Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusi222

krwawienie w ciąż

Polecane posty

Gość lusi222

jestem w poczatkującej ciąży,od wczoraj miałam brązowa wydzieline a dzis zauwazyłam krwawienie na wkładce,co to moze znaczyc????

To znaczy,że powinnaś czym prędzej udać się do lekarza lub do szpitala!Ja tak miałam pod koniec 5tc,ale potem poroniłam!Nie chcę Cię straszyć,ale nie należy tego bagatelizować!Ja najpierw miałam minimalną plamkę brązową,a potem już krew!(

jak chcesz utrzymać ciążę, to szybko do gina, dostaniesz leki na podtrzymanie i będziesz musiała leżeć i się nie przemęczać

Gość lusi222
oby tylko to nie było nic złego,bo w sumie tego krwawienia nie ma zbyt duzo,ale jutro zadzwonie do ginekologa.

nie jutro...dzis musisz jechac do szpitala... albo najpierw DZIS zadzwon do ginekologa..chyba ze chcesz poronic

Gość mloda9mama
dziewczyno posluchaj sie poprzedniczek, zasuwaj do szpitala bo stacisz dziecko, ja tak mialam...

no dokładnie, powinnas jechac jeszcze dzis do szpitala! nikt cie nie chce starszyc, ale takie plamienia raczej nie wroza niczego dobrego, jutro moze byc za pozno jesli juz leic ci krew. chyba lepiej dmuchac na zimne? wiem co mowie.

Jutro może być za późno.ja też nie miałam dużego plamienia,tylko małe plamki krwi!!!

Gość lusi222
a czy na poczatku miałyscie tez taka brązowa wydzieline??naprwde sugerujecie ze to poronienie moze być...:/ i boli mnie brzuch na dole ale czytałem w necie ze tak czasami bywa w pierwszym trymestrze,bo to sie wszystko przygotowywuje.

Ja Ci w 1poście napisałam,że najpierw miałam maleńką brązową plamkę-upławy,a potem już troszkę tylko większe plamki krwi.Z każdym dniem tej krwi było więcej,ale nie tyle ile przy @!Więc jeśli chcesz utrzymać ciążę idź do lekarza lub do szpitala!ja lezałam na podtrzymaniu i się nie udało!Nie zastanawiaj się!

ja przy ciąży obumarłej miałam kilka dni brązowe plamienia, a potem coraz bardziej krwiste. Brzuch bolał coraz mocniej jak na miesiączkę i później już no-spa nie pomagała, więc przyśpieszyli mi zabieg

ja pobiegłm do lekarza od razu jak zobaczyłam plamienie w 6 tc. Dostałam luteine na podtrzymanie i nospe na skurcze macicy. Leze plackiem już 3 tygodnie. Nie plamie od 2 tygodni!! Mam nadzieje ze wszystko się dobrze skonczy ❤️