Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet szukający kobiet

ujrzałem włosy na rękach dziewczyny. masakra?

Polecane posty

proszę was, ponawiam pytanie, niech się wypowie ktoś spostrzegawczy kto orientuje się albo zwracał na to uwagę na 10 lasek ile z nich ma widoczne włosy nad łokciem? nie mówię o meszku! osobiście nie zwracałem nigdy na to uwagi waranka z komodo powiedz szczerze a jak owłosienie na twarzy? bo ja jak mówiłem boję się ją pocałować andie właśnie jak powiedzieć nowo poznanej że ma się wydepilować? da się? mówię o depilacji osłabiającej cebulki a nie goleniu

Oj zdziwiłbyś się. Nie masz szacunku do nikogo, kto ma inne zdanie. czas dojrzeć dziecko :) I dodaj mi jeszcze kilkanaście latek :) Jestem tolerancyjna i jeżeli stawiam komuś jakieś wymagania to pod względem charakteru, a nie wyglądu pustaku :) Poza tym czepiasz się skrajności.

ja bym nie chciała faceta, który dba o siebie bardziej niż ja.. serio liczysz kalorie autorze? to trochę metro jesteś nie? ;)

dumidao ty też a jak z twarzą? i dlaczego biedna moja dziewczyna , każdy ma swoje fetysze :-D tak naprawdę w kobietach zwracam uwagę tylko na kilka rzeczy które muszą być a reszta jest nieważna

natka* nie udawaj głąba każdy ma swoje minimum, to jest silniejsze od nas

Karolajna_21 nie wiem kto to metro liczenie kalorii to pikuś, coś jak kropla w morzu potrzeb, a ten sport to kulturystyka a nie "dbanie o siebie" w takim negatywnym znaczeniu jak to ujmujesz

Gość dumidao
Jasne, ze na twarzy nic nie mam. Zwracasz uwagę tylko na wygląd i czepiasz się szczegółów. Za dużo wymagasz jak na początek.

Metroseksualizm, styl metro zjawisko społeczne, styl życia upowszechniany wśród młodych mężczyzn przez współczesną kulturę masową, w którym szczególną rolę odgrywa skupienie na własnej cielesności, podążanie za modą, korzystanie ze zdobyczy kosmetyki, przywiązywanie wagi do własnej atrakcyjności cechy dotychczas kojarzone z kobiecością

Gość ana. anaaaa
moze jest chora... patrz - hirsutyzm

Oooo temat dla mnie:D Ja mam włosy na rękach:P I powyżej łokcia też, są cieńkie ale od łokcia w kierunku dłoni długie. Mi to nie odpowiada, więc golę. Mam też tzw. baki:D Ale to mam w dupie:classic_cool: Kiedyś te włoski powyrywałam ale odrosły. Trudno taka moja uroda:) Jestem brunetką. Miłego haftania autorze🖐️ Aha znam jedną dziewczynę która ma naprawdę duużo włosów na rękach. Ale jakoś jej to nie przeszkadza, bo inaczej by zgoliła.

skąd pomysł że patrzę tylko na wygląd powtarzam jeszcze raz , mam tylko swoje minimum co do kilku rzeczy już wiecie że nie może ważyć 200 kilo musi mieć długie włosy musi być gładka zauważcie dorośli i nastka że są to cechy na które mamy wpływ powiedz mi ktoś że jestem pustakiem bo mam minimum . śmiech odpowie ktoś na moje pytania? grzecznie poprosiłem :-) jak dumidao !

Hoha, hola chłoptasiu. Mam inne zdanie i nie muszę nikogo zgrywać. Takie to dziwne?

Gość andie
słuchajcie wszyscy (raczej czytajcie) widać że autor ma z tym problem i nie może zaakceptować włosów u dziewczyny, napisał na tym forum żeby zasięgnąć opinii (i w sumie to dostał ), każdy z nas ma jakieś tam wymagania co do drugiej osoby, on ma akurat takie, no cóz... jak napisałam wcześniej, powinieneś delikatnie z nią porozmawiać, jednak nie tak, by mogło ją to zranić albo żeby poczuła się zupełnie nieatrakcyjna... ciężko powiedzieć w jaki sposób bo nie znam temperamentu tej osoby, wy się znacie to mniej więcej chyba na wyczucie możecie się zdobyć na szczerość autor napewno też idealny nie jest, ale nie zbuduje się z kimś związku tylko dlatego że jest ładny... :)

Gość mam taaaakiego kaca, że szok
Ciężko jest określić czy autor za dużo wymaga. Nikt nie wie jak te włochy wyglądają. Ja je sobie wyobrażam takie dłuuugie, czarne i śmieszne :D Szczerze to takich kudłów to nie widziałam nawet u faceta :D A tak poważnie, to uważam, że skoro jest to początek znajomości, to nie powinieneś jej nic na ten temat mówić. Albo ścierp ją z włosami a dopiero później jej powiesz o depilacji, albo jeżeli na tyle ci to przeszkadza to powinieneś zerwać znajomość.

Może zaproponuj jej, że by zgoliła te włosy, bo cie obrzydzają, to pewnie będzie to wasze ostatnie spotkanie :D Daj jej szansę, to może kiedyś dowiesz się dlaczego nic z tym nie robi.

Gość andie
albo niech to będzie znajomość typowo koleżeńska :)

"już wiecie że nie może ważyć 200 kilo" ok to faktycznie jest zależne od osoby "musi mieć długie włosy" tu już nie ejst tak prosto, nie każda dziewoja ma na tyle mocne i gęste włosy, żeby je zapuszczać, przy cienkich włosach efekt raczej mizerny "musi być gładka" jakim kosztem? Ty się nie musisz golić, a dziewczyna musi i to dużo - nogi, pachy, bikini, często też właśnie ręce, brzuch bo ma ta, włosy. To nie jest takie hop siup, zabiera czas, a często też boli (wosk, depilator). Zastanów się nad tym, bo pewnie nigdy tego nie zrobiłeś🖐️

Gość waranka z komodo
ja na twarzy też mam jakieś tam bardzo jasne włoski ale tak naprawdę chyba zawsze tak miałam i dlatego jakoś mi to nie przeszkadza :) nigdy też nie spotkałam faceta któremu by to przeszkadzało :) albo może był na tyle taktowny żeby mi o tym nie powiedzieć :D w każdym razie jak tak sobie myślę o moich znajomych to muszę przyznać że 40% to laski gładkie z urodzenia a 60% to włochaczki mniej lub bardziej depilowane, ale te włochaczki nie depilują twarzy i rąk (ewemtuel wąsik, no bo to już jest na maksa nieestetyczne :) )

Karolajna_21 podejrzewasz mnie o pedalstwo? KOBIETO IDŹ KIEDYŚ NA PORZĄDNĄ SIŁOWNIĘ TO PADNIESZ OD DAWKI TESTOSTERONU UNOSZĄCEGO SIĘ W POWIETRZU u mnie żadnych lasek, pełno wielkoludów wyjących w niebogłosy jak dźwigają 200 kg a potem huk a podłoga fruwa . :-D :-D coś dla Ciebie!! -- kuź zwierz mi się po koleżeńsku ty też a jak z twarzą u Ciebie? bo teraz mi się przypomniało że jedna laska ze szkoły miała włosy na rękach o na brodzie też, nad ustami czasem goliła, ogólnie masakra, wszyscy chłopacy nieładnie i niej mówili

dziecko to, że jesteś metro nie oznacza, że jesteś pedałem oznacza to tylko, że masz fioła na punkcie swojego wyglądu i z tego co czytam uważasz się za młodego boga;) może wrzuć fotę to ocenimy, czy masz się czym pochwalić ;)

Prosze bardzo. Na twarzy jak już mówiłam mam baki - włoski przy uchu, ciemne bo jestem brunetką i tak już mam. Kiedyś miałam kompleksy z tego powodu, ale same przeszły na szczęscie i się juz tak nie martwie tym:) Czoła nie golę, na brodzie nic nie mam;) No i jak tu padło to wąsik wyrywam chociaż mocno widoczny to on nie jest. Jeszcze jakieś pytania?

kuź więc moje 3 wymagania to za dużo? jestem w szoku, w takim razie niestety będę starym kawalerem waranka z komodo kurczę piszesz włoski i ch.olera wie co masz na myśli , bo meszek ma każdy na przykład moja sąsiadka super gładka jak anioł ( w dotyku ) miała meszek nad łokciem który było widać pod światłem, zupełnie bez potrzeby golenia

Gość rzyrafa
ja mam bardzo podobnie jak kuź :P mam włosy na rękach, powyżej łokcia też, są co prawda troche rzadsze niż te poniżej łokcia, no ale są, tak samo mam baki na twarzy i lekki wąsik nawet, Boże mój no jestem brunetką i mam bardzo widoczny zarost na całym ciele zreszta, nie mam żadnych problemów z hormonami, taka już moja uroda :D a co do depilacji, to rąk nie depiluje bo to kretynizm jak dla mnie, kiedyś tak robiłam ale się czułam jak łysa 8latka, a potem jeszcze te kilku milimetrowe odrosty na rękach, no śmiech po prostu :D a co do twarzy to depiluje już tylko wąs, baki kiedyś próbowałam, ale zawsze dostawałam mega wysypki, która wyglądała jak normalny trądzik i nie chciała zejść nawet przez 3 tygodnie, a włosy na twarzy już w tym czasie dawno zdążyły poodrastać więc przestałam je usuwać, efekt nie był wart zachodu, więc zaakceptowałam to i już i tobie kolego, jeśli polubiłeś dziewczyne też radze ją po prostu zaakceptować, nikt nie jest doskonały :)

Wystarczy siebie zaakceptować i żyje się dużo lepiej :) Kuź - dla ciebie 🌼

facet szukający kobiet "już wiecie że nie może ważyć 200 kilo musi mieć długie włosy musi być gładka" Ależ oczywiście, że znajdziesz taką, piszę tylko tyle, że nie każda ma tyle szcześcia by mieć piekne gęste włosy i być z natury gładka:) Po prostu miej świadomość, że kobiety są różne - gładkie i włochate. Ta obecna widocznie jest typem nr 2. I trochę przykro się robi, że tylko przez to jak wygląda jest skreślona, bo nie od niej zależy to jak wygląda.

Gość mam taaaakiego kaca, że szok
Ja już chyba nie będę zaglądać do tego tematu. Przez niego przyjrzałam się sobie dokładnie i zobaczyłam o zgrozo również włochy nad łokciem 😭 Z daleka nic nie widać ale z bliska to są nawet długie... Jakby mi jakiś facet powiedział, że mam je zgolić to zdzielilabym go chyba przez łeb :classic_cool: Na dodatek też mam baki 😭

Gość pan krukk
ujrzałem włosy na rękach dziewczyny. masakra? to jeszcze nic :o ja widziałem u kobiety wąsy :o zresztą prawie każda kobieta je ma :o

karolina jeśli masz 21 lat to jesteś młodziutka więc uspokój się dla mnie z definicji facet który przesadnie o siebie dba to pedał . proste? mam foty na forum kulturystycznym , jeśli jesteś spragniona widoku mięśni mogę podrzucić kilka interesujących pozycji na przykład tutaj jeden z nas forumowiczów http://www.youtube.com/watch?v=y_4MNXY400o a na kafe tez kiedyś fotkę wrzucałem bo chyba 10 lasek chciało nie wiem czemu , taką mieliśmy dyskusję :-D ale teraz to nieważne nie rób scen :-P kuź już wszystko wiem, dla mnie ważne to swobodne całowanie i brak kudłów na brodze

Ja latem depiluję na rękach kremem - żeby się lepiej ręce opalały :P Mam zwykły meszek jaki ma każda kobieta, na twarzy też (ale tym się zajmuję specjalnym kremem - nie żeby mi przeszkadzały, ale po prostu makijaż się dłużej trzyma). Kurde że też mój Mężczyzna jeszcze mnie nie zostawił za to, cuda na kiju!

rzyrafa, witam w klubie;)🖐️ natka* :)🌻 Aha jeszcze jedna kewstia - brzuch. Mam dużo włosków, cienkich i w miare krótkich ale ciemnych. Tzw. ścieżka szczęscia:P Ale to m isię osobiscie nie podoba więc ostatnio przejechałam depilatorem:D