Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Mam depresję od wielu lat

Polecane posty

Gość Pijanapowietrzem
nie ten sam,ale pisałam też te obecnie jestem za granicą,zapraszam zatem nad morze

NorO A myślisz że ja to wiem? Jakbym wszystko wiedział to bym nie miał problemów. Pijanapowietrzem Ale wiesz bulimia to poważniejsza sprawa. Niszczy nie tylko umysł ale i ciało więc może postaraj się coś z tym zrobić. Dobra, lecę bo się jakiś głupkowaty horror zaczął na jedynce, dobranoc wam.

Gość NorO
Dobranoc

Gość Pijanapowietrzem
tak jak całe moje życie... Dobranoc tobie

Gość myślę że to nie depresja
a raczej problem pod tytułem "samotność", wywołany z kolei przez jakiś inny problem, być może rzeczywiście łagodną postać autyzmu z wysoką inteligencją (z tym się jednak da żyć i funkcjonować, choć takim ludziom jest trudniej, co autor nad wyraz dobrze wie). Myślę, że znalezienie bratniej duszy w postaci kobiety (nie jakiejś tam kobiety, ale takiej która dziwactwa autora traktowałaby jako ciekawy plus i umiała go też trochę prowadzić), rozwiązałoby większość problemów. Bo drugi człowiek to sens życia, a sens życia to sedno sprawy. Rozwiązanie jest banalne i - jak wiemy - niełatwe do osiągnięcia (bo spotkać kogoś niełatwa sprawa, jeszcze dla kogoś takiego jak autor). No to Ameryki nie odkryłam :) Jedynie podsumowując: uważam, że to nie depresja w rozumieniu endogennym, tylko raczej zrozumiała reakcja uwarunkowana sytuacyjnie, a sytuacja spowodowana jest innymi problemami autora. To sie wymądrzyłam. Dziękuję za uwagę ;)

Gość Pijanapowietrzem
ja też sobie pójdę, może jeszcze tu jutro zaglądnę,trzymajcie się Panowie,dobranoc

Gość Pijanapowietrzem
a ja postanowiłam wrócić do Polski,muszę zacząć się leczyć...chyba do pewnych decyzji trzeba dorosnac