Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet szukający kobiet

ujrzałem włosy na rękach dziewczyny. masakra?

Polecane posty

czym się niby zbłaźniłam? mi się podobają faceci, którzy mają fajną, umięśnioną sylwetkę ale są normalnymi facetami, od czasu do czasu wypiją piwo, mają w dupie co jedzą i ile ma to kalorii, tłuszczu itp a do tego mają dystans do siebie i UWAGA mają do zaoferowania coś więcej niż tylko mięśnie

facet szukający kobiet jeśli jeszcze dojdziemy do porozumienia w TEJ kwestii, będzie bajkowo. Nie lubię długiej gry wstępnej, jakieś 5-7 minutek, żeby się napalić i gotowa jestem do działania:D

A dziewczyny, które lubią chudych chłopców albo takich z brzuszkiem, to co o nich powiesz? Że nie mają gustu i podobają im się cioty?

Karolajna_21 głównie tekstem że faceci na diecie lub liczący kalorie to metro albo pedały a teraz wykazujesz się niewiedzą ale okej wybaczam na przyszłość tłuszcze są różnie i tylko jedna ich grupa to tłuszcze niezdrowe . chodzi o kwasy tłuszczowe nasycone oczywiście kulturysta zacząłby polemikę bo tłuszcze nasycone są groźne tylko dla ludzi podatnych na "cholesterol" ale ludziom zdrowym nic nie robią (przynajmniej w teorii bo któż z nas jest full zdrowy) a co najważniejsze mają zbawienny wpływ na gospodarkę hormonalną więc kulturyści z zasady ich nie omijają jak większość pseudoświadomego społeczeństwa i nie wiem czy wiesz że w 21 wieku wszystkie zdrowe diety opierają się na spożywaniu dużych ilości tłuszczy dobra sorry musiałem się wygadać czasem nie mam komu pisałem prostych językiem jak do 5latka :-D

ale po co mi ten wykład o tłuszczach?? ty jesteś ode mnie starszy o 4 lata nie? to weź nie zwracaj się do mnie jak do dziecka

facet szukający kobiet - wiesz, ja właściwie miałabym do ciebie osobistą sprawę:o Lecz głupio mi tak na forum pisać:(

Oblubienica co dla Ciebie jest grą wstępna a co ostrą jazdą, mój ulubiony fetysz to brutalne pozbawienie kobiety odzienia po czym łapiąc ją silnym ściskiem doprowadzam do szału francuską miłością . ostrzegam , jeszcze żadna nie wytrzymała dłużej niż 30 minut

Gość kalka27
Chyba nie masz wyższego wykształcenia, co?

kafefacet@o2.pl ostatnio poznawałem tutaj laski więc założyłem na takie okazji e-mial :-D ale żebym wiedział że to ty napisz tutaj na zablokowanym nicku coś może o tej samej godzinie żebym wiedział że Ty to Ty nastka, karolina odpowiem później, koleżanki gładkie jak tajlandki które się nie pocą wzywają , będą wmuszać mi alkohol bo bez niego udaję niedostępnego a że będą miały przewagę w liczbie 3 być może znowu ulegnę, trenerowi na siłowni oczywiście się nie przyznam co robiłem

:-D mam wyższe wykształcenie informatyczne a wy zero dystansu do tego portalu jakbyście nie zauważyły połowa tego co ludzie tutaj piszą to zwała

chociaż do fetyszu mogę otwarcie się przyznać i tak każda moja była wie :-D

Ta rozmowa chyba nie ma sensu, ale czekam co odpiszesz na moje ostatnie pytanie ;)

Gość podsumowanie temate
Nie jest to normalne, żeby kobieta miała mocno widoczne włosy nad łokciem. Jeżeli bardzo Tobie to przeszkadza i nie akceptujesz niegładkich kobiet a chcesz się z nią nadal spotykać, to ją wydepiluj, a jak nie to nie. Zawsze możesz się wziąć za oblubienicę :classic_cool: Co do tematu o kaloriach to wszyscy jesteście debilami. Karolajna to tak tępa idiotka, że aż się zastanawiam czy to nie jest jakiś debilny projekt. Ty autorze również jesteś debilem skoro dyskutujesz z tą idiotką. Najwyraźniej jesteście na takim samym poziomie. Nie musicie dziękować )))

jednak podziękujemy wreszcie wypowiedziała się jakaś poważna i znająca się na rzeczy osoba jesteśmy ci wdzięczni

odpowiem i czekam na mail od olubienicy oewnie jakaś porada dietetyczna więc służę pomocą zrobiłem więc teraz jem obiad nr 3 dzisiaj kurczak, brązowy ryż, kilogram zielonych warzyw i oliwa z oliwek miód w gębie fajny facet co umie gotować co nie? :-D okej muszę lecieć hej

kulturyście nie mają małych penisów to zależy jakie środki niedozwolone brali (jeśli brali) a raczej czy robili to z głową to znaczy problemy seksualne pakerów z siłowni to tylko nieumiejętność posługiwania się konkretnymi środkami a jeśli ktoś wie co robić to nie dość że będzie normalny to nawet może zajechać kobietę jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć karolina to pytaj chętnie cię oświecę

Gość difficult issue
jesli chodzi o te włosy nad łokciem u dziewczyny, to rzeczywiscie problem. Ja sama sie zastanawiam, czy nie mam za dużo tych włosków tu i ówdzie. Mam na udach niekiedy takie ciemne, dlatego używam depilatora. Nad lokciem mam tylko meszek a jak sa dłużesze to całkiem jasne i wcale ichnie widac, ani nie są wyczuwalne. No ale kazda urode ma inną. Przechodząc do tej diety, to swego czasu miałam chlopaka co był w tym całym dbaniu o siebie, własne miesnie zakochany. Nawet ma prace z tym związną, istne szaleństwo, diety, specjalne kurczaczki, ryże. W forum sfd mnie nawet wciągnął, i namawial na wyjazdy jak były jakies zjazdy fanów sfd, czy czegos tam. ogólnie wychodze z założenia, ze dobrze, ze chłopak ma pasje i sie na tym zna. Przynajmniej cos go kręci, i rzeczywiscie lepsze te miesnie niz brzuch piwny, czyt. smietnik. A skoro facet dba o siebie, to wie, ze cięzką pracą i konsekwencją mozna ze swojego ciała zrobic dzieło sztuki i dlatego ma tez jakies wymagania w stosunku do kobiet, I bardzo dobrze, to nie są wygórowane wymagania. Sam sie sobie podoba i nic dziwnego, ze chce miec dziewczyne, która bedzie sie mu podobała i go kręciła. Sama będąc wtedy z tym chłopakiem musiałam nieprzecietnie o siebie dbac, bo w jego kręgach dobrze wyglądało, jak dziewczyna jest naprawde ładna i zadbana

nastka trudno o obiektywizm z mojej strony bo sam kiedyś byłem chudzielcem tak cienkim że jak wiatr wiał to się przewracałem, nie umiałem zrobić sobie herbaty etc należy odróżnić akceptację własnego ciała takim jakim jest z lenistwem , głupotom i zjawiskiem gamoń-boy'a owszem nikt nie jest doskonały ale też każdy może walczyć ze swoją genetyką kulturystyka to dążenie do doskonałości, przekraczania granicy bólu i własnych słabości , to sport który uprawiasz 24h bo wszystko ma wpływ na końcowy wynik. to coś więcej niż "dbanie o wygląd" a może Ty po prostu chcesz aby Twój chłopak był mniej atrakcyjny od Ciebie bo to ty musisz być gwiazdą? karolina na Twoje pytanie odpowiedziałem chyba przy okazji

Wróciłam z plaży:classic_cool: Widzę, że temat zmienił się z "włosy na rękach" na "kulturystyka jako sposób na życie". Całe kafe:P

Gość Szymonek
Można się przekonać do owłosionych rąk, jeżeli kobieta jest piękna, to i te ręce będą nas kręcić.

Gość Majka56
Mam 16 i mam włosy na rękach. Jestem brunetką więc włosy na rękach również są czarne i bardzo widoczne. Mam je na całej długości ręki, ale na przedramionach są najbardziej widoczne. Wstydzę się odsłaniać ręce bo wydaje mi się, że każdy się na nie gapi i dlatego najlepiej czuję się bluzkach z długim rękawem. Próbowałam się ich pozbyć ale depilacja plastrami w domu jest dla mnie zbyt bolesna, a na wizytę w salonie kosmetycznym mnie nie stać. Kilkakrotnie usunęłam włoski kremem do depilacji, ale po 3-4 dniach zaczynają odrastać i strasznie drapią tak jak na nogach. Dodam jeszcze, że żaden z powyższych sposobów nie osłabił ani nie rozjaśnił moich włosów. Pociesza mnie fakt, że znam 3 dziewczyny, również brunetki, które również mają takie mocne owłosienie w tej części ciała :)