryty, a światło takie, że raczej było widać te włosy. Może nie w całej okazałości ale było. Ale nie czułam się sama dobrze, teraz mam wyrwane i o niebo lepiej;)

natka facet chce wyglądać jak Pudzian i mieć laskę jak z rozkładówki jako dodatek do jego pięknej osoby oczywiście

facet szukający kobiet - chciałbyś mężatą i dzieciatą? Ja nie liczę kalorii, a przy 160 cm ważę 50 kg:)

"Karolajna_21 mylisz bycie męskim i umięśnionym z przesadnie dbającym o siebie, zakochanym w sobie, liczącym kalorie itp." a wcześniej kiedy napisałem ci że mam dietę to spytałaś się czy ja metro... zdecyduj się liczący kalorię to mięśniak czy metro? chyba nie rozumiesz że dieta to postawa mięśni i kulturystyki i liczenie kalorii nie ma nic wspólnego z metro ani z gejostwem . jak tak myślisz to żal mi cię -- kurde dziewuchy ale meszek ma każdy nie mówię o nim teraz to już nie wiem czy po mojej pierwszej wypowiedzi stałyście się przewrażliwione i wypatrując u siebie meszek piszecie że macie włosy i wszystkie z was to małpiszony ale raczej myślę że ta pierwsza opcja -- ja jako facet nad łokciem mam dużo krótsze włosy więc chyba to normalne że zdziwiłem się że laska tak nie ma

Dziewczyny co wy macie z tymi kaloriami? Powiem wam, że mój brat ma bardzo podobnie. Regularnie chodzi na siłownie, ma ułożoną dietę. Żre jakieś paskudztwa. Kiedyś próbowałam taką odżywkę co się rozrabia z mlekiem. Fuj :O Tłuszcze muszą być ograniczone praktycznie do minimum. Nawet znalazł jakieś przepisy na takie obleśne soki :D Alkoholu również nie może spożywać itd. Żebyście go zobaczyły to w życiu nie powiedziałybyście, że on jest metro. Macie w ogóle jakiegoś kolegę, który chodzi na siłownię? Pewnie ma podobnego fioła, tyle że o tym nic nie mówi.

Karolajna_21 - zgadzam się z tobą w 100%. Taka z włosami na rękach popsułaby mu wizerunek :P

miało być "teraz to już nie wiem czy po mojej pierwszej wypowiedzi stałyście się przewrażliwione i wypatrując u siebie meszek piszecie że macie włosy CZY wszystkie z was to małpiszony ale raczej myślę że ta pierwsza opcja"

Ja nic przeciw zdrowemu stylowi życia nie ma, popieram🖐️ Autorze robisz dietę na masę czy redukcję?:classic_cool: A może zbilansowaną?:) Wcinasz odżywki? WPC, Gainera? Jaki masz stosunek b/t/w? No dobra zgywam swię trochę:P;) P.S. Jeśli przeszkadza Ci to jak ona wyglada to daj sobie spokój i nie rób jej przykrości🖐️

Zapomniałam tez dodać, że mój brat również nie wygląda jak jakiś koksiarz. I przyznam, że osobiście, to sama przez temat zrobiłam się przewrażliwiona :D

http://www.youtube.com/watch?v=toDbxAF-aAg&feature=related na filmiku widzicie 10 lat pracy :-) zazdrościcie czy co ? teksty o tym że chcę być jak pudzian a moja kobieta musi być anorektyczką pomijam bo są żałosne i nie wiem czym zasłużyłem sobie na wasze zaczepki

Zapomniałam jeszcze dodać że na podbródku od dołu mi rośnie jeden czarny włosek, którego traktuję pensetą :( Taki długi 😭 I między cycami w rowku taki sam 😭 Chyba wiem czemu jeszcze za mąż nie wyszłam :D

Gość lillan86
ale ty jesteś glupi jak but wstyd dla ciebie że wogole poruszasz taki temat moze dlatego ze ty ich nie masz jesteś jak ciota

chłopcze poćwicz czasami mózg liczący kalorie to przesadnie dbający o siebie facet, który wcale nie jest męski pewnie się zdziwisz ale o męskości nie przesądza wyłącznie wygląd aha - może i niektórym podoba się to co prezentujesz na tych filmikach ale uwierz..to nie jest szczyt kobiecych marzeń

O fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj facet z wydepilowaną klatą i pachami :o Nogi pewnie też, widziałam kawałek i zamknęłam, nie da się na to patrzeć :o Nie żebym była nietolerancyjna, ale takie chwalenie się odmienną orientacją jest żałosne :o

bella, też mam takiego jednego włosa na brodzie!!! Wyrywam go pęsetą. W ogóle nie wiem co on robi na mojej twarzy i skąd się wziął! U Ciebie on też nie robi się w ogóle słabszy jak odrasta ponownie? Mnie to strasznie denerwuje. Muszę go wyrywać jak jedynie wylezie zalążek na światło dzienne :D Potrafię nawet już to zrobić bez lusterka mam taką wprawę :P ten włos pojawił mi się po raz pierwszy w grudniu. A Ty od kiedy go masz?

Oblubienica możesz być , pisałem o moich 3 wymaganiach , tyle formalności , teraz jesteś tylko Ty i ja :-D :-D :-D kuź hehe teraz Ty zaczynasz punktować , widać rozumiesz mnie bardziej niż ktokolwiek tutaj w tym temacie na forum wszystko okej bo napisałaś po za gainerem generalnie to syf, przynajmniej większość na rynku, unikaj węgli prostych jak ognia!!! nie ćwiczy się cały rok aby przymasować albo zredukować, wprowadza się cykliczność, pochwalę się że nabrałem 26.6 kg w 12 miesięcy nieźle co? :-D -- w końcu zauważyłaś kuz to nie tylko wygląd więcej wiem o żywieniu niż nie jeden lekarz, interesuje się zdrowiem w każdym aspekcie człowieka itd więc uwierzcie że nie macie pojęcia o czym piszecie niektórzy

"liczący kalorie to przesadnie dbający o siebie facet" pozwolę się wtrącić, że oni muszą liczyć kalorie żeby uzyskać opowiedni efekt;) Trening bez odpowiedniej diety nic nie da:) Ale mowa była chyba o czym innym...

Gość lkdd
Mam sporo włosów na rękach. Nad łokciem też trochę jest, od wewnętrznej str ręki w ogóle, z przodu meszek, a z tyłu więcej. Moje włoski są białe. 2 razy w życiu miałam depilowane ręce, ale ten drugi raz był ostatnim, ponieważ kosmetyczka pozrywała mi naskórek, miałam czerwone plamy na rękach i nie mogłam zanurzyć ich w wodzie, tak cholernie piekło.