Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria maria

Kamilka jsak mija Ci dzien? upalny

Polecane posty

Gość maria maria

bardzoo uplany:))?? jestes? czy oglądasz film:)?

Gość maria maria
nie ma cie..to ja napiszę:) poszłam na spacer..w taki skwar..trochę się opaliłam. Posłuchałam szumu wiatru na ławce.:) A jak siedziałam w praku to taki stary facet szedł z huskyim..i specjalnie blisko mnie go puscił, ze pies jakby mógł to by siedział mi na kolanach. Pies bez kaganca wiec wstałam. A ona- co pani robi, on nie gryzie. ja- ale ja sie boje takich psow, obeszłam ławke dookoła i usiadłam znowu. A facet- obraziła mnie pani moj pies nie gryzie inaczej miałby kaganiec. ja- ale juz mnie taki jeden mały napastowa,ł mało nie ugryzł on- ale mój nie gryzie, te małe takie napastliwe widac.. czy to był podrywa na huskiego:)? bo park duzy...:) Nie było mi do śmiechu, bo boje sie duzych psów. Potem poszłam do Świątyni. Nie było nikogo. Taki przyjemny chłód. I wróciłam, bo te upały są męczące:) Jak Ci sie Kamilka nudzi i jestes nadal w pl, to moze pójdziemy sobie na spacer? I porozmawiamy:)? Nie skzoda ci urlopu na wakacje w polsce:(?

Gość kamila kamilka kamcia
hej mario:) moja kochana przyjaciolko od serca:) nie dawaj sie podrywac jakims typom spod ciemnej gwiazdy, nie nie! ty zaslugujesz na kogos z najwyzszej polki:) czyli kamila :) hihi:) kc:)

Gość maria maria
duże psy powinny miec kagance:) ale wiele osób zwłaszcza z huskimi owczarkami nawet buldogami tego nie robi. Ja się boję dużysz psów..bo jak ugryzie, to będzie bole..duzo bardziej..:) Kamila mówisz;)? Kamila to się nie doczekam:) mama mnie zabije, a pies faceta pogryzie..a kamila nie ma:D A miał mnie bronic:)

Gość maria maria
teraz u mnie nadciąga burzaa:) Burz tez się boję, ale w taki upał burza jest wprost wymarzona:) całusy, kochana Kamilko:) pa❤️

kamil zadzwoni jutro:) obiecal mi to:) mial dzis zadzwonic ale musial jechac na plan filmowy:( jesli chcesz marysiu, to mozemy pogadac na gg o 21:) kc:)

Gość maria maria
dobrze kamilko:) pozdrów go:) jak nie bedzie uapalnie...bolaptop moze mi sie spalic...są wysokie temp..powzyej 29..nawet o 21.. Myślałam, że Ty kamila chcesz spotkac się ze mną? Jak kobieta z kobietą:)? jak się nudzisz. Dzisiaj obserwowałam matki z dziecmi:) w parku, na placu zabaw. One maja sie dobrze. Maja z kim rozmawiac:D;)

chce, no pewnie:) dlatego zadzwonie jutro i umowimy sie :)tesknilam :(kc:)