Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dana999

grzybica pochwy

Polecane posty

Gość Dana999

Normalnie musiałam napisać, bo czytam co tu piszecie i aż gały na wierzch wychodzą. Jaki czosnek? jaka woda z octem ? jogurty dopochwowo i inne bzdury? na mózg się Wam rzuciło? wydaje mi się ze nikt na tym forum nie jest poważny..Po pierwsze -tampony z czosnku??? czosnek przyłożony do skory na długo, powoduje poparzenie nawet 1 stopnia!!! moze jak tym wszystkim mądrym wypali c.pke to się opamiętają, żeby innym nie dawać takich beznadziejnych rad. Tampony maczane w jogurcie? już sama nie wiem co gorsze.. nie do wiary ze ktoś tak wogole robi :/ Przedewszystkim grzybica to nie żarty i trzeba iść do ginekologa, a nie wymyślać samemu jakieś "domowe pożal się Boże" sposoby. Jeśli ktoś się nie może doczekać wizyty to polecam tantum rosa - irygację oczywiście, minimum 3-4 dni, a poźniej floragyn lub lactovaginal, żeby przywrócić florę bakteryjną. ALE PAMIETAJCIE WIZYTA U GINEKOLOGA KONIECZNA! - można się nabawić poważnych problemów jeśli ma się długo nieleczoną infekcję!

Gość jestem teściową...
urosept i nystatyna:D

mi sam ginekolog polecał dodawać do wody kefir albo jogurt naturalny i się podmywać tym bo kiedyś tak sobie kobiety radziły jak nie było jeszcze tylu leków więc chyba coś w tym jest :-O

Gość mi pomógł krem intimoments