Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalalalalalal

czy to ciąza??

Polecane posty

na poczatku maja uprawialam sex oralny z moim byłym(nie doszło do wytrysku) robił mi palcowke i minety, nie kochaliśmy sie tak w ogole jestem dziewica, potem zarwalismy. Po dwoch tygodniach dostalam słaby okres był to praktycznie zabarwiony sluz, po dwoch tygodniach to sie powtorzylo i od tamtego czasu nie mam okresu, byłam teraz na wakacjach i myslalam ze na zmiane klimatu dostane. Teraz czesto jest mi słabo i zle sie czuje, co to moze być?? Ciąza jest raczej niemozliwa bo przeciez nie kochalismy sie, poradzcie mi :(

"sex oralny z moim byłym (...) tak w ogole jestem dziewica" przeczytaj jeszcze raz co napisałaś... jak możesz być dziewicą skoro współżyłaś oralnie... dziecko seks to nie zabawa

czepiasz sie, chodzilo mi o to ze nie mialam jeszcze członka w pochwie ;]

to się pisze że nikt nie penetrował ci pochwy a nie że jesteś dziewicą.... bawisz się w seks nie mając o nim i o swoim ciele żadnego pojęcia a seks to nie zabawa dla dzieci i trzeba umieć ponieść jego konsekwencje a nie potem mówić że jest się biedną i skrzywdzoną bo on mi zrobił dziecko... żeby zrobić dziecko potrzeba dwojga ludzi a nie tylko faceta... powodów opóźnienia okresu mogą być setki ...